OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: OFF

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 29., hétfő 22:57

realmadridfan írta:
istimester írta:Ez egy rettentő rossz példa. Az USA általában a gazd. bevándorlók elitjét fölözi le. Ott sem úgy működik, hogy átsétálnak a határon. A nővéremnek egy Berkeley meghívással a zsebében is végig kellett járnia a komplett szükséges adminisztrációs eljárásokat. Az USA-t ahhoz lehetne hasonlítani, amikor a szocializmus idején a SOTE-ra vagy a BME-re jöttek tanulni majd Magyarországon maradtak az arab diákok. Nem a zöld határon sétáltak be.

A megtermelendő adóról csak ennyit:

A dán szociáldemokrata kormánypárt arra számít, hogy kevesebb bevándorló és menekült érkezik az országba, ha a parlament elfogadja azt a javaslatukat, amely szerint az érintetteknek legalább heti 10 óra közmunkát kell vállalniuk az ellátásért cserébe. A javaslat egyik oka, hogy kiderült: a 2002-2003-ban érkezett bevándorlóknak csak negyede dolgozott tíz évvel később. A foglalkoztatási minisztérium szerint nem volt jó az integrációs program.
Miért ne lehetne úgy csinálni az EU-ban, mint az USA? Van ennek valami akadálya? Komolyan kérdezem, mert nem vagyok jogász. Egyébként pl a több, mint 15 millió kaliforniai hispán bevándorló mennyire elit, azon is lehetne vitatkozni. De tény, hogy ők megválogatják, ez nem vitás, ezt nem is mondtam, hogy nem, pont, hogy tetszik, hogy nem érzelmi alapon közelítik meg, hanem tudományosan alakítják az "állományt". Ami nekem a jelenlegi magyar kérdésben egyedül nem tetszik, az a háborús menekültek és a bevándorlók összemosása a közéletben plakátokkal, egyoldalú riportokkal. A dánoknál erről a dologról nem tudtam, de az egészen biztos, hogy egy skandináv jóléti államban könnyebben és jobban lehet eléldegélni az állam csöcsén, mint mondjuk itt. Ráadásul ez a példa semmit nem befolyásol, legalább tudjuk, hogy melyik típusú integrációs politika nem válik be.

Ha nem külső munkaerő, akkor te mit javasolsz? Valami megoldás kell a nyugdíjproblémára.
Jelen pillanatban nem lehet, köszönhetően főleg az Európát átszövő poszthatvannyolcas elmebajnak.

Nem akarlak elkeseríteni, de semelyik típusú integrációs politika nem válik be.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 29., hétfő 22:52

Realista24 írta:
KAG írta:RMCF, mennyit ittál? :mrgreen:
Kefirt? Remélem olyat egyet sem :lol:

menj már...hát van ilyen? Én akarom azt a tahót....na.....legyen már valami.
Pontosan 22:49 óta semmit sem ittam. KÖzben kimentem wc-re.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 29., hétfő 22:50

Kefirt? Remélem olyat egyet sem :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 29., hétfő 22:48

RMCF, mennyit ittál? :mrgreen:
ZIDANE

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 29., hétfő 22:34

Realista24 írta:Egyél kaukázusi kefirt :lol: :lol:

Na....vissza a nyaralásba.... :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 29., hétfő 22:33

Egyél kaukázusi kefirt :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 29., hétfő 22:33

MesQueUnClub írta:Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?

Biztos számít hogy már tudom hogy csőratyik,de igen.....iszolygok tőlük.....fejj....ordítva menekülök ha egy buznyó bele kerül az aurámba.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 29., hétfő 22:16

MesQueUnClub írta:Valaki azt írta, hogy aki meleg arról egyből ez sugárzik róla ez jön le? esetleg róla?
Igen, mindkettőről. Egyébként imádom mindkettőt, de félre ne értsétek :lol: Barney-ról úgy 3 rész után mondtam meg hogy homok, Sheldon-hoz 5 mp kellett.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. június 29., hétfő 21:47

Ma hajnalban is mennt a rabszállító háromnegyed kettőkor most hogy vittek el vagy hoztak ide azt nemtudom.
Amúgy szemetelnek mocskot hagynak maguk után sőtt Debrecenben akik kijárnak azok is rongáltak meg szemetelnek.
Igénytelen az összes.
Küldeném őket vissza egyből az országból.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 29., hétfő 20:35

A South Parkban az a jó, hogy szinte mindenre van egy epizód. :D
Aki szerint pl. a melegség egy betegség, az szépen kigyógyíthatja magából. :mrgreen:

Meg még egy kis Louie.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 29., hétfő 20:03

palesz77 írta:Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik.. :roll:
kíváncsi vagyok, mikor jutunk el odáig megint, hogy elengedik a kta-sokat meg a készenlétiseket, protektort adnak az őröknek és leverik őket a földig.
közel állunk hozzá, és nem csak ott...

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 29., hétfő 19:41

Annyira imádom ezt a sorozatot!! :lol: :lol: 6:20-tól az a monológ.. :lol:
"Tudatnunk kell a kormányzóval és a világgal, hogy a melegházasság nem nyerő! Hogy homokosok nem mocskolhatják be a tradíciókat! És félő, hogy ezt már csak egy módon tehetjük mindenki számára teljesen világossá.... KAPJUNK EL 3-4 BÚZÁT ÉS VERJÜK KI BELŐLÜK A SZART IS!!!" :lol: :lol: :lol:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 29., hétfő 19:13

Becksy23 írta:Megoldásnak megoldás, de olyan szintű idiótizmus amit ritkán látni. Már 60 felett nem lenne szabad dolgozni, nem hogy még 70 évesen.... De remélem te sem gondoltad komolyan, okosabb vagy te ennél.
Ez lesz a realitas. Egy darabig emelgetik, aztan beszakad az egesz es nem lesz allami nyugdij.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 29., hétfő 18:28

Nem azt írta, hogy ez a jó megoldás, hanem azt, hogy nincs másik...

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 29., hétfő 18:21

CS0ki írta:
Ha nem külső munkaerő, akkor te mit javasolsz? Valami megoldás kell a nyugdíjproblémára.
Nyugdíjkorhatár emelés...szépen közelítjük majd a 70-hez, aztán majd szépen el is hagyjuk azt is. Alapból is "problémás", hogy egyre nő az átlagos halálozási kor, csak a kevesebb fiatal miatt még jobban meg kell nyomni. Más megoldás erre úgysem lesz.
Megoldásnak megoldás, de olyan szintű idiótizmus amit ritkán látni. Már 60 felett nem lenne szabad dolgozni, nem hogy még 70 évesen.... De remélem te sem gondoltad komolyan, okosabb vagy te ennél.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 18:19

Úgyis jönnek a hírek majd, hogy nem a kedves jól nevelt menekültek a hibásak :lol: A kukák nálunk is maguktól égnek meg a kocsikra is csak úgy random rászaladnak az emberek botokkal meg minden. :roll: Gyertek még :sziv:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. június 29., hétfő 17:42

palesz77 írta:Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik.. :roll:
Na akkor most tegye fel a kezét és adjon nekik lakáskulcsot az, aki még mindig akarja őket az országba. :)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 29., hétfő 17:33

Süt az arcukról. Még erről az állított képről is megmondani, és akkor nem láttad a mozgását, és a hangját. Agymenős színésznél melegekre jellemzőbb kinézete nem is lehetne. Átlagembereknél is könnyen észrevehető, ha rejtegetik is vannak jelek.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 29., hétfő 17:10

szerinted nem?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 29., hétfő 17:08

Oké, az a rész túlzó volt, de az egészet úgy kezdtem, hogy "nálam ott a határ". Vagyis a határnak van a másik, a teljesen normális és elfogadható oldala is, csak talán azt nem kezdtem el fejtegetni. De mint később is írtam, nem általánosítás volt a cél.
A másik meg, a nőkkel való összehasonlítás miatt említettem azt, hogy férfiaknál megfigyelhető, hogy egyesekről sugárzik, hogy meleg, míg a nőknél ilyen csoporttal én még nem találkoztam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: