30 euróért olyan szervízkönyvet szerzek, hogy örömtáncot lejt bárki, ha végiglapozza.szervizkönyves autó.
ha már ajánlott, akkor magyarországi autó, azzal nehezebb okoskodni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 30., kedd 22:05
30 euróért olyan szervízkönyvet szerzek, hogy örömtáncot lejt bárki, ha végiglapozza.szervizkönyves autó.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 30., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 30., kedd 22:01
1.6, és 2.2-es motorjaik elfogadhatóak, de tényleg nem olyan megbízható, mint egy szívómotor. A többiről meg nem mondanék véleményt, de gondolom nem véletlen került veszteséges állapotban az utóbbi időben a cég. Mazda 6-ból van most is szivó 2000-es benzinmotorral, ha esetleg az érdekelne jobban. Persze rosszat mindenből ki lehet fogni. Főleg igénytelen gazdáknál.Sastre írta:Most szándékozok használt autót venni. Jelenleg a 2007-2008tól fiatalabb Ford focusokat nézegetek, de sokkal több a dízeles, mint a benzines. Nekem eddig csak benzines autókról van tapasztalatom, és hallottam egy-két rossz dolgot a ford diesel motorjairól... van valakinek tapasztalata a dízeles fordokkal kapcsolatban? (a másik lehetőség a 2010-11-nél fiatalabb ford fiesta. legalábbis egyelőre ezek a prioritások)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 30., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 30., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 30., kedd 21:51
Miért nem úgy rendelted, hogy pénteken vigyék?'shutterisland írta:rendeltem egy utánvétes csomagot (egy cégtől), ami kifejezetten péntekre kell nekem, mert a pénz aznap reggelre lesz meg és mert hétfőre már késő.
kérdésem, hogy ha ne adj isten csütörtökön már hozná a futár (gls amúgy), de mondom, hogy nem tudom átvenni, csak másnap, akkor a holnapi kanyarral újra kihozzák, ugye ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 30., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 30., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 30., kedd 20:45
A dízel mindig necces, kuplung, kettős tömegű lendkerék, részecskeszűrő, egr szelep, stb. Dízelt nyúztam most közel 5 évig, szépen megadta rajta magát minden.Sastre írta:Most szándékozok használt autót venni. Jelenleg a 2007-2008tól fiatalabb Ford focusokat nézegetek, de sokkal több a dízeles, mint a benzines. Nekem eddig csak benzines autókról van tapasztalatom, és hallottam egy-két rossz dolgot a ford diesel motorjairól... van valakinek tapasztalata a dízeles fordokkal kapcsolatban? (a másik lehetőség a 2010-11-nél fiatalabb ford fiesta. legalábbis egyelőre ezek a prioritások)
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. június 30., kedd 19:56
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 30., kedd 15:22
B.City Pub-ból bandukoltam hazafelé éjjel 1 és 4 között valamikor, szerinted? Nyugi, kb 2 éve elköltöztem máshovaGalacticos írta:Igazan biztatoRealRaúl77 írta:A közelben a mellékutcákban biztos van utcán parkolási lehetőség. Konkrétan emlékszem is rá, hogy ott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hugyoztam a parkoló autók közt.
De nyugtass meg h nem voltal nar szomjas mikor ez tortent?!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 14:52
Én vigyáznék a helyedben. Mire visszaérsz a kocsihoz, ott lesz egy nagy sárga folt meg egy teli kaukázusi kefir.Galacticos írta:Igazan biztatoRealRaúl77 írta:A közelben a mellékutcákban biztos van utcán parkolási lehetőség. Konkrétan emlékszem is rá, hogy ott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hugyoztam a parkoló autók közt.
De nyugtass meg h nem voltal nar szomjas mikor ez tortent?!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 30., kedd 14:36
Igazan biztatoRealRaúl77 írta:A közelben a mellékutcákban biztos van utcán parkolási lehetőség. Konkrétan emlékszem is rá, hogy ott Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hugyoztam a parkoló autók közt.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 30., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 30., kedd 13:52
Ingyenesen ebben a varosba nem lehet csinalni.KAG írta:Ingyenes nemGalacticos írta:Asztorianal lehet parkolni? Vagy vhol a kozvetlen kozeleben?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 30., kedd 13:29
Ingyenes nemGalacticos írta:Asztorianal lehet parkolni? Vagy vhol a kozvetlen kozeleben?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 30., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 30., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2015. június 30., kedd 1:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 30., kedd 0:57
gyújtogatnak ezek sajnos benn is.Egyébként nem a táborlakók a vészesek, hanem, akik átjutottak. Gyújtogatnak, szemetelnek, lopnak.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem