Házasságkötést engedélyezték nem? Nem a gyereknevelésről írtunk szerintem, az komolyabb téma, mint az, hogy ki mehet templomba esküdni és ki nem..hehe írta:aki tényleg nem érti miért baj, ha két azonos nemű nevel egy gyereket, és nála ugyanaz a kategória, mint a női vagy faj szerinti egyenjogúság, az menjen autópályát építeni, gyomot irtani vagy kaszálni, oda nem kell agy, de legalább haszna van.
Erről amúgy nincs valami tanulmány, hogy ez milyen hatással van a gyerekekre? Nem olvastam utána, úgyhogy fogalmam nincs róla, de komolyan érdekelne.pheco írta:Viszont a gyereknevelést, örökbefogadást én betiltatnám az esetükben. Nem tudom, hogy veleszületett dolog-e a melegeknél a nemi identitás. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem tesz jót egy gyermeknek, ha mondjuk két apuka neveli fel és őket látja nap, mint nap. Simán lehet, hogy azt fogja helyesnek gondolni, aztán ő is azt az utat választja... Ne neveljenek már az emberek "szándékosan" melegeket. Pár év és ott tartunk, hogy az lesz a ciki, aki nem meleg vagy biszex...
De amúgy ez az adoptálás téma az USA-ban már elfogadott melegeknek is nem? Vagy ez hogy van? Lusta vagyok most utána keresni, privátba is jöhet aki tud róla valamit komolyabban, ha senki akkor majd holnap utánaolvasok..