Zene
Re: Zene
Én ezt hehenek tanacsolnam. Nem nekem van bajom azzal hogy más milyen zenét linkel a Zene topikba.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én meg azt, hogy menjél aztán verd ki, rád fér.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ugyanazt tudom írni neked mint R24-nek. De nem látom hogy te olyan sok zenét linkeltel volna. Bár gondolom Pato 08/09 legnagyobb cselein kívül mást nem nézel a yt-on.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Copy Con - More Fire
Valami hihetetlen jó volt a Parkban a Copy koncert. Brutálisan jó hangja van, kb mintha playback lett volna(nem az volt!).
Kendricket meg nem bántani. Az új albumának nagy része ilyen, nem slágereket csinált, hanem a tartalmon van a hangsúly.
Valami hihetetlen jó volt a Parkban a Copy koncert. Brutálisan jó hangja van, kb mintha playback lett volna(nem az volt!).
Kendricket meg nem bántani. Az új albumának nagy része ilyen, nem slágereket csinált, hanem a tartalmon van a hangsúly.
És kérdezett téged valaki? Vagy kíváncsi voltam a véleményedre? Tudod egyáltalán hogy a zene miről szól? Ismered a háttérsztoriját? Szoktál olyan zenéket hallgatni, amelyeknek a mondanivalója több mint az átlag szarok? Esetleg megnézted a klippet? Érted miről van szó? Majd ha mindenre válaszoltál figyelembe veszem a mondandód.Realista24 írta:
Adom hehet, de nem mertem irni mar, mert igy is utalsz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Adom hehet, de nem mertem irni mar, mert igy is utalszZsombor írta:Menj már innen.hehe írta: megkockáztatom, hogy a valaha volt legszarabb zene ebben a műfajban, hát ez vmi oltári fos
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Menj már innen.hehe írta: megkockáztatom, hogy a valaha volt legszarabb zene ebben a műfajban, hát ez vmi oltári fos
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megkockáztatom, hogy a valaha volt legszarabb zene ebben a műfajban, hát ez vmi oltári fosZsombor írta:Kendrick Lamar - Alright
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez egyértelmű is lett volna, csak sajnos a környéken nincs jelenleg színvonalas szabadtéri hely, most volt itt a szezonnyitó, legközelebb 100%, hogy kihagyom, akkor is ha ők fizetnék az estét.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Már írtam korábban Mr. Bustáról, hogy mennyire nem bírom, és ellenszenves az egész tag, tegnap ismét ők jöttek el az AK-26-al együtt kisfalumba, nem is volt gond a zenéjükkel, amikor már meg van az a bizonyos szint hozzá, akkor ugye jöhet "bármilyen zsivaj". Szóval a barátnőm barátnője nyert két VIP jegyet a FB-on, megkapták, és utána szerettek volna egy közös fotót velük. Nekem szabad bejárásom van a helyre, a színpadon is fent vagyok, ha valamire szükség van, így nagy nehezen a sor szélén haladva odakerültünk, amikor bevágta az arc, hogy ő már több fotóra nem fog odaállni. Saját magamtól biztos, hogy nem mentem volna oda, segítettem nekik, úgy nézett ki, hiába, amikor a rezidens haverom harmadszor rászólt, oda méltóztatott állni. Az AK-s srácokkal nem volt semmi gond. Amikor elkészült a kép, megkérdeztem tőle, hogy nagyon fájt a kép, azt hitte rosszul hallja, bevágtam neki újra, látni kellett volna azt a pofát. Mondom egy kicsit jobb helyről jött bármelyikőnk, aztán megköszöntem a másik kettőnek és elmentünk.
Egy másik esetkor pedig hazafelé tartottak egy helyi buliból, ahol a jelenlévők 99%-a magyar volt, lerobbant a kocsijuk, ő pedig telefonon ócsárolta az egész helyet, a paraszt ukrán népet, és még sorolhatnám. Tegnap elmondtam legalább 50 embernek, legalább nem fognak róla beszélni a közelemben, a nagy sztár...
Egy másik esetkor pedig hazafelé tartottak egy helyi buliból, ahol a jelenlévők 99%-a magyar volt, lerobbant a kocsijuk, ő pedig telefonon ócsárolta az egész helyet, a paraszt ukrán népet, és még sorolhatnám. Tegnap elmondtam legalább 50 embernek, legalább nem fognak róla beszélni a közelemben, a nagy sztár...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Meg is hallgattam ezután, minden számukat imádom Óriási amit a srácok tolnak kis hazánkból, a Tomorrowlanden is fellépnek majd júliusban
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Tényleg jó lett. Howl at the moon nagy kedvenc.sebydani írta:Stadiumx-Wonderland
Továbbra is hibátlan a magyar páros
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Stadiumx-Wonderland
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kis zene is zene.
Resistance D - You Were There (Jam & Spoon Light & Laser Remix)
Resistance D - You Were There (Jam & Spoon Light & Laser Remix)