Sorozatok, TV műsorok
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
A legviccesebb jelenet a Suitsban mindig az amikor 2 egymasra meroleges folyoszon setalnak, es Mike eppen akkor fordul be mikor Harvey is odaer, es egybol elkezdenek valami nagyon jelentos parbeszedet tokeletesen idozitva, es mindig van naluk valami amit epp oda akartak adni a masiknak.
Minden reszbe kell egy ilyen...
Minden reszbe kell egy ilyen...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Elkezdtem a GoT-ot, sikerült két hét alatt ledarálnom mind az 5 évadot. Hát ez valami atom brutamegál, kár, hogy az 5. évad elég langyi lett, de még ettől függetlenül is várom a folytatást.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az viszont elég nagy csalódás volt, hogy Brannék kimaradtak ebből az évadból, kiváncsi vagyok, tényleg tud-e majd repülni. Jonnak meg semmi baja nem lesz, majd a vörös ribi feltámasztja.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az viszont elég nagy csalódás volt, hogy Brannék kimaradtak ebből az évadból, kiváncsi vagyok, tényleg tud-e majd repülni. Jonnak meg semmi baja nem lesz, majd a vörös ribi feltámasztja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor ne folytassam?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jah, ez már egy fokkal jobb volt, de amit a négy főszereplőből kettő szenved színészkedés címszó alatt...gyatra.soadroli írta:True Detective
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vége kemény volt, Farrellnek 2 ilyen lövés után lazán meg kéne halnia, de nyilván nem fog. amúgy jó lesz ez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk nem tudom mi értelme lesz ennek, ennél kiégettebb, fáradtabb alak már nem lehet Velcoro, de meglátjuk.
Nem illik.
3. résznél járok, kb. innentől kezd érdekesebbé válni a dolog, de az első kettőn sem unatkoztam. Meglátjuk mit hoznak ki belőle.h3x0r írta:Halt and Catch Fire 2. evadjat elkezdte mar valaki? Talan tucsoki vagy messideco? (mintha ti neztetek volna az elsot is)
Egyébként számomra ez tipikusan az a sorozat ami szinkronizálva jobban tetszik mint eredeti nyelven.
- h3x0r
Halt and Catch Fire 2. evadjat elkezdte mar valaki? Talan tucsoki vagy messideco? (mintha ti neztetek volna az elsot is)
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
True Detective
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vége kemény volt, Farrellnek 2 ilyen lövés után lazán meg kéne halnia, de nyilván nem fog. amúgy jó lesz ez.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Óriási királyság a Suits
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
de az ezüstpart szépére még mindig nem látom az oddsokat.a balatoni parti nagyon ott lesz
- ziro4vr
Végre egy jó sorozat, már majdnem olyan jó, mint a szulejmán. De csak majdnem.
Nem illik.
- h3x0r
Középsuli
a balatoni parti nagyon ott leszrealistahuni írta:Remélem nem megy vakációra a sorozat rengeteg a megoldatlan rejtély ebben a sorozatban.
- ziro4vr
Na menjetek a...
Amúgy engem átvertek, én sátorral mentem a Margit-szigetre, de nem jött be senki szulejmán fan, csak egy ballonkabátos fazon, egy kis tubus arckrémmel, meg igen, egy kaukázusi kefírrel.
Amúgy engem átvertek, én sátorral mentem a Margit-szigetre, de nem jött be senki szulejmán fan, csak egy ballonkabátos fazon, egy kis tubus arckrémmel, meg igen, egy kaukázusi kefírrel.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Középsuli
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az se volt gyenge mikor földrajz órán biosz könyv volt a tanci előtt.
Lábjegyzetbe:
- bende anyjának a hangja
- szerelmi szálak
- olivér és barbi hatalmas gengszterélet
- azért a rich bitch nélkül esett a színvonal
Remélem nem megy vakációra a sorozat rengeteg a megoldatlan rejtély ebben a sorozatban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az se volt gyenge mikor földrajz órán biosz könyv volt a tanci előtt.
Lábjegyzetbe:
- bende anyjának a hangja
- szerelmi szálak
- olivér és barbi hatalmas gengszterélet
- azért a rich bitch nélkül esett a színvonal
Remélem nem megy vakációra a sorozat rengeteg a megoldatlan rejtély ebben a sorozatban.
Realista24 írta:Nem találkoztam vele.P. Krisz írta:Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .
Kémeim jelentették:
Nőnek volt beöltözve.
És kaukázusi kefirt árult!
Olcsón.
Mert bontott volt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem találkoztam vele.P. Krisz írta:Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Középsuli S01E03
Egyre jobb a sorozat, végre kezd beindulni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ablakon kilökés és a bögre összetörés nagyon epic volt
:Đ :Đ
Egyre jobb a sorozat, végre kezd beindulni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ablakon kilökés és a bögre összetörés nagyon epic volt
:Đ :Đ
- h3x0r
Elso evadot masfel eve lattam, nagyon bejott, par jelenetet haverokkal meg most is emlegetunk. Viszont a masodik evadot addig halogattam, hogy azota kijott a harmadik is. :Đsoadroli írta:jaja, most értem be az Orange is the new black-et, és várom a feliratát, bruzsy 2 amúgy kurvajó sorozat, ki nézi itt?
Illene mar folytatnom, de mindig kozbejon valami. Most potolom az Anger Management uj reszeit (magyarul nezem) meg a Stargate Atlantis 4. evadjanak a masodik felet. Elotte volt Wire, Silicon Valley es Undateable dara (mindegyikbol 2. evad)
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Scream első része is fent van már. Jöhetne már az angol felirat is...