Szent szar.istimester írta:Más. Nem mintha bármikor ajánlanám az index.hu-t, de ezen most felröhögtem.
En meg a farmer + polo + sportciponel tartok. Elegge le vagyok maradva.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 29., hétfő 0:34
Szent szar.istimester írta:Más. Nem mintha bármikor ajánlanám az index.hu-t, de ezen most felröhögtem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 28., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 28., vasárnap 22:00
ha ezt alves és neymar meglátják.....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 28., vasárnap 21:40
az a büdös...istimester írta:Szerintem senki nem tudja még, hogy mi következik. A legújabb hír szerint az EKB mutatja a fukkot és tovább finanszírozza a görög bankrendszert.Ferencváros írta:Más: pontosan mi lesz akkor, ha Görögországban államcsőd lesz, ami egyre valószínűbb? Az oké, hogy viszonylag húzza magával az összes országot, ahol euró van, de amúgy mi lesz? Új pénz? Új elnök? Valaki felvilágosítana, mert teljesen ezzel az államcsőddel nem vagyok képbe, nekem csak az 1700-as évekből rémlik Franciaország.
Más. Nem bármikor ajánlanám az index.hu-t, de ezen most felröhögtem.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 28., vasárnap 21:29
Szerintem senki nem tudja még, hogy mi következik. A legújabb hír szerint az EKB mutatja a fukkot és tovább finanszírozza a görög bankrendszert.Ferencváros írta:Más: pontosan mi lesz akkor, ha Görögországban államcsőd lesz, ami egyre valószínűbb? Az oké, hogy viszonylag húzza magával az összes országot, ahol euró van, de amúgy mi lesz? Új pénz? Új elnök? Valaki felvilágosítana, mert teljesen ezzel az államcsőddel nem vagyok képbe, nekem csak az 1700-as évekből rémlik Franciaország.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 28., vasárnap 21:25
Csak arra figyelj, hogy ne csak annyi legyen rajta a névnél, hogy McLovin.KAG írta:Kerlon írta: Személyiből kapsz ideigleneset, amint benyújtottad a kérvényt az újításra.
Remélhetőleg akkor azt már el is fogják fogadni az Eu-ban!
Köszönöm szépen
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 28., vasárnap 21:23
Kerlon írta: Személyiből kapsz ideigleneset, amint benyújtottad a kérvényt az újításra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 28., vasárnap 21:21
Személyiből kapsz ideigleneset, amint benyújtottad a kérvényt az újításra.KAG írta:VanillaSky írta:Kell a személyi, a jogosítvány csak határon belül alkalmas személyazonosításra.
http://europa.eu/youreurope/citizens/tr ... dex_hu.htm
Fasza, köszi!
Azt esetleg valaki tudja, hogy az útlevelet vagy a személyit a gyorsabb megújítani?
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 28., vasárnap 21:13
Ám legyen. Az erdélyi hegységek elmennek természetes határnak Sky már elmagyarázta mi a probléma.cart írta:Vagy akkor tovább kéne vinni a teljes román határon is...
Ez egy rettentő rossz példa. Az USA általában a gazd. bevándorlók elitjét fölözi le. Ott sem úgy működik, hogy átsétálnak a határon. A nővéremnek egy Berkeley meghívással a zsebében is végig kellett járnia a komplett szükséges adminisztrációs eljárásokat. Az USA-t ahhoz lehetne hasonlítani, amikor a szocializmus idején a SOTE-ra vagy a BME-re jöttek tanulni majd Magyarországon maradtak az arab diákok. Nem a zöld határon sétáltak be.Erre egyébként jobb példa a bevándorló/menekült kérdés. Most kizárjuk őket kerítéssel, de még a mi életünkben eljön az az idő (kb 15-20 év), amikor nem tudjuk eltartani a nyugdíjasainkat. Honnan pótoljuk azt az adóalapot? Előbb-utóbb érdemes a bevándorlókra mint lehetőségre, sem mint bűnözőkre tekinteni. Az USA ezt nagyon jól kezeli egyébként (1-2%os évi népességnövekedést lőnek be központilag, ami a legideálisabb).
A dán szociáldemokrata kormánypárt arra számít, hogy kevesebb bevándorló és menekült érkezik az országba, ha a parlament elfogadja azt a javaslatukat, amely szerint az érintetteknek legalább heti 10 óra közmunkát kell vállalniuk az ellátásért cserébe. A javaslat egyik oka, hogy kiderült: a 2002-2003-ban érkezett bevándorlóknak csak negyede dolgozott tíz évvel később. A foglalkoztatási minisztérium szerint nem volt jó az integrációs program.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 28., vasárnap 21:11
én nem látok bennük potenciált, nem azért vándoroltak el messzi országokból ide, sokan családostól, hogy családdal a nyakukon 80 ezerért robotoljanak egy gyárban.Arra akartam utalni lentebb, hogy van bennük lehetőség
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 28., vasárnap 21:11
Ezaz! Mi leszünk a nagyhatalom az EU-ban. Illetve még azzal is nagyhatalom lehetnénk, ahogy Hajós András mondta egyszer: "felemelkedésünk abban lesz majd, ha nem lesz olaj, hogy képesek leszünk egész repülőgépeket elhúzni A pontból B-be. "Ferencváros írta:Más: pontosan mi lesz akkor, ha Görögországban államcsőd lesz, ami egyre valószínűbb? Az oké, hogy viszonylag húzza magával az összes országot, ahol euró van, de amúgy mi lesz?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 28., vasárnap 21:10
VanillaSky írta:Kell a személyi, a jogosítvány csak határon belül alkalmas személyazonosításra.
http://europa.eu/youreurope/citizens/tr ... dex_hu.htm
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 28., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 28., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 28., vasárnap 20:33
A románok és bolgárok viszont a Dublin III-nak igen, szóval schengen lényegtelen, ebből a szempontból. Másrészről a törökök felől érkezők jó része első ratifikáló országként a görögökhöz lép be. Ettől függetlenül a kerítés hasztalan, amíg vízfejű Brüsszel hajtja a megvalósíthatatlan álmát ami a büdös életben nem fog megvalósulni, mert a másod- harmadgeneráció radikalizálódik, nem a most befogadott.Se Románia, se Bulgária, se Törökörszág nem része a schengeni egyezménynek, tehát aki arról jön annak Magyarország az első ilyen...
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 28., vasárnap 20:16
Se Románia, se Bulgária, se Törökörszág nem része a schengeni egyezménynek, tehát aki arról jön annak Magyarország az első ilyen...Ferencváros írta:
A Schengeni határ alapján pedig nem hozzánk kéne visszatoloncolni őket, hanem a már említett országokban.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. június 28., vasárnap 20:04
Csak a liberálisoknak van gondja a kerítéssel. Más kérdés, hogy amíg istenítik a nagy, demokratikus Amerikát, addig náluk nem csak fal van, de tűzparancs is. Bár ha jól tudom Izraelben, Törökországban, Spanyolországban is van valamilyen kerítés, bár ez nem biztos.transcend írta:ez itt a lényeg, akik Magyarországra jönnek menekültek eszükbe sem jut, hogy itt maradjanak, mennének Ausztria, Németország felé, csak ugye Schengen.... itt az első szűrő ahol megfogják őket.'shutterisland írta:nem beszélve arról, hogy 99%-uknak nem is ez az orszàg az úticélja.
aztán itt ragadnak, valamelyik menekült táborban, kapják a nem rossz kis összegeket havonta és élnek belőle. Ott van pl. Debrecen, ahol nem telik el úgy hét, hogy ne legyen probléma köztük egy jó kis verekedés vagy késelés kíséretében. Tavaly nyáron volt olyan, hogy az egyik menekült direkt belevágta a kezét az üvegajtóba, hogy aztán bevigyék a kórházba és onnan megszökjön.
Akik menekültként Magyarországon vannak, hát szép és jó lenne ha dolgos, szorgalmas emberek lennének nagyrészt, akikre lehet számítani, hogy majd segítik a gazdaságot, csak mivel nem is itt akarnak letelepedni, ez úgy gondolom esélytelen.
Egyébként nem tudom mi bajuk lehet az embereknek a kerítéssel? Jó itt Európában egy falnak/kerítésnek, vagy bárminek ami országokat választ el egymástól eleve szimbolikus jelentése van, de itt teljesen másról van szó. Ha jól tudom a zöldhatáron épülne, ahol meg eleve nem lehetne átjönni.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 28., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: transcend » 2015. június 28., vasárnap 19:18
ez itt a lényeg, akik Magyarországra jönnek menekültek eszükbe sem jut, hogy itt maradjanak, mennének Ausztria, Németország felé, csak ugye Schengen.... itt az első szűrő ahol megfogják őket.'shutterisland írta:nem beszélve arról, hogy 99%-uknak nem is ez az orszàg az úticélja.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem