Hát hogyha olyan idióta, mint amilyen idiótákat a tv-ben mutogatnak, akkor igen. Nekem volt több meleg ismerősöm is, egyikről sem mondtam volna meg, hogy meleg, teljesen normális férfiként élték az életüket, csak a hálószobában nem azt szerették csinálni amit én, vagy amit a többség, hanem mást. De nem hordtak rózsaszínt, nem nyávogtak, nem voltak idegesítőek, értelmes emberek voltak (gondolom még most is azok de már nem nagyon tartom a kapcsolatot). Ugyanez igaz például a nőkre is, attól még hogy paris hiltonokat meg kim kardashianokat mutogatnak a tv-ben, nem lesz minden nő idióta ribanc.egy férfiról, ha meleg, süt róla
Bár gondolom mindenkinek egyértelmű hogy mire vezet az általánosítás, csak gondoltam leírom, nehogy valaki azt higgye, hogy aki meleg, az rózsaszínben jár és kurvairritáló ember akit le kéne lőni.
Lányokat gyakran látok, férfiakkal egy osztrák párral futottam eddig csak össze, másra nem nagyon emlékszem, de csak lehet hogy nem maradt meg. Egyébként az indexesek pár hete felmérték a helyzetet, pár hát-mögötti kiröhögésen kívül semmiféle attrocitás nem érte őket Bp-n.Pesten, vagy máshol durvább a helyzet?
Én idén ki akartam menni, de sajnos nem leszek itthon.van olyan aki kimegy (akit érdekel és nem azért megy ki, h lebuzizza őket v dobálja)?