OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: OFF

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 29., hétfő 19:41

Annyira imádom ezt a sorozatot!! :lol: :lol: 6:20-tól az a monológ.. :lol:
"Tudatnunk kell a kormányzóval és a világgal, hogy a melegházasság nem nyerő! Hogy homokosok nem mocskolhatják be a tradíciókat! És félő, hogy ezt már csak egy módon tehetjük mindenki számára teljesen világossá.... KAPJUNK EL 3-4 BÚZÁT ÉS VERJÜK KI BELŐLÜK A SZART IS!!!" :lol: :lol: :lol:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 29., hétfő 19:13

Becksy23 írta:Megoldásnak megoldás, de olyan szintű idiótizmus amit ritkán látni. Már 60 felett nem lenne szabad dolgozni, nem hogy még 70 évesen.... De remélem te sem gondoltad komolyan, okosabb vagy te ennél.
Ez lesz a realitas. Egy darabig emelgetik, aztan beszakad az egesz es nem lesz allami nyugdij.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 29., hétfő 18:28

Nem azt írta, hogy ez a jó megoldás, hanem azt, hogy nincs másik...

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 29., hétfő 18:21

CS0ki írta:
Ha nem külső munkaerő, akkor te mit javasolsz? Valami megoldás kell a nyugdíjproblémára.
Nyugdíjkorhatár emelés...szépen közelítjük majd a 70-hez, aztán majd szépen el is hagyjuk azt is. Alapból is "problémás", hogy egyre nő az átlagos halálozási kor, csak a kevesebb fiatal miatt még jobban meg kell nyomni. Más megoldás erre úgysem lesz.
Megoldásnak megoldás, de olyan szintű idiótizmus amit ritkán látni. Már 60 felett nem lenne szabad dolgozni, nem hogy még 70 évesen.... De remélem te sem gondoltad komolyan, okosabb vagy te ennél.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 18:19

Úgyis jönnek a hírek majd, hogy nem a kedves jól nevelt menekültek a hibásak :lol: A kukák nálunk is maguktól égnek meg a kocsikra is csak úgy random rászaladnak az emberek botokkal meg minden. :roll: Gyertek még :sziv:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. június 29., hétfő 17:42

palesz77 írta:Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik.. :roll:
Na akkor most tegye fel a kezét és adjon nekik lakáskulcsot az, aki még mindig akarja őket az országba. :)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 29., hétfő 17:33

MesQueUnClub írta:Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
Süt az arcukról. Még erről az állított képről is megmondani, és akkor nem láttad a mozgását, és a hangját. Agymenős színésznél melegekre jellemzőbb kinézete nem is lehetne. Átlagembereknél is könnyen észrevehető, ha rejtegetik is vannak jelek.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 29., hétfő 17:10

MesQueUnClub írta:Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
szerinted nem?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 29., hétfő 17:08

Oké, az a rész túlzó volt, de az egészet úgy kezdtem, hogy "nálam ott a határ". Vagyis a határnak van a másik, a teljesen normális és elfogadható oldala is, csak talán azt nem kezdtem el fejtegetni. De mint később is írtam, nem általánosítás volt a cél.
A másik meg, a nőkkel való összehasonlítás miatt említettem azt, hogy férfiaknál megfigyelhető, hogy egyesekről sugárzik, hogy meleg, míg a nőknél ilyen csoporttal én még nem találkoztam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 29., hétfő 17:02

Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik.. :roll:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 29., hétfő 16:53

Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 29., hétfő 16:44

Engem komolyan érdekel milyen indíttatásból.
Nem voltam még, kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan vészes-e, mint ahogy hallom mindenkitől. Tippre nem.

és akkor még ezt az epizódot küldöm sok szeretettel mindenkinek. :)

Arra mondjuk még várom a választ, hogy a piros-fehér-zöld zászló mennyiben, hogyan és miért ellenválasz a szivárványosra. Remélem megkapom.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 29., hétfő 14:24

Pipita írta:Persze, nem feltétlenül neked címeztem, még ha téged is idéztelek. :) Támadni meg még csak véletlenül sem szeretnék.
:agree: no problem, csak gondoltam, tisztázzuk :)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 29., hétfő 14:20

Pipita írta: Én idén ki akartam menni, de sajnos nem leszek itthon. :mrgreen:
Engem komolyan érdekel milyen indíttatásból.

Érdekes dolog ez, mert Pesten sokkal elfogadóbb a közeg. Kisvárosban vagy faluban közel sem ilyen a helyzet. Példának okáért kisvárosban élek, (amikor nem vagyok Pesten egyetemen) és a helyi rózsaszínpólós buzeráns Pestre jár magát seggbekuratni, és rázni magát. Itthon persze tagad mindent, Pesten viszont nyugodtan vállalja, hogy homokszem került a gépezetbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2015. június 29., hétfő 14:24-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 29., hétfő 14:20

Persze, nem feltétlenül neked címeztem, még ha téged is idéztelek. :) Támadni meg még csak véletlenül sem szeretnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2015. június 29., hétfő 14:20-kor.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 29., hétfő 14:17

Pipita írta:
egy férfiról, ha meleg, süt róla
Hát hogyha olyan idióta, mint amilyen idiótákat a tv-ben mutogatnak, akkor igen. Nekem volt több meleg ismerősöm is, egyikről sem mondtam volna meg, hogy meleg, teljesen normális férfiként élték az életüket, csak a hálószobában nem azt szerették csinálni amit én, vagy amit a többség, hanem mást. De nem hordtak rózsaszínt, nem nyávogtak, nem voltak idegesítőek, értelmes emberek voltak (gondolom még most is azok de már nem nagyon tartom a kapcsolatot). Ugyanez igaz például a nőkre is, attól még hogy paris hiltonokat meg kim kardashianokat mutogatnak a tv-ben, nem lesz minden nő idióta ribanc.

Bár gondolom mindenkinek egyértelmű hogy mire vezet az általánosítás, csak gondoltam leírom, nehogy valaki azt higgye, hogy aki meleg, az rózsaszínben jár és kurvairritáló ember akit le kéne lőni.
Az lenne a normális, és teljesen elfogadható, amit leírtál. Velük semmi baj nincs, nem felháborító.
És eszemben sincs általánosítani, azt hittem(hiszem), látható az írásomból is, nem kell egyből felháborodni és betámadni.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 29., hétfő 14:10

egy férfiról, ha meleg, süt róla
Hát hogyha olyan idióta, mint amilyen idiótákat a tv-ben mutogatnak, akkor igen. Nekem volt több meleg ismerősöm is, egyikről sem mondtam volna meg, hogy meleg, teljesen normális férfiként élték az életüket, csak a hálószobában nem azt szerették csinálni amit én, vagy amit a többség, hanem mást. De nem hordtak rózsaszínt, nem nyávogtak, nem voltak idegesítőek, értelmes emberek voltak (gondolom még most is azok de már nem nagyon tartom a kapcsolatot). Ugyanez igaz például a nőkre is, attól még hogy paris hiltonokat meg kim kardashianokat mutogatnak a tv-ben, nem lesz minden nő idióta ribanc.

Bár gondolom mindenkinek egyértelmű hogy mire vezet az általánosítás, csak gondoltam leírom, nehogy valaki azt higgye, hogy aki meleg, az rózsaszínben jár és kurvairritáló ember akit le kéne lőni.
Pesten, vagy máshol durvább a helyzet?
Lányokat gyakran látok, férfiakkal egy osztrák párral futottam eddig csak össze, másra nem nagyon emlékszem, de csak lehet hogy nem maradt meg. Egyébként az indexesek pár hete felmérték a helyzetet, pár hát-mögötti kiröhögésen kívül semmiféle attrocitás nem érte őket Bp-n. :mrgreen:
van olyan aki kimegy (akit érdekel és nem azért megy ki, h lebuzizza őket v dobálja)?
Én idén ki akartam menni, de sajnos nem leszek itthon. :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 29., hétfő 14:06

egyébként ezekkel a melegfelvonulásokkal mit akarnak elérni? mire jó ez? mert én még pozitív utóléletet egy ilyen eseményről nem hallottam/nem olvastam. azért csinálják, h fogadják el őket? v mi a faszért? hát takarodjanak már a faszba. ki kíváncsi rájuk egyáltalán? magukon kívül. van olyan aki kimegy (akit érdekel és nem azért megy ki, h lebuzizza őket v dobálja)? az ember elhányja magát.. és ezt hagyják.

az, h otthon h basszák seggbe egymást leszarom, ő dolguk.
most erről az eseményről beszélek. a felvonulásról. h ez miért kell? kinek jó ez? minek mutogatják magukat. ez nem beteg?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 29., hétfő 13:59

Nekem ott a határ, ahol tényleg egy kis köcsög buzeránsként kezd el viselkedni. Értsd: Elvékonyított hang, nőies mozgás, nőies ruhák, nyafogósság, finnyás viselkedés. Persze ez mind a férfiaknál, mert valahogy egy férfiról, ha meleg, süt róla, nőknél meg nem igazán rí ki. Legyen meleg, szeresse az azonos neműt, de ezt a körítést, ezt a színházat ne kelljen látnom. Természetesen a szexuális élet is csak rá és a párjára tartozik, nem rám.

Az "ölni tudnék" kategória pedig a felvonulás.. 5 éve jártunk sulis kirándulás keretében Londonban, és a városnézés alatt sikerült egy felvonulás kellős közepére tévedni.. "Hatalmas élmény volt". Kifestett (még egy csajtól is túlzás lett volna) férfiak, transzik, meg minden félék. És az arra járóknak a pofájába tolták bele magukat, de szó szerint. Belehajoltak az arcodba, direkt az utadba álltak. Undorító volt. A pohár ott telt be, ahol a meleg férfiak buszán egy pár éves kisfiú virított eltorzult öltözékben, majd hátrébb, a meleg nők buszának tetején egy nagyon fiatal kislánnyal megismétlődött mindez. Mert, hogy az a két kis ember, nem önszántából ment oda, az is biztos, beszélni épp, hogy tudtak... Felháborító volt.

Az pedig egy érdekes kérdés, hogy főleg a férfiak, ha a melegekről, és az undorról van szó, miért általában a férfiakra gondolnak? Legalábbis, ahogy én látom, ha két nőt lát egy férfi társaság smárolni az utcán, az menő, és szexi, de a férfi meg dögöljön meg, ha meleg. És a vicc, hogy sok női ismerősöm is így van ezzel, hogy a nők, az okés, de a férfiak tartsák magukat otthon. Sokszor én is esek hasonló hibába a megítélésemnél, de ha a férfi meleg "elítélendő", akkor a női miért nem? Természetesen általában igyekszem egyformán nem elítélni a kettőt.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 29., hétfő 13:59

Ferencváros írta:Mindezt felnőttként, miközben tudod miről van szó. De ha egy gyerek ahhoz van hozzászokva, hogy az anya-apa szokott otthon enyelegni, és nem apa és keresztapa, akkor elég érdekesen nézhet rájuk, hogy ez akkor most mi.
Erre írtam, hogy kell az értelmes szülő mellé, aki elmagyarázza neki a szitut.. Te se 15 évesen tudtad meg mik azok a melegek szerintem, mégse lettél Elton csak azért, mert összezavart ez 4-5-6 évesen.

Amúgy nálunk milyen a helyzet meleg szempontból? Én győri vagyok, és megmondom őszintén néha látok kézen fogva lányokat sétálni, de amúgy még egy meleg párt nem láttam utcán enyelegni.. :hmmm: Pesten, vagy máshol durvább a helyzet?

Vissza: