HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 29., hétfő 13:59
Nekem ott a határ, ahol tényleg egy kis köcsög buzeránsként kezd el viselkedni. Értsd: Elvékonyított hang, nőies mozgás, nőies ruhák, nyafogósság, finnyás viselkedés. Persze ez mind a férfiaknál, mert valahogy egy férfiról, ha meleg, süt róla, nőknél meg nem igazán rí ki. Legyen meleg, szeresse az azonos neműt, de ezt a körítést, ezt a színházat ne kelljen látnom. Természetesen a szexuális élet is csak rá és a párjára tartozik, nem rám.
Az "ölni tudnék" kategória pedig a felvonulás.. 5 éve jártunk sulis kirándulás keretében Londonban, és a városnézés alatt sikerült egy felvonulás kellős közepére tévedni.. "Hatalmas élmény volt". Kifestett (még egy csajtól is túlzás lett volna) férfiak, transzik, meg minden félék. És az arra járóknak a pofájába tolták bele magukat, de szó szerint. Belehajoltak az arcodba, direkt az utadba álltak. Undorító volt. A pohár ott telt be, ahol a meleg férfiak buszán egy pár éves kisfiú virított eltorzult öltözékben, majd hátrébb, a meleg nők buszának tetején egy nagyon fiatal kislánnyal megismétlődött mindez. Mert, hogy az a két kis ember, nem önszántából ment oda, az is biztos, beszélni épp, hogy tudtak... Felháborító volt.
Az pedig egy érdekes kérdés, hogy főleg a férfiak, ha a melegekről, és az undorról van szó, miért általában a férfiakra gondolnak? Legalábbis, ahogy én látom, ha két nőt lát egy férfi társaság smárolni az utcán, az menő, és szexi, de a férfi meg dögöljön meg, ha meleg. És a vicc, hogy sok női ismerősöm is így van ezzel, hogy a nők, az okés, de a férfiak tartsák magukat otthon. Sokszor én is esek hasonló hibába a megítélésemnél, de ha a férfi meleg "elítélendő", akkor a női miért nem? Természetesen általában igyekszem egyformán nem elítélni a kettőt.