ezt rosszul látod. azok az emberek, akik gyűlölik a buzikat, éppen az efféle felvonulás és magamutogatás miatt utálják őket. szóval 90%-ban az ő hibájuk.Pipita írta:a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
OFF
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2015. június 27., szombat 20:01-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És majd az index, meg a többi gyászszalagot is kirak profilképbe, mikor ártatlan gyerekek halnak meg dróntámadásokban mondjuk? Nem azzal van a baj, hogy célt értek, hanem a kommunikációs csatornák túlhasználásával.
Nem illik.
- realmadridfan
Ezt a "dicsőítés" dolgot a Pride-ra és hasonlókra érted, gondolom. Ez elég paradox így, mert ha teljes egyenlőség lenne, akkor felvonulni sem lenne szükség, ergo megszűnne a probléma, ha mindenki támogatná az ügyet. A másik, hogy szerencsétleneknek engedtessék már meg az örömködés, hogy az évezredes gyűlölködés után végre ők is házasodhatnak, mint a heteró társaik. Ez nagy dolog.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem ugyanaz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy sárgának, fehérnek, feketének születik, vagy hogy milyen vallást örököl a szülőktől.én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok
Buzinak viszont senki nem születik, ez egyáltalán nem természetes, visszataszító, gusztustalan. Beteg gondolkodású agyszülemény, de ezt a jövő generációja természetesnek fogja felfogni, ami eléggé gáz lesz azoknak a szülőknek akik normális életre akarják nevelni a gyereket.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
szervezd meg ha szükséged van rá.Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is.
ki helyezte őket előtérbe, ki dicsőíti őket? tettek egy újabb lépést annak irányába, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül egyenlő jogai legyenek az embereknek. nem azt ünneplik, hogy férfiak élvezik, ha pöcs van a szájukban, hanem azt, hogy attól még ők is ugyanolyan emberek, mit te, csak te mást élvezel. vagy nem, nem az én dolgom.nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
És szerintem nem fogadja el őket a többség, a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is. Engem amúgy csak az zavar, hogy nagy dobra kell mindent verni: én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok... stb.. Igazából egyik sem zavar (na jó ez nem teljesen igaz), de pl. nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadridfan
Nem értem a problémát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyre több profilképet látok már facen is... és nem DiCaprio meg Arnold Schwarzeneggernél...csabi* írta:comedy central meg cyanide & happiness isrealistahuni írta:9gag is szivárványos, na jó, elég volt mára az internetből.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
9gag is szivárványos, na jó, elég volt mára az internetből.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az teljesen jogos amit írsz cart, ettől függetlenül valami kell mert az ISIS árasztja el velük Európát brutális mértékben. Egyébként nem tudom ezt láttátok-e ma: http://hvg.hu/vilag/20150626_Lovoldozes ... zallodanal
Annyira beteg ez már Shutter te meg akkor pontosan tudod mire gondoltam. Nem irigyellek..
Annyira beteg ez már Shutter te meg akkor pontosan tudod mire gondoltam. Nem irigyellek..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
főleg, hogy tudomásom szerint csak rendőrök és katonák építhetik, nem adhatják ki magáncégnek a kerítés felhúzását.
de mondom, még ha kész is lenne és jó is lenne, önmagában nem lesz elég.
de mondom, még ha kész is lenne és jó is lenne, önmagában nem lesz elég.
Sok értelme lenne elkezdeni kerítést építeni
A magyar viszonyokat ismerve gondolom 1-2 év lenne mire felhúznak egy majd 200 km-es kerítést jó esetben, addigra meg annyian jönnek ide ahányan akarnak...
A magyar viszonyokat ismerve gondolom 1-2 év lenne mire felhúznak egy majd 200 km-es kerítést jó esetben, addigra meg annyian jönnek ide ahányan akarnak...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én a csabaiban dolgozom majd' egy éve, én is tudnék, pedig az még lazább, mint a bátori.otthon van egy elég nagy menekült tábor,elég sok ismerősöm is dolgozik ott mint pl. őr, tudnék mesélni.
a kerítés egynek jó, de egy komolyabb őrség is kell mellé, így nem elég.
- sebydani
takarodsz te vagy az Stewie?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Közben egy kis oreó keksz...R.M.C.F írta:Nem kell kerítés....sőt.....jó lesz nézni ahogy a nappalidban 5 csúcsfeka veled nézi majd a onedin családot péntek este a kanapén.Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.
Huhh, ez de family guyos poén lett.
Nem illik.
- sebydani
Ne értsd félre, én támogatom, ha kell én magam megyek megcsinálni az alapot neki,mindenféle irónia nélkül mondom, otthon van egy elég nagy menekült tábor,elég sok ismerősöm is dolgozik ott mint pl. őr, tudnék mesélni. Nekem ugyan nem kellenek ...R.M.C.F írta:Nem kell kerítés....sőt.....jó lesz nézni ahogy a nappalidban 5 csúcsfeka veled nézi majd a onedin családot péntek este a kanapén.Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.
Csak egy kis helyzetjelentést adtam neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem kell kerítés....sőt.....jó lesz nézni ahogy a nappalidban 5 csúcsfeka veled nézi majd a onedin családot péntek este a kanapén.Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sebydani
Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.miVida írta: a legfelsőbb bíróság a melegek javára döntött USA-ba!!
én itt vagyok kinn USA-ba, szóval nem tudom mi folyik manapság Magyaro.n de mondjátok már hogy ez gusztustalan és felháborító és hogy Magyaro.n nem lesz ilyen egyhamar
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
a legfelsőbb bíróság a melegek javára döntött USA-ba!!
én itt vagyok kinn USA-ba, szóval nem tudom mi folyik manapság Magyaro.n de mondjátok már hogy ez gusztustalan és felháborító és hogy Magyaro.n nem lesz ilyen egyhamar
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio