Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 11:06

Ma jön Középsuli 3, bicsiz.
Percenként frissítem a frutyubot, nem bírok már magammal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. július 1., szerda 9:03

hamesz írta:
Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat. :)
Össze se lehet hasonlítani a kettőt.Én olvastam és nézem is a sorozatot.Ketté kell választani, mert a neveken meg 1-2 dolgon kívül teljesen más.Am a könyvet ajánlom nagyon jó, a sorozatot én például szeretem, de egy 7-nél nem jobb.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. július 1., szerda 6:55

ziro4vr írta:Nem tudom, én TD 2. rész feliratra várok, pontosabban nem én, de nekem kell várnom... de ebből ma már más esti program lesz. :lol:
Áldom ilyenkor az HBO GO hozzáférésemet :D

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 1., szerda 1:13

Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat. :)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 1., szerda 1:01

hamesz írta:
RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.

Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik :mrgreen:
A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 1., szerda 0:50

RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.

Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik :mrgreen:
A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 1., szerda 0:44

Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 1., szerda 0:18

ziro4vr írta:ez amolyan event jelleget ad neki, elsőre nagyon hatásos, többedszerre már nem annyira.
Hááát azért vannak ott is durva részek, jelenetek, amik szerintem tizedszerre is ugyanúgy adnák. :D Persze mások vagyunk, én terveztem az újrázását a közeljövőben.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 30., kedd 23:45

soadroli írta:jaja, most értem be az Orange is the new black-et, és várom a feliratát, bruzsy 2 :D amúgy kurvajó sorozat, ki nézi itt?

Én is nézem, most tartok a közepénél 7.rész.
Picit leült a sorozat, de eddig adja. :)

Csak kár, hogy Chapman egy az egyben az exem.... :lol: :vivo:
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 23:22

hamesz írta:
Most fog beindulni
Kedvenc szavam. :Đ Ha már az Arrow meg Gotham nem indult be akkor talán Hannibalnak sikerül. :D
Őőő te inkább ne vedd a szádra, nem jó ómen. :lol:
Nem illik.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 30., kedd 23:18

Most fog beindulni
Kedvenc szavam. :Đ Ha már az Arrow meg Gotham nem indult be akkor talán Hannibalnak sikerül. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 23:16

soadroli írta:ja de balfasz vagyok, nem is ingorion fordítja a orange-ot :lol: na de igen, a detective is jöhetne végre.
a Hannibal meg eddig csalódás. dögunalom
Most fog beindulni, néztem imdb-n, eléggé látszik az évad szerkezete, most már jó lesz. Amúgy ketten átvennék a sorit, már mennek a tárgyalások. #hope
Sierra írta: De miért nem? :D
Egyébként nálam egy hajszállal nagyobb hatással volt a BB, mint a Wire, de tényleg csak egy hajszállal.
Szerintem a BB nem az a visszanézős sorozat. Mivel a lényeg a karaktereken van, azok fejlődésén, mindez becsomagolva korábban nem igen tapasztalt minőségbe, ez amolyan event jelleget ad neki, elsőre nagyon hatásos, többedszerre már nem annyira.

szerk:
Ingorion ‏@Ingorion 4 perccel ezelőtt
ma még eljutok 90%-ig, de csak holnap délután lesz befejezve, lévén, hogy reggel már melózom. köszönöm a megértést! #TDFelirat
fákk júúúúú
Nem illik.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 30., kedd 23:10

ja de balfasz vagyok, nem is ingorion fordítja a orange-ot :lol: na de igen, a detective is jöhetne végre.
a Hannibal meg eddig csalódás. dögunalom
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 30., kedd 23:09

sonic írta:BB-t en sem fogom. De szerencsere van helyette Better Call Saul. :)
De miért nem? :D
Egyébként nálam egy hajszállal nagyobb hatással volt a BB, mint a Wire, de tényleg csak egy hajszállal.
sonic írta:Szoval kelleni fog valami uj sorozat.
Nézzél Modern Family-t. :mrgreen: Meg állítólag a Wayward Pines is jó.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 22:53

Nem tudom, én TD 2. rész feliratra várok, pontosabban nem én, de nekem kell várnom... de ebből ma már más esti program lesz. :lol:
Nem illik.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 30., kedd 22:51

jaja, most értem be az Orange is the new black-et, és várom a feliratát, bruzsy 2 :D amúgy kurvajó sorozat, ki nézi itt?
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 22:48

Ez az ingorion is amit leművel twitteren...celeb fordító 2.0 :lol:
Nem illik.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 30., kedd 16:30

Realista24 írta:Egy fos. Azt sem tudom hol hagytam abba, meg úgy alig emlékszem rá, hogy hova is akarnak kilyukadni. Bár szerintem ők sem tudják.
Akkor jo. En is csak megszokasbol neztem. Ezeknel is elfogyott az otlet. :)

ziro4vr írta:BB-t viszont nem tudom valaha újra akarom-e majd nézni, annak ellenére, hogy mekkora sorozat.
BB-t en sem fogom. De szerencsere van helyette Better Call Saul. :)

Nade most hogy kifutott az Orphan, a GoT, es mar a Wire-el is vegeztem... Szoval kelleni fog valami uj sorozat. Mondjuk lehet eloszedem a PoI-t azt valahol felbehagytam.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 14:51

sonic írta: Well played, Sir! :agree: :lol: Well played. (Amugy a Breaking bad sem tudja megkozeliteni drotosekat... :D :D :D )
Amúgy ezt én is csináltam korábban. :lol:

Drótot meg újrázni kéne, megjött hozzá a kedvem. BB-t viszont nem tudom valaha újra akarom-e majd nézni, annak ellenére, hogy mekkora sorozat.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 30., kedd 14:29

Csak en erzem ugy hogy Orphan Black ebben az evadban sem jutott kb sehova? Mintha egy helyben toporognank.
Egy fos. Azt sem tudom hol hagytam abba, meg úgy alig emlékszem rá, hogy hova is akarnak kilyukadni. Bár szerintem ők sem tudják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: