OFF
Re: OFF
Ma hajnalban is mennt a rabszállító háromnegyed kettőkor most hogy vittek el vagy hoztak ide azt nemtudom.
Amúgy szemetelnek mocskot hagynak maguk után sőtt Debrecenben akik kijárnak azok is rongáltak meg szemetelnek.
Igénytelen az összes.
Küldeném őket vissza egyből az országból.
Amúgy szemetelnek mocskot hagynak maguk után sőtt Debrecenben akik kijárnak azok is rongáltak meg szemetelnek.
Igénytelen az összes.
Küldeném őket vissza egyből az országból.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A South Parkban az a jó, hogy szinte mindenre van egy epizód.
Aki szerint pl. a melegség egy betegség, az szépen kigyógyíthatja magából.
Meg még egy kis Louie.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kíváncsi vagyok, mikor jutunk el odáig megint, hogy elengedik a kta-sokat meg a készenlétiseket, protektort adnak az őröknek és leverik őket a földig.palesz77 írta:Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik..
közel állunk hozzá, és nem csak ott...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Annyira imádom ezt a sorozatot!! 6:20-tól az a monológ..
"Tudatnunk kell a kormányzóval és a világgal, hogy a melegházasság nem nyerő! Hogy homokosok nem mocskolhatják be a tradíciókat! És félő, hogy ezt már csak egy módon tehetjük mindenki számára teljesen világossá.... KAPJUNK EL 3-4 BÚZÁT ÉS VERJÜK KI BELŐLÜK A SZART IS!!!"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez lesz a realitas. Egy darabig emelgetik, aztan beszakad az egesz es nem lesz allami nyugdij.Becksy23 írta:Megoldásnak megoldás, de olyan szintű idiótizmus amit ritkán látni. Már 60 felett nem lenne szabad dolgozni, nem hogy még 70 évesen.... De remélem te sem gondoltad komolyan, okosabb vagy te ennél.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nem azt írta, hogy ez a jó megoldás, hanem azt, hogy nincs másik...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Megoldásnak megoldás, de olyan szintű idiótizmus amit ritkán látni. Már 60 felett nem lenne szabad dolgozni, nem hogy még 70 évesen.... De remélem te sem gondoltad komolyan, okosabb vagy te ennél.CS0ki írta:Nyugdíjkorhatár emelés...szépen közelítjük majd a 70-hez, aztán majd szépen el is hagyjuk azt is. Alapból is "problémás", hogy egyre nő az átlagos halálozási kor, csak a kevesebb fiatal miatt még jobban meg kell nyomni. Más megoldás erre úgysem lesz.Ha nem külső munkaerő, akkor te mit javasolsz? Valami megoldás kell a nyugdíjproblémára.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Úgyis jönnek a hírek majd, hogy nem a kedves jól nevelt menekültek a hibásak A kukák nálunk is maguktól égnek meg a kocsikra is csak úgy random rászaladnak az emberek botokkal meg minden. Gyertek még
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Na akkor most tegye fel a kezét és adjon nekik lakáskulcsot az, aki még mindig akarja őket az országba.palesz77 írta:Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik..
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Süt az arcukról. Még erről az állított képről is megmondani, és akkor nem láttad a mozgását, és a hangját. Agymenős színésznél melegekre jellemzőbb kinézete nem is lehetne. Átlagembereknél is könnyen észrevehető, ha rejtegetik is vannak jelek.MesQueUnClub írta:Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
- mocsok
szerinted nem?MesQueUnClub írta:Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Oké, az a rész túlzó volt, de az egészet úgy kezdtem, hogy "nálam ott a határ". Vagyis a határnak van a másik, a teljesen normális és elfogadható oldala is, csak talán azt nem kezdtem el fejtegetni. De mint később is írtam, nem általánosítás volt a cél.MesQueUnClub írta:Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
A másik meg, a nőkkel való összehasonlítás miatt említettem azt, hogy férfiaknál megfigyelhető, hogy egyesekről sugárzik, hogy meleg, míg a nőknél ilyen csoporttal én még nem találkoztam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik..
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem voltam még, kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan vészes-e, mint ahogy hallom mindenkitől. Tippre nem.Engem komolyan érdekel milyen indíttatásból.
és akkor még ezt az epizódot küldöm sok szeretettel mindenkinek.
Arra mondjuk még várom a választ, hogy a piros-fehér-zöld zászló mennyiben, hogyan és miért ellenválasz a szivárványosra. Remélem megkapom.
- RealRaúl77
no problem, csak gondoltam, tisztázzukPipita írta:Persze, nem feltétlenül neked címeztem, még ha téged is idéztelek. Támadni meg még csak véletlenül sem szeretnék.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Engem komolyan érdekel milyen indíttatásból.Pipita írta: Én idén ki akartam menni, de sajnos nem leszek itthon.
Érdekes dolog ez, mert Pesten sokkal elfogadóbb a közeg. Kisvárosban vagy faluban közel sem ilyen a helyzet. Példának okáért kisvárosban élek, (amikor nem vagyok Pesten egyetemen) és a helyi rózsaszínpólós buzeráns Pestre jár magát seggbekuratni, és rázni magát. Itthon persze tagad mindent, Pesten viszont nyugodtan vállalja, hogy homokszem került a gépezetbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2015. június 29., hétfő 14:24-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- RealRaúl77
Az lenne a normális, és teljesen elfogadható, amit leírtál. Velük semmi baj nincs, nem felháborító.Pipita írta:Hát hogyha olyan idióta, mint amilyen idiótákat a tv-ben mutogatnak, akkor igen. Nekem volt több meleg ismerősöm is, egyikről sem mondtam volna meg, hogy meleg, teljesen normális férfiként élték az életüket, csak a hálószobában nem azt szerették csinálni amit én, vagy amit a többség, hanem mást. De nem hordtak rózsaszínt, nem nyávogtak, nem voltak idegesítőek, értelmes emberek voltak (gondolom még most is azok de már nem nagyon tartom a kapcsolatot). Ugyanez igaz például a nőkre is, attól még hogy paris hiltonokat meg kim kardashianokat mutogatnak a tv-ben, nem lesz minden nő idióta ribanc.egy férfiról, ha meleg, süt róla
Bár gondolom mindenkinek egyértelmű hogy mire vezet az általánosítás, csak gondoltam leírom, nehogy valaki azt higgye, hogy aki meleg, az rózsaszínben jár és kurvairritáló ember akit le kéne lőni.
És eszemben sincs általánosítani, azt hittem(hiszem), látható az írásomból is, nem kell egyből felháborodni és betámadni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát hogyha olyan idióta, mint amilyen idiótákat a tv-ben mutogatnak, akkor igen. Nekem volt több meleg ismerősöm is, egyikről sem mondtam volna meg, hogy meleg, teljesen normális férfiként élték az életüket, csak a hálószobában nem azt szerették csinálni amit én, vagy amit a többség, hanem mást. De nem hordtak rózsaszínt, nem nyávogtak, nem voltak idegesítőek, értelmes emberek voltak (gondolom még most is azok de már nem nagyon tartom a kapcsolatot). Ugyanez igaz például a nőkre is, attól még hogy paris hiltonokat meg kim kardashianokat mutogatnak a tv-ben, nem lesz minden nő idióta ribanc.egy férfiról, ha meleg, süt róla
Bár gondolom mindenkinek egyértelmű hogy mire vezet az általánosítás, csak gondoltam leírom, nehogy valaki azt higgye, hogy aki meleg, az rózsaszínben jár és kurvairritáló ember akit le kéne lőni.
Lányokat gyakran látok, férfiakkal egy osztrák párral futottam eddig csak össze, másra nem nagyon emlékszem, de csak lehet hogy nem maradt meg. Egyébként az indexesek pár hete felmérték a helyzetet, pár hát-mögötti kiröhögésen kívül semmiféle attrocitás nem érte őket Bp-n.Pesten, vagy máshol durvább a helyzet?
Én idén ki akartam menni, de sajnos nem leszek itthon.van olyan aki kimegy (akit érdekel és nem azért megy ki, h lebuzizza őket v dobálja)?