Ingyenesen ebben a varosba nem lehet csinalni.KAG írta:Ingyenes nemGalacticos írta:Asztorianal lehet parkolni? Vagy vhol a kozvetlen kozeleben?
De ugy ertem hogy ott a kozelben van parkolasi lehetoseg? Igen fizetos is megteszi.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 30., kedd 13:52
Ingyenesen ebben a varosba nem lehet csinalni.KAG írta:Ingyenes nemGalacticos írta:Asztorianal lehet parkolni? Vagy vhol a kozvetlen kozeleben?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 30., kedd 13:29
Ingyenes nemGalacticos írta:Asztorianal lehet parkolni? Vagy vhol a kozvetlen kozeleben?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 30., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 30., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2015. június 30., kedd 1:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 30., kedd 0:57
gyújtogatnak ezek sajnos benn is.Egyébként nem a táborlakók a vészesek, hanem, akik átjutottak. Gyújtogatnak, szemetelnek, lopnak.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 30., kedd 0:48
'shutterisland írta:kíváncsi vagyok, mikor jutunk el odáig megint, hogy elengedik a kta-sokat meg a készenlétiseket, protektort adnak az őröknek és leverik őket a földig.palesz77 írta:Menekültekről volt szó a napokban. Debrecenben áll a bál úgy tűnik..
közel állunk hozzá, és nem csak ott...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 30., kedd 0:07
én csak vicceltem neked is megköszöntem mindenféle irónia nélkül, hogy válaszoltál, adom is amiket leírtál, poénkodtam csak a linkkel peaceKerlon írta: 1, nem állítottam, hanem véleményt írtam
2, te sem tudsz mindent (ahogy én sem)
3, (te is rá kereshettél volna, ahogy én is)
4, az i betűnél találod az iróniát
5, peace
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 30., kedd 0:05
1, nem állítottam, hanem véleményt írtamsebydani írta:Tessék, a próbálkozásért kapsz egy ilyet ha elfelejtenéd milyen minden nap!Kerlon írta:tessék hexor ideokoskodta a lényeget
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:51
Teljesen érhető és logikus, köszi !istimester írta: A konzi filozófia irányából közelítek a kérdéshez.A házasságot egyházi szentségként kezelem. Meglepődnétek, de MO-n sem olyan régi történet a világi esküvő. Én szeretném megtartani a házásság férfi-nő kizáróságát, de attól még senki jogát nem vitatom el, hogy együtt éljen a párjával, bárki is az. Felőlem még egymás nevét is felvehetik, de maga az intézmény neve ne legyen azonos.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 29., hétfő 23:49
Semennyire.Pipita írta:Arra mondjuk még várom a választ, hogy a piros-fehér-zöld zászló mennyiben, hogyan és miért ellenválasz a szivárványosra. Remélem megkapom.
A konzi filozófia irányából közelítek a kérdéshez.A házasságot egyházi szentségként kezelem. Meglepődnétek, de MO-n sem olyan régi történet a világi esküvő. Én szeretném megtartani a házásság férfi-nő kizáróságát, de attól még senki jogát nem vitatom el, hogy együtt éljen a párjával, bárki is az. Felőlem még egymás nevét is felvehetik, de maga az intézmény neve ne legyen azonos.sebydani írta: Isti meg majd beköszön ha erre jár
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 29., hétfő 23:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:26
Tessék, a próbálkozásért kapsz egy ilyet ha elfelejtenéd milyen minden nap!Kerlon írta:tessék hexor ideokoskodta a lényeget
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 29., hétfő 23:24
Pedig de szép is lenne.. :Đh3x0r írta:"A legfontosabb különbségek, hogy a bejegyzett élettársak nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 29., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 29., hétfő 23:19
Azert jo, hogy legalabb utana olvastal.Kerlon írta:Igaz nem tőlem kérdezed, de szerintem semmitől. Egyszerűbb elválni, aztán ennyi, a langyiknak meg nem kéne gyereket nevelniük.
"A legfontosabb különbségek, hogy a bejegyzett élettársak nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben."sebydani írta:Isti, nem kukacoskodás, csak tényleg érdekel a véleményed, hogy az miért ha a másik nem? Nem vagyok otthon ebben, nem lehet akkor örökbe fogadniuk vagy miben különbözik az élettársi kapcsolat? Mégegyszer mondom tényleg nem az álláspontod támadom, engem abszolút hidegen hagy a dolog, nem állok egyik oldalon sem csak emiatt érdekel amit írtál.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 29., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 29., hétfő 23:10
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem