Bundesliga
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Bundesliga
Mondjuk ha Pato akarna még valamit sportszakmailag az elitben, akár engedhetne is a fizetési igényeiből. Ha meg elég ami most van, akkor nincs miről beszélni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg tudnánk adni nyilván, de így is mennek a balhék a fizuk körül, Patonak megadni egy magas fizut, szerintem ingoványos talaj lenne. Meg szerintem Benzemával nem lennének túl jó hatással egymásra, legalábbis sportszakmai szempontból. A dizsiben menne a barizás.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem értem a kérdést, csak a legnagyobb csapatok tudják megfizetni a fizuját.ziro4vr írta:Biztos vagy benne?hehe írta: nem lesz belőle sztem üzlet, mert egyrészt az ország és a környezet sem neki való, nem hiszem, hogy az új barinőjének németország lenne az álma.
spanyol vagy olasz ligába kéne mennie, de a túl magas fizu miatt sokan ódzkodnak tőle.
hozzánk a mexikói helyére tökéletes lenne, minden szempontból ,de ezt már sokszor írtam.
többen vitték volna már ,de az inter, az arsenal és mások is visszavonulót fújtak.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Neki amúgy mennyi a fizetése? Mert a Chicharitoé ha jól tudom 6 (?) millió lett volna. Gondolom emiatt sem tartották meg. Egyébként én is el tudnám képzelni nálunk, lenne benne ráció.hehe írta: a túl magas fizu miatt sokan ódzkodnak tőle.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
Biztos vagy benne?hehe írta: nem lesz belőle sztem üzlet, mert egyrészt az ország és a környezet sem neki való, nem hiszem, hogy az új barinőjének németország lenne az álma.
spanyol vagy olasz ligába kéne mennie, de a túl magas fizu miatt sokan ódzkodnak tőle.
hozzánk a mexikói helyére tökéletes lenne, minden szempontból ,de ezt már sokszor írtam.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
vmi 40 milliós árról olvasok.Rabiosa írta:Kedves hehe, vélemény?Drake írta:Egyes hírek szerint a Hoffenheim Patóval pótolhatja a Liverpoolba szerződött Firminot.
nem lesz belőle sztem üzlet, mert egyrészt az ország és a környezet sem neki való, nem hiszem, hogy az új barinőjének németország lenne az álma.
Kedves hehe, vélemény?Drake írta:Egyes hírek szerint a Hoffenheim Patóval pótolhatja a Liverpoolba szerződött Firminot.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Meglátjuk belőle mi lesz, lehet a Barcában játszó névrokonával együtt fognak visszautazni Brazil honba. Persze azis lehet, hogy bejön. Bár az a 35 milla marha irreálisnak hangzik számomra érte.. Viccen kívül Patoval többet értek volna. De ez majd kiderül.Dragonhall írta:és az ki?ziro4vr írta:Az hagyján, megvan Ribery utódja, 35 misiért az övék lesz döglégy Costa.
Douglas Costa a brazil, aki a Sahtarban játszik?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Egyes hírek szerint a Hoffenheim Patóval pótolhatja a Liverpoolba szerződött Firminot.
igen ő az.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
és az ki?ziro4vr írta:Az hagyján, megvan Ribery utódja, 35 misiért az övék lesz döglégy Costa.
Douglas Costa a brazil, aki a Sahtarban játszik?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A Bayern állítólag a dortmundi egészségügyi stábot is sikerrel ostromolja, mert átcsábították a csapatorvos Andreas Schlumbergert.
- ziro4vr
Szerintem most beletrafáltál!Kerlon írta:Szerintem meg csak megakarja dönteni a Mcdonalds uralmat a Gündis Kebab Haus és kell a kezdő tőke a terjeszkedéshez.
Nem illik.
Szerintem meg csak megakarja dönteni a Mcdonalds uralmat a Gündis Kebab Haus és kell a kezdő tőke a terjeszkedéshez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
meg az is benne van, hogy egy ilyen sérülés után már a pénz a fontosabb, mert ki tudja hány szezon van még benne
- ziro4vr
Ez az amit mi innen a távoli Magyarországról nem érzünk, ezek a zsoldos, multikulti, lazább játékosok meg igen. Gondolom az ilyen Özilek is tömik a fejét, a család is...nem meglepő ez, csak szomorú. Mondjuk én nem bánom ha nem megy a muba vagy a barcába.Kerlon írta:Mondjuk fel nem tudom fogni, hogy ők(ti) mire kértek ennyi pénzt, mert azért az elmúlt két év nem a remeklésről szólt. Illetve elég fiatal még, hogy később akasszon nagyot.
Nem illik.
Mondjuk fel nem tudom fogni, hogy ők(ti) mire kértek ennyi pénzt, mert azért az elmúlt két év nem a remeklésről szólt. Illetve elég fiatal még, hogy később akasszon nagyot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nem nyilatkoztam én semmit.Kerlon írta:Gündi menedzser most éppen azt nyilatkozta, hogy a hosszabbítás is egy lehetőség.
Gündinek mindegy igazából, pénzt akar. Sajnálatos.
Nem illik.
Gündi menedzser most éppen azt nyilatkozta, hogy a hosszabbítás is egy lehetőség.
K
K