OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 30., kedd 0:48

'shutterisland írta:
palesz77 írta:Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik.. :roll:
kíváncsi vagyok, mikor jutunk el odáig megint, hogy elengedik a kta-sokat meg a készenlétiseket, protektort adnak az őröknek és leverik őket a földig.
közel állunk hozzá, és nem csak ott...

Majd, ha elkezdik itthon is ezt keményebben, nem mint ma. Szegények csak a háború elől menekülnek, valahogy le kell vezetni a stresszt. :mrgreen:
Egyébként nem a táborlakók a vészesek, hanem, akik átjutottak. Gyújtogatnak, szemetelnek, lopnak. Utoljára majdnem erdőtűz lett a vége...

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 30., kedd 0:07

Kerlon írta: 1, nem állítottam, hanem véleményt írtam
2, te sem tudsz mindent (ahogy én sem)
3, (te is rá kereshettél volna, ahogy én is)
4, az i betűnél találod az iróniát
5, peace
én csak vicceltem :-( neked is megköszöntem mindenféle irónia nélkül, hogy válaszoltál, adom is amiket leírtál, poénkodtam csak a linkkel :) peace
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 30., kedd 0:05

sebydani írta:
Kerlon írta:tessék hexor ideokoskodta a lényeget
Tessék, a próbálkozásért kapsz egy ilyet ha elfelejtenéd milyen minden nap!
1, nem állítottam, hanem véleményt írtam
2, te sem tudsz mindent (ahogy én sem)
3, (te is rá kereshettél volna, ahogy én is)
4, az i betűnél találod az iróniát
5, peace
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:51

istimester írta: A konzi filozófia irányából közelítek a kérdéshez.A házasságot egyházi szentségként kezelem. Meglepődnétek, de MO-n sem olyan régi történet a világi esküvő. Én szeretném megtartani a házásság férfi-nő kizáróságát, de attól még senki jogát nem vitatom el, hogy együtt éljen a párjával, bárki is az. Felőlem még egymás nevét is felvehetik, de maga az intézmény neve ne legyen azonos.
Teljesen érhető és logikus, köszi ! :agree: :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 29., hétfő 23:49

Pipita írta:Arra mondjuk még várom a választ, hogy a piros-fehér-zöld zászló mennyiben, hogyan és miért ellenválasz a szivárványosra. Remélem megkapom.
Semennyire.
sebydani írta: Isti meg majd beköszön ha erre jár
A konzi filozófia irányából közelítek a kérdéshez.A házasságot egyházi szentségként kezelem. Meglepődnétek, de MO-n sem olyan régi történet a világi esküvő. Én szeretném megtartani a házásság férfi-nő kizáróságát, de attól még senki jogát nem vitatom el, hogy együtt éljen a párjával, bárki is az. Felőlem még egymás nevét is felvehetik, de maga az intézmény neve ne legyen azonos.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 29., hétfő 23:43

Elég sok homokos/homokpárti beszínezte a profilképét, de láttam egy-egy magyar zászlót is. Azt milyen program segítségével tudom megcsinálni, hogy ne kelljen emiatt bekapcsolni a laptopot? :mrgreen: Van valami alkalmazás?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:26

Kerlon írta:tessék hexor ideokoskodta a lényeget
Tessék, a próbálkozásért kapsz egy ilyet ha elfelejtenéd milyen minden nap!

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 29., hétfő 23:24

h3x0r írta:"A legfontosabb különbségek, hogy a bejegyzett élettársak nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben."
Pedig de szép is lenne..

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 29., hétfő 23:22

tessék hexor ideokoskodta a lényeget
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:20

Ááá, így már világos a dolog :) Köszi h3xor, jár a pacsi :agree: Mégsem voltam akkor teljesen fogalmatlan :mrgreen:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 29., hétfő 23:19

Kerlon írta:Igaz nem tőlem kérdezed, de szerintem semmitől. Egyszerűbb elválni, aztán ennyi, a langyiknak meg nem kéne gyereket nevelniük.
Azert jo, hogy legalabb utana olvastal. :mrgreen: :lol:
sebydani írta:Isti, nem kukacoskodás, csak tényleg érdekel a véleményed, hogy az miért ha a másik nem? Nem vagyok otthon ebben, nem lehet akkor örökbe fogadniuk vagy miben különbözik az élettársi kapcsolat? Mégegyszer mondom tényleg nem az álláspontod támadom, engem abszolút hidegen hagy a dolog, nem állok egyik oldalon sem csak emiatt érdekel amit írtál.
"A legfontosabb különbségek, hogy a bejegyzett élettársak nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben."

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:18

Tőled is elfogadom, úgyhogy köszönöm. :agree: Isti meg majd beköszön ha erre jár :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 29., hétfő 23:15

Igaz nem tőlem kérdezed, de szerintem semmitől. Egyszerűbb elválni, aztán ennyi, a langyiknak meg nem kéne gyereket nevelniük.
K

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:10

Isti, nem kukacoskodás, csak tényleg érdekel a véleményed, hogy az miért ha a másik nem? Nem vagyok otthon ebben, nem lehet akkor örökbe fogadniuk vagy miben különbözik az élettársi kapcsolat? Mégegyszer mondom tényleg nem az álláspontod támadom, engem abszolút hidegen hagy a dolog, nem állok egyik oldalon sem csak emiatt érdekel amit írtál.

istimester
rex madridistae

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 29., hétfő 22:59

Pipita írta:Két felnőtt ember kapcsolatát sikerül ahhoz hasonlítani, amikor egy felnőtt molesztál egy gyereket, akinek még csak esélye sincs felfogni a történéseket?

Jézusom...
Volt olyan eset, amikor a homi pár által örökbefogadott gyerek végül összeházasodott az egyik "apjával". Gyorsan le is vették a cikket a 666-ról.

BTW, személy szerint én melegházasság-ellenes, ám regisztrált élettársi kapcsolat párti vagyok.

istimester
rex madridistae

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 29., hétfő 22:57

realmadridfan írta:
istimester írta:Ez egy rettentő rossz példa. Az USA általában a gazd. bevándorlók elitjét fölözi le. Ott sem úgy működik, hogy átsétálnak a határon. A nővéremnek egy Berkeley meghívással a zsebében is végig kellett járnia a komplett szükséges adminisztrációs eljárásokat. Az USA-t ahhoz lehetne hasonlítani, amikor a szocializmus idején a SOTE-ra vagy a BME-re jöttek tanulni majd Magyarországon maradtak az arab diákok. Nem a zöld határon sétáltak be.

A megtermelendő adóról csak ennyit:

A dán szociáldemokrata kormánypárt arra számít, hogy kevesebb bevándorló és menekült érkezik az országba, ha a parlament elfogadja azt a javaslatukat, amely szerint az érintetteknek legalább heti 10 óra közmunkát kell vállalniuk az ellátásért cserébe. A javaslat egyik oka, hogy kiderült: a 2002-2003-ban érkezett bevándorlóknak csak negyede dolgozott tíz évvel később. A foglalkoztatási minisztérium szerint nem volt jó az integrációs program.
Miért ne lehetne úgy csinálni az EU-ban, mint az USA? Van ennek valami akadálya? Komolyan kérdezem, mert nem vagyok jogász. Egyébként pl a több, mint 15 millió kaliforniai hispán bevándorló mennyire elit, azon is lehetne vitatkozni. De tény, hogy ők megválogatják, ez nem vitás, ezt nem is mondtam, hogy nem, pont, hogy tetszik, hogy nem érzelmi alapon közelítik meg, hanem tudományosan alakítják az "állományt". Ami nekem a jelenlegi magyar kérdésben egyedül nem tetszik, az a háborús menekültek és a bevándorlók összemosása a közéletben plakátokkal, egyoldalú riportokkal. A dánoknál erről a dologról nem tudtam, de az egészen biztos, hogy egy skandináv jóléti államban könnyebben és jobban lehet eléldegélni az állam csöcsén, mint mondjuk itt. Ráadásul ez a példa semmit nem befolyásol, legalább tudjuk, hogy melyik típusú integrációs politika nem válik be.

Ha nem külső munkaerő, akkor te mit javasolsz? Valami megoldás kell a nyugdíjproblémára.
Jelen pillanatban nem lehet, köszönhetően főleg az Európát átszövő poszthatvannyolcas elmebajnak.

Nem akarlak elkeseríteni, de semelyik típusú integrációs politika nem válik be.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 29., hétfő 22:52

Realista24 írta:
KAG írta:RMCF, mennyit ittál? :mrgreen:
Kefirt? Remélem olyat egyet sem :lol:

menj már...hát van ilyen? Én akarom azt a tahót....na.....legyen már valami.
Pontosan 22:49 óta semmit sem ittam. KÖzben kimentem wc-re.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 29., hétfő 22:50

Kefirt? Remélem olyat egyet sem :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 29., hétfő 22:48

RMCF, mennyit ittál? :mrgreen:
ZIDANE

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 29., hétfő 22:34

Realista24 írta:Egyél kaukázusi kefirt :lol: :lol:

Na....vissza a nyaralásba.... :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: