Ha nincs otthon senki, egyebkent is visszajonnek masnap.'shutterisland írta:köszi, akkor csak nem verik rám a redőnyt csütörtökön.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
30 euróért olyan szervízkönyvet szerzek, hogy örömtáncot lejt bárki, ha végiglapozza.szervizkönyves autó.
ha már ajánlott, akkor magyarországi autó, azzal nehezebb okoskodni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
köszi, akkor csak nem verik rám a redőnyt csütörtökön.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
1.6, és 2.2-es motorjaik elfogadhatóak, de tényleg nem olyan megbízható, mint egy szívómotor. A többiről meg nem mondanék véleményt, de gondolom nem véletlen került veszteséges állapotban az utóbbi időben a cég. Mazda 6-ból van most is szivó 2000-es benzinmotorral, ha esetleg az érdekelne jobban. Persze rosszat mindenből ki lehet fogni. Főleg igénytelen gazdáknál.Sastre írta:Most szándékozok használt autót venni. Jelenleg a 2007-2008tól fiatalabb Ford focusokat nézegetek, de sokkal több a dízeles, mint a benzines. Nekem eddig csak benzines autókról van tapasztalatom, és hallottam egy-két rossz dolgot a ford diesel motorjairól... van valakinek tapasztalata a dízeles fordokkal kapcsolatban? (a másik lehetőség a 2010-11-nél fiatalabb ford fiesta. legalábbis egyelőre ezek a prioritások)
Ebben az árban, amit néztél vannak elfogadható autók, akár automata váltóval is. Superb 1.9, Octavia 1.9, Volvo s60 2.4, Accord 2.2.
De egy a lényeg, bármit veszel. A legajánlottabb, mindig az első tulajos, szervizkönyves autó.
Shutter:
Ha szerdán megkapod az e-mailt a GLS-től, akkor szépen be tudod állítani, hogy pénteken hozzák ki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha beleírtad, akkor nem para szerintem, de fel is hívhatod a céget, hogy csak pénteken tudod átvenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
a megjegyzés rovatba beleírtam, hogy péntekre kellene a csomag.
csak most arra gondoltam, hogy ha mégis kihoznák, mert átsiklanak felette vagy leszarják, akkor megtehetem e azt mondjuk ráfizetés nélkül, hogy megmondom a futárnak, hogy most nem jó és a holnapi körrel dobja ki legyen szíves.
csak most arra gondoltam, hogy ha mégis kihoznák, mert átsiklanak felette vagy leszarják, akkor megtehetem e azt mondjuk ráfizetés nélkül, hogy megmondom a futárnak, hogy most nem jó és a holnapi körrel dobja ki legyen szíves.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért nem úgy rendelted, hogy pénteken vigyék?'shutterisland írta:rendeltem egy utánvétes csomagot (egy cégtől), ami kifejezetten péntekre kell nekem, mert a pénz aznap reggelre lesz meg és mert hétfőre már késő.
kérdésem, hogy ha ne adj isten csütörtökön már hozná a futár (gls amúgy), de mondom, hogy nem tudom átvenni, csak másnap, akkor a holnapi kanyarral újra kihozzák, ugye ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
rendeltem egy utánvétes csomagot (egy cégtől), ami kifejezetten péntekre kell nekem, mert a pénz aznap reggelre lesz meg és mert hétfőre már késő.
kérdésem, hogy ha ne adj isten csütörtökön már hozná a futár (gls amúgy), de mondom, hogy nem tudom átvenni, csak másnap, akkor a holnapi kanyarral újra kihozzák, ugye ?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ilyen korú és kategóriájú autókból azt spóroltak, amit csak tudtak, ne lepődj meg ha nem találsz be vele.
Inkább vennék egy sima TDI (nem PDTDI) régi VW motoros dízelt és jó állapotút. Azokkal többet mész és jól is fogyasztanak.
Inkább vennék egy sima TDI (nem PDTDI) régi VW motoros dízelt és jó állapotút. Azokkal többet mész és jól is fogyasztanak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A dízel mindig necces, kuplung, kettős tömegű lendkerék, részecskeszűrő, egr szelep, stb. Dízelt nyúztam most közel 5 évig, szépen megadta rajta magát minden.Sastre írta:Most szándékozok használt autót venni. Jelenleg a 2007-2008tól fiatalabb Ford focusokat nézegetek, de sokkal több a dízeles, mint a benzines. Nekem eddig csak benzines autókról van tapasztalatom, és hallottam egy-két rossz dolgot a ford diesel motorjairól... van valakinek tapasztalata a dízeles fordokkal kapcsolatban? (a másik lehetőség a 2010-11-nél fiatalabb ford fiesta. legalábbis egyelőre ezek a prioritások)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Most szándékozok használt autót venni. Jelenleg a 2007-2008tól fiatalabb Ford focusokat nézegetek, de sokkal több a dízeles, mint a benzines. Nekem eddig csak benzines autókról van tapasztalatom, és hallottam egy-két rossz dolgot a ford diesel motorjairól... van valakinek tapasztalata a dízeles fordokkal kapcsolatban? (a másik lehetőség a 2010-11-nél fiatalabb ford fiesta. legalábbis egyelőre ezek a prioritások)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
B.City Pub-ból bandukoltam hazafelé éjjel 1 és 4 között valamikor, szerinted? Nyugi, kb 2 éve elköltöztem máshovaGalacticos írta:Igazan biztatoRealRaúl77 írta:A közelben a mellékutcákban biztos van utcán parkolási lehetőség. Konkrétan emlékszem is rá, hogy ott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hugyoztam a parkoló autók közt.
De nyugtass meg h nem voltal nar szomjas mikor ez tortent?!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én vigyáznék a helyedben. Mire visszaérsz a kocsihoz, ott lesz egy nagy sárga folt meg egy teli kaukázusi kefir.Galacticos írta:Igazan biztatoRealRaúl77 írta:A közelben a mellékutcákban biztos van utcán parkolási lehetőség. Konkrétan emlékszem is rá, hogy ott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hugyoztam a parkoló autók közt.
Nem illik.
- Galacticos
Igazan biztatoRealRaúl77 írta:A közelben a mellékutcákban biztos van utcán parkolási lehetőség. Konkrétan emlékszem is rá, hogy ott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hugyoztam a parkoló autók közt.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A közelben a mellékutcákban biztos van utcán parkolási lehetőség. Konkrétan emlékszem is rá, hogy ott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hugyoztam a parkoló autók közt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Galacticos
Ingyenesen ebben a varosba nem lehet csinalni.KAG írta:Ingyenes nemGalacticos írta:Asztorianal lehet parkolni? Vagy vhol a kozvetlen kozeleben?
De ugy ertem hogy ott a kozelben van parkolasi lehetoseg? Igen fizetos is megteszi.
- Galacticos
Asztorianal lehet parkolni? Vagy vhol a kozvetlen kozeleben?
Egyébként ezek a rendbontások most csak azért vannak mert egyszerűen nyomorékok, vagy indok is van?
Addig rendben hogy ide "menekülnek" de miért csinálják a fesztivált? Tudtommal még nem mentek ki szélsőségesek halomra lőni őket... de ha így folytatják az lesz az övék.
Addig rendben hogy ide "menekülnek" de miért csinálják a fesztivált? Tudtommal még nem mentek ki szélsőségesek halomra lőni őket... de ha így folytatják az lesz az övék.