hehe írta:mintha azt probálnád elmagyarázni, hogy nem kék az ég.
Ha már itt tartunk tényleg nem kék... csak az agyad elhiteti veled illetve így tanultad...
De amúgy jah, nekem is volt meleg osztálytársam, mindig is poénból b..z..zta a többség, aztán persze mikor elballagtunk a lányok elmondták, hogy tényleg az volt. De nem zavart senkit, engem sem zavar a mai napig. Mármint ő. Aztán van egy másik eset.
A jelenlegi munkahelyemen az egyik srác meleg volt. Nekem eleinte csak az tűnt fel h fura, meg tényleg úgy öltözködik és viselkedik, de hát a mai világban sok az ilyen fiatal, ki gondolta volna, h csak a tinidivatot követi vagy tényleg az... aztán az egyik csaj elmesélte h meleg és neki mindig arról beszél, h kivel mit csinált épp előtte nap. Na innentől nem fogtam vele kezet többet, bocs, de ha én belegondolok h előtte mit csinált azzal, az nekem nem megy.. Ráadásul mint kiderült úton útfélen hangoztatja, akik vele dolgoztak azok mind tudták. Az egyik csávó melóhelyen le is b.z.zta, amiből aztán bírósági ügy lett, mert a meleg feljelentette. A cég ekkor kicsit beijedt, adott volna a srácnak 5 millát, h elintézzék az ügyet bíróságon kívül, amit persze az idiótája nem fogadott el, ő többet akart.
A plusz poén, h még a gyerek anyja (aki szintén ott dolgozok) is feljelentette a céget, h a csávó, aki a fiát leszólta fogdossa a nőket stb. Ment a bírósági per tovább, végül az utolsó pillanatban a cég nyert, hiszen a csávó végülis simán hangoztatta a nemi hovatartozását, így végülis mit csodálkozik rajta, ha megkapja? Így aztán fizethették a perköltségeket, és persze nem kellett két napot várni arra, h anya-fia hibát kövessen el a cégnél és fegyelmivel legyen elzavarva.
Szóval aki nem kirívóan viselkedik azt elfogadom, vele született rendellenesség, oké.. De aki mutogatja magát, úgy viselkedik, majd még neki áll feljebb ha megsértik, azzal inkább hadd ne írjam le, mit csinálnék...