én csak vicceltem neked is megköszöntem mindenféle irónia nélkül, hogy válaszoltál, adom is amiket leírtál, poénkodtam csak a linkkel peaceKerlon írta: 1, nem állítottam, hanem véleményt írtam
2, te sem tudsz mindent (ahogy én sem)
3, (te is rá kereshettél volna, ahogy én is)
4, az i betűnél találod az iróniát
5, peace
OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
1, nem állítottam, hanem véleményt írtamsebydani írta:Tessék, a próbálkozásért kapsz egy ilyet ha elfelejtenéd milyen minden nap!Kerlon írta:tessék hexor ideokoskodta a lényeget
2, te sem tudsz mindent (ahogy én sem)
3, (te is rá kereshettél volna, ahogy én is)
4, az i betűnél találod az iróniát
5, peace
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
Teljesen érhető és logikus, köszi !istimester írta: A konzi filozófia irányából közelítek a kérdéshez.A házasságot egyházi szentségként kezelem. Meglepődnétek, de MO-n sem olyan régi történet a világi esküvő. Én szeretném megtartani a házásság férfi-nő kizáróságát, de attól még senki jogát nem vitatom el, hogy együtt éljen a párjával, bárki is az. Felőlem még egymás nevét is felvehetik, de maga az intézmény neve ne legyen azonos.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Semennyire.Pipita írta:Arra mondjuk még várom a választ, hogy a piros-fehér-zöld zászló mennyiben, hogyan és miért ellenválasz a szivárványosra. Remélem megkapom.
A konzi filozófia irányából közelítek a kérdéshez.A házasságot egyházi szentségként kezelem. Meglepődnétek, de MO-n sem olyan régi történet a világi esküvő. Én szeretném megtartani a házásság férfi-nő kizáróságát, de attól még senki jogát nem vitatom el, hogy együtt éljen a párjával, bárki is az. Felőlem még egymás nevét is felvehetik, de maga az intézmény neve ne legyen azonos.sebydani írta: Isti meg majd beköszön ha erre jár
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Elég sok homokos/homokpárti beszínezte a profilképét, de láttam egy-egy magyar zászlót is. Azt milyen program segítségével tudom megcsinálni, hogy ne kelljen emiatt bekapcsolni a laptopot? Van valami alkalmazás?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- sebydani
Tessék, a próbálkozásért kapsz egy ilyet ha elfelejtenéd milyen minden nap!Kerlon írta:tessék hexor ideokoskodta a lényeget
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pedig de szép is lenne.. :Đh3x0r írta:"A legfontosabb különbségek, hogy a bejegyzett élettársak nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben."
tessék hexor ideokoskodta a lényeget
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
Ááá, így már világos a dolog Köszi h3xor, jár a pacsi Mégsem voltam akkor teljesen fogalmatlan
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azert jo, hogy legalabb utana olvastal.Kerlon írta:Igaz nem tőlem kérdezed, de szerintem semmitől. Egyszerűbb elválni, aztán ennyi, a langyiknak meg nem kéne gyereket nevelniük.
"A legfontosabb különbségek, hogy a bejegyzett élettársak nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben."sebydani írta:Isti, nem kukacoskodás, csak tényleg érdekel a véleményed, hogy az miért ha a másik nem? Nem vagyok otthon ebben, nem lehet akkor örökbe fogadniuk vagy miben különbözik az élettársi kapcsolat? Mégegyszer mondom tényleg nem az álláspontod támadom, engem abszolút hidegen hagy a dolog, nem állok egyik oldalon sem csak emiatt érdekel amit írtál.
- sebydani
Tőled is elfogadom, úgyhogy köszönöm. Isti meg majd beköszön ha erre jár
Igaz nem tőlem kérdezed, de szerintem semmitől. Egyszerűbb elválni, aztán ennyi, a langyiknak meg nem kéne gyereket nevelniük.
K
K
- sebydani
Isti, nem kukacoskodás, csak tényleg érdekel a véleményed, hogy az miért ha a másik nem? Nem vagyok otthon ebben, nem lehet akkor örökbe fogadniuk vagy miben különbözik az élettársi kapcsolat? Mégegyszer mondom tényleg nem az álláspontod támadom, engem abszolút hidegen hagy a dolog, nem állok egyik oldalon sem csak emiatt érdekel amit írtál.
- istimester
- rex madridistae
Volt olyan eset, amikor a homi pár által örökbefogadott gyerek végül összeházasodott az egyik "apjával". Gyorsan le is vették a cikket a 666-ról.Pipita írta:Két felnőtt ember kapcsolatát sikerül ahhoz hasonlítani, amikor egy felnőtt molesztál egy gyereket, akinek még csak esélye sincs felfogni a történéseket?
Jézusom...
BTW, személy szerint én melegházasság-ellenes, ám regisztrált élettársi kapcsolat párti vagyok.
- istimester
- rex madridistae
Jelen pillanatban nem lehet, köszönhetően főleg az Európát átszövő poszthatvannyolcas elmebajnak.realmadridfan írta:Miért ne lehetne úgy csinálni az EU-ban, mint az USA? Van ennek valami akadálya? Komolyan kérdezem, mert nem vagyok jogász. Egyébként pl a több, mint 15 millió kaliforniai hispán bevándorló mennyire elit, azon is lehetne vitatkozni. De tény, hogy ők megválogatják, ez nem vitás, ezt nem is mondtam, hogy nem, pont, hogy tetszik, hogy nem érzelmi alapon közelítik meg, hanem tudományosan alakítják az "állományt". Ami nekem a jelenlegi magyar kérdésben egyedül nem tetszik, az a háborús menekültek és a bevándorlók összemosása a közéletben plakátokkal, egyoldalú riportokkal. A dánoknál erről a dologról nem tudtam, de az egészen biztos, hogy egy skandináv jóléti államban könnyebben és jobban lehet eléldegélni az állam csöcsén, mint mondjuk itt. Ráadásul ez a példa semmit nem befolyásol, legalább tudjuk, hogy melyik típusú integrációs politika nem válik be.istimester írta:Ez egy rettentő rossz példa. Az USA általában a gazd. bevándorlók elitjét fölözi le. Ott sem úgy működik, hogy átsétálnak a határon. A nővéremnek egy Berkeley meghívással a zsebében is végig kellett járnia a komplett szükséges adminisztrációs eljárásokat. Az USA-t ahhoz lehetne hasonlítani, amikor a szocializmus idején a SOTE-ra vagy a BME-re jöttek tanulni majd Magyarországon maradtak az arab diákok. Nem a zöld határon sétáltak be.
A megtermelendő adóról csak ennyit:
A dán szociáldemokrata kormánypárt arra számít, hogy kevesebb bevándorló és menekült érkezik az országba, ha a parlament elfogadja azt a javaslatukat, amely szerint az érintetteknek legalább heti 10 óra közmunkát kell vállalniuk az ellátásért cserébe. A javaslat egyik oka, hogy kiderült: a 2002-2003-ban érkezett bevándorlóknak csak negyede dolgozott tíz évvel később. A foglalkoztatási minisztérium szerint nem volt jó az integrációs program.
Ha nem külső munkaerő, akkor te mit javasolsz? Valami megoldás kell a nyugdíjproblémára.
Nem akarlak elkeseríteni, de semelyik típusú integrációs politika nem válik be.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Kefirt? Remélem olyat egyet semKAG írta:RMCF, mennyit ittál?
menj már...hát van ilyen? Én akarom azt a tahót....na.....legyen már valami.
Pontosan 22:49 óta semmit sem ittam. KÖzben kimentem wc-re.KAG írta:RMCF, mennyit ittál?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kefirt? Remélem olyat egyet semKAG írta:RMCF, mennyit ittál?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Egyél kaukázusi kefirt
Na....vissza a nyaralásba....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyél kaukázusi kefirt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema