akkor egyenlítésnél, már nem emlékszem pontosanelső meccsen nem vezettünk
azt tudom, hogy akkor már föléjük nőttünk, és mégis visszahúzta őket bekkelni
egyébként arról a két meccsről úgy beszélsz, mintha annyira szarul játszottunk volna
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 23., kedd 23:03
akkor egyenlítésnél, már nem emlékszem pontosanelső meccsen nem vezettünk
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. április 23., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 23., kedd 22:59
első meccsen nem vezettünk. :-)___Samy___ írta:az első meccsen is visszaállt a vezetésnél,
végre valaki.,Továbbra is a Dortmund ellen jobban tartok mint a BM-től.......a 4 ellenére is,ez a barca nem mérvadó. Ha bejutunk,akkor károghattok előtte......MEGNYERJÜK,
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 23., kedd 22:59
ezaz. Ilyen szinten fejben (is persze) kell ott lenni nagyon. És ezt a Bayernt ott nagyon nehéz lesz ezek után felülmúlni.numberone1 írta:pont ebben van a lenyeg. A leg labda ugyetlenebb jatekosaik is akkora onbizalommal vannak mint ha ok sza*tak volna a labdarugast. Akkor a labda ugyesebbek?H20 írta:Én ezután, meg eddig sem láttam túl pozitívan a döntőbeli esélyeinket, főleg, hogy még ott sem vagyunk, de az tuti, hogy Josénak valamit nagyon ki kell találnia. Nem csak a pályán, de fejben is meg kell erősíteni a játékosainkat, mert a Bayernnek most akkora az önbizalma, hogy nem lehet őket megállítani.
En tartok a holnapi meccstol is, h eletuk nagy meccset fogjak hozni a dortmundiak.Remelem nem igazolodik be a felelmem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 23., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 23., kedd 22:57
azt murinnyónak köszönhetjük, egyébként simán ütnünk kellett volna őketa bm ellen meg sülés volt az egész
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 23., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 22:55
pont ebben van a lenyeg. A leg labda ugyetlenebb jatekosaik is akkora onbizalommal vannak mint ha ok sza*tak volna a labdarugast. Akkor a labda ugyesebbek?H20 írta:Én ezután, meg eddig sem láttam túl pozitívan a döntőbeli esélyeinket, főleg, hogy még ott sem vagyunk, de az tuti, hogy Josénak valamit nagyon ki kell találnia. Nem csak a pályán, de fejben is meg kell erősíteni a játékosainkat, mert a Bayernnek most akkora az önbizalma, hogy nem lehet őket megállítani.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 23., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 23., kedd 22:50
ki nem szarja le az elmúlt fél évet?hehe írta:te hol voltál az elmúlt bő fél évben?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 23., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 23., kedd 22:49
Ez lehet talán a legfőbb fegyverünk... volt egy olyan pillanat 0-0-nál amikor a bayern kb. összes játékosa a félpályán túl volt, de a barsza persze jött -próbált jönni- a tiki-takával.Ráadásul még mindig mi kontrázunk a legjobban
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 23., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 23., kedd 22:46
MIBEN?mi szarabbak vagyunk, mint tavaly.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 23., kedd 22:45
Megmondom mi lesz a kulcs! A mi játékunkban nem annyi a lehetőség, hogy Messire próbálunk mindent játszani és majd ő belövi a bogyót. Ráadásul még mindig mi kontrázunk a legjobban, ha véletlen a kapunk elé tolna a Bayern. Az se mellékes, hogy mi veszélyesek vagyunk szögleteknél, beadásoknál stb. Nálunk mernek lőni távolról stb. A védelmünk meg messze összerakottabb, mint a Barcáé. Szerintem ellenünk sokkal nehezebb dolguk lesz.hehe írta:
céronaldo 1 ember, itt is becsapdáztak mindenkit 2-3 emberrel, céronaldot is megoldják. nem rajta fog múlni, kellenének a többiek is.
edzőben nem értek egyet, heynkes minimum akkora edző, mint mourinho, sőt.
védelem? ramos? arbeloa?
tény, de a németek mindig erőből, vérben fogró szemekkel jönnek vissza egy vesztett döntő után és akarják, ami jár nekik...Nem, a nagy torna elődöntője úgy működik, hogy Mourinho tudja, hogyan kell ott nyerni és a Bayernben meg benne van mélye, hogy hogyan kell veszíteni.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. április 23., kedd 22:44
Remy írta:abban, hogy döntő lesz, és nem egy középcsapat vagyunk. Erősek, és?? Mi is azok vagyunk, ha Mou nem állítja vissza a csapatot. Fel kell engedni a játékosokat a pályára, és megmondani nekik, hogy lőjetek több gólt, mint a másik. Arra képesek vagyunk.Casso írta:A Bayern darabokra szed minket a döntőben. Nem látom okát, hogy miért nyernénk ellenük. Miben vagyunk jobbak??
Előtte viszont jussunk túl a Dortmundon.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 23., kedd 22:44
te hol láttál ilyet, hogy ilyet írtam hogy adjuk oda nekik?Demes írta:Oké hehe, akkor most odaadjuk a Bayern-nek a BL győzelmet, mert nincs esélyünk.
És jövőre imádkozunk hogy a Videotont kapjuk a döntőbe, mert őket könnyű lenne elverni, míg a jó csapatokat nem.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem