Sorozatok, TV műsorok
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ma jön Középsuli 3, bicsiz.
Percenként frissítem a frutyubot, nem bírok már magammal.
Percenként frissítem a frutyubot, nem bírok már magammal.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Össze se lehet hasonlítani a kettőt.Én olvastam és nézem is a sorozatot.Ketté kell választani, mert a neveken meg 1-2 dolgon kívül teljesen más.Am a könyvet ajánlom nagyon jó, a sorozatot én például szeretem, de egy 7-nél nem jobb.hamesz írta:Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat.Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
Áldom ilyenkor az HBO GO hozzáférésemetziro4vr írta:Nem tudom, én TD 2. rész feliratra várok, pontosabban nem én, de nekem kell várnom... de ebből ma már más esti program lesz.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat.Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.hamesz írta:A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Hááát azért vannak ott is durva részek, jelenetek, amik szerintem tizedszerre is ugyanúgy adnák. Persze mások vagyunk, én terveztem az újrázását a közeljövőben.ziro4vr írta:ez amolyan event jelleget ad neki, elsőre nagyon hatásos, többedszerre már nem annyira.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
soadroli írta:jaja, most értem be az Orange is the new black-et, és várom a feliratát, bruzsy 2 amúgy kurvajó sorozat, ki nézi itt?
Én is nézem, most tartok a közepénél 7.rész.
Picit leült a sorozat, de eddig adja.
Csak kár, hogy Chapman egy az egyben az exem....
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Őőő te inkább ne vedd a szádra, nem jó ómen.hamesz írta:Kedvenc szavam. :Đ Ha már az Arrow meg Gotham nem indult be akkor talán Hannibalnak sikerül.Most fog beindulni
Nem illik.
- hamesz
Kedvenc szavam. :Đ Ha már az Arrow meg Gotham nem indult be akkor talán Hannibalnak sikerül.Most fog beindulni
- ziro4vr
Most fog beindulni, néztem imdb-n, eléggé látszik az évad szerkezete, most már jó lesz. Amúgy ketten átvennék a sorit, már mennek a tárgyalások. #hopesoadroli írta:ja de balfasz vagyok, nem is ingorion fordítja a orange-ot na de igen, a detective is jöhetne végre.
a Hannibal meg eddig csalódás. dögunalom
Szerintem a BB nem az a visszanézős sorozat. Mivel a lényeg a karaktereken van, azok fejlődésén, mindez becsomagolva korábban nem igen tapasztalt minőségbe, ez amolyan event jelleget ad neki, elsőre nagyon hatásos, többedszerre már nem annyira.Sierra írta: De miért nem?
Egyébként nálam egy hajszállal nagyobb hatással volt a BB, mint a Wire, de tényleg csak egy hajszállal.
szerk:
Ingorion @Ingorion 4 perccel ezelőtt
ma még eljutok 90%-ig, de csak holnap délután lesz befejezve, lévén, hogy reggel már melózom. köszönöm a megértést! #TDFelirat
fákk júúúúú
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ja de balfasz vagyok, nem is ingorion fordítja a orange-ot na de igen, a detective is jöhetne végre.
De miért nem?sonic írta:BB-t en sem fogom. De szerencsere van helyette Better Call Saul.
Egyébként nálam egy hajszállal nagyobb hatással volt a BB, mint a Wire, de tényleg csak egy hajszállal.
Nézzél Modern Family-t. Meg állítólag a Wayward Pines is jó.sonic írta:Szoval kelleni fog valami uj sorozat.
- ziro4vr
Nem tudom, én TD 2. rész feliratra várok, pontosabban nem én, de nekem kell várnom... de ebből ma már más esti program lesz.
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
jaja, most értem be az Orange is the new black-et, és várom a feliratát, bruzsy 2 amúgy kurvajó sorozat, ki nézi itt?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor jo. En is csak megszokasbol neztem. Ezeknel is elfogyott az otlet.Realista24 írta:Egy fos. Azt sem tudom hol hagytam abba, meg úgy alig emlékszem rá, hogy hova is akarnak kilyukadni. Bár szerintem ők sem tudják.
BB-t en sem fogom. De szerencsere van helyette Better Call Saul.ziro4vr írta:BB-t viszont nem tudom valaha újra akarom-e majd nézni, annak ellenére, hogy mekkora sorozat.
Nade most hogy kifutott az Orphan, a GoT, es mar a Wire-el is vegeztem... Szoval kelleni fog valami uj sorozat. Mondjuk lehet eloszedem a PoI-t azt valahol felbehagytam.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
Amúgy ezt én is csináltam korábban.sonic írta: Well played, Sir! Well played. (Amugy a Breaking bad sem tudja megkozeliteni drotosekat... )
Drótot meg újrázni kéne, megjött hozzá a kedvem. BB-t viszont nem tudom valaha újra akarom-e majd nézni, annak ellenére, hogy mekkora sorozat.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy fos. Azt sem tudom hol hagytam abba, meg úgy alig emlékszem rá, hogy hova is akarnak kilyukadni. Bár szerintem ők sem tudják.Csak en erzem ugy hogy Orphan Black ebben az evadban sem jutott kb sehova? Mintha egy helyben toporognank.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema