Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
A BM most nagyon hirdeti hogy van pénze és nagyon venni akar, le lehet őket húzni. Amúgy ez egy hatalmas melléfogás. Pláne hogy Ribery könnyen lehet már nem is fog nagyon visszatérni.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sima befürdés ez a gyerek szerintem, de legalább egyre inkább megnyugtat, hogy nem csak mi húzunk le a wc-n vagyonokat a semmiért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak 30 volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Döglégy Costa miért került 35 millióba? Még az ukrán ligában sem túl kiemelkedő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Teljes mértékben. Sajnos. Mondjuk hogy a psg-be nem ment el az dicséretes, a barca-transzfer egyértelműen a pénz miatt hiúsult meg, a BM-be ment volna szívesen, de a vezetők beintettek neki, a MU meg az Arsenal ködösebb már, utóbbi Vidalra ment most rá, előbbi mondjuk kétlem, hogy még irreális igények ellenére sem szerződtette volna. Pláne amiről írtak, 23 millió font az semmi manapság, amikor ilyen firminok kerülnek 40be.
Szerintem annyi a sztori, hogy a muba nem akart menni, nem akarta magát angolban széthajtani, 1 évet még marad, aztán jövő nyáron dobbantana a bm-be vagy valamelyik nagy spanyol klubba. Konformista a faszi, meg körülveszi pár pénzéhes rokon/haver. Ismerünk ilyen sztorikat.
Szerintem annyi a sztori, hogy a muba nem akart menni, nem akarta magát angolban széthajtani, 1 évet még marad, aztán jövő nyáron dobbantana a bm-be vagy valamelyik nagy spanyol klubba. Konformista a faszi, meg körülveszi pár pénzéhes rokon/haver. Ismerünk ilyen sztorikat.
Nem illik.
És ezek a pénzéhes-híresztelések mennyire valósak vajon? Semmi konkrétumot nem találtam. Nekem nem áll össze a kép.
Gundogan hinted at a potential stay in a Facebook post two weeks ago as he reminded fans that he could still see out his contract.
"In recent weeks I, read again and again, as you have, that I had signed for different clubs. Today in contract negotiations here, tomorrow [I'm having a] medical there. At first, I could chuckle about it as but... The season 2014/15 is strictly speaking only at the 30.06.2015 end," Gundogan wrote.
Gundogan hinted at a potential stay in a Facebook post two weeks ago as he reminded fans that he could still see out his contract.
"In recent weeks I, read again and again, as you have, that I had signed for different clubs. Today in contract negotiations here, tomorrow [I'm having a] medical there. At first, I could chuckle about it as but... The season 2014/15 is strictly speaking only at the 30.06.2015 end," Gundogan wrote.
- ziro4vr
Manchester United and Arsenal are beginning to realise the true cost of signing Ilkay Gundogan this summer after the Borussia Dortmund midfielder turned down a mouthwatering £163,000-a-week contract offer from rival suitors Paris Saint-Germain.
Korábbi hír.
17-ig hosszabbít, jövő nyáron meg elhozzuk szépen, addigra ráeszmél, hogy a pénz nem minden.
Korábbi hír.
17-ig hosszabbít, jövő nyáron meg elhozzuk szépen, addigra ráeszmél, hogy a pénz nem minden.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Elég szomorú, nem hittem volna, hogy a pénz ennyivel fontosabb neki, mint a karrierje..ziro4vr írta:Gündi akkor marad úgy néz ki, senki nem akarja vállalni a nem alacsony fizu igényét. Illetve a psg állta volna, de oda meg ő nem akart menni.
Mennyit kér?
- ziro4vr
Gündi akkor marad úgy néz ki, senki nem akarja vállalni a nem alacsony fizu igényét. Illetve a psg állta volna, de oda meg ő nem akart menni.
Nem illik.
nem, mert a bild most hozta le, hogy hosszabbítpalesz77 írta:Kíváncsi vagyok, hogy így 20. alkalommal bejön-e végre ez a bejelentéses hír..ziro4vr írta:Gündit több forrás szerint jövő héten jelenti be a MU, 22 millió font körüli összegért.
a helyére kinézett geis, tuchel volt játékosa pár napja a schalkehoz igazolt. azzal el is dőlt, hogy marad
- ziro4vr
Arsenal: Vidal
MU: Gündogan
BM: Döglégy Costa
(Real: Biglia)
hagyjatok most egy kicsit
MU: Gündogan
BM: Döglégy Costa
(Real: Biglia)
hagyjatok most egy kicsit
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kíváncsi vagyok, hogy így 20. alkalommal bejön-e végre ez a bejelentéses hír..ziro4vr írta:Gündit több forrás szerint jövő héten jelenti be a MU, 22 millió font körüli összegért.
- ziro4vr
Vagy Biglia vagy Illarra és Casemiro elég. Nehéz választani az opciók közül. Verratti nem kell, se Pogba, se Gündi. Oké.torjack írta:Vigyék. Kell a ráknak, amikor Bigliát is vehetsz.ziro4vr írta:Gündit több forrás szerint jövő héten jelenti be a MU, 22 millió font körüli összegért.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Vigyék. Kell a ráknak, amikor Bigliát is vehetsz.ziro4vr írta:Gündit több forrás szerint jövő héten jelenti be a MU, 22 millió font körüli összegért.
- ziro4vr
Gündit több forrás szerint jövő héten jelenti be a MU, 22 millió font körüli összegért.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Igazából nincs is ezzel gond...csak kár érte, többre volt hivatott. Amikor a Milanban hasított, biztos voltam benne, hogy Pato lesz majd az egyik neo-galaktikus nálunk.. hát nem jött be.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igen, pont erről van szó, sokkal többet elérhetett volna, de ez már sztem neki teljesen elég, megélhetési gondjai generációkra tovább sem lesz a családjának, aztán ugye akármit csinált, menezesen kívül egy brazil edző sem akarta meghívni a válogatottba, vébére sem vitték ki, pedig szállította szépen a gólokat a válogatott meccseken....torjack írta:Mondjuk ha Pato akarna még valamit sportszakmailag az elitben, akár engedhetne is a fizetési igényeiből. Ha meg elég ami most van, akkor nincs miről beszélni.
otthon van a családjával, meg lehet nézni pl a twitter képeit, boldog, a nőjével, kutyájával, haverokkal
- torjack
Mondjuk ha Pato akarna még valamit sportszakmailag az elitben, akár engedhetne is a fizetési igényeiből. Ha meg elég ami most van, akkor nincs miről beszélni.
- ziro4vr
Meg tudnánk adni nyilván, de így is mennek a balhék a fizuk körül, Patonak megadni egy magas fizut, szerintem ingoványos talaj lenne. Meg szerintem Benzemával nem lennének túl jó hatással egymásra, legalábbis sportszakmai szempontból. A dizsiben menne a barizás.
Nem illik.