Na hazaértünk Sopronból, megint baromi jók voltak a koncertek, nekem hatalmas élmény volt, főleg a fesztivál első fele.
Volt valaki innen?, kinek melyik nap tetszett a legjobban?
Rock zene párti vagyok, de bizonyos alkoholmennyiség után jöhet minden, viszont ez a Guetta, meg Fatboy Slim nem győzött meg, még így sem..., én nem is tudom egy szinten kezelni, ezeket az előadókat egy olyan csapattal szemben, ahol élőben énekelnek, gitároznak, nem csak a hangerőt tekergetik fel-le, persze csak idézőjelesen, biztos többről szól ez.
Viszont a feszt első fele felejthetetlen élmény Volt.
Valahogy eddig a Guns and Roses sosem vonzott, nem szoktam őket hallgatni, de ez a Slash ft. Myles most olyan hatással volt rám élőben, hogy valami leírhatatlan, életem legjobb koncertje volt. Csak Slash gitárszólóit el tudnám hallgatni napokig és hát az énekes is meglepett, mert neten azért páran fikázták, de ott élőben nekem nagyon adta, remek hangja van a csávónak.
Aztán amiért mentünk igazán az egészre, a kedvenc bandám a Rise Against sem okozott csalódást, baromira kitomboltuk magunkat, majdnem pár fogam bánta a pogózást
, de kit érdekel, bőven megérte.
Motörhead,Csapda,Road,Fruttik,Kowa is adták.
Fruttikon meg színpadot tévesztettünk
, az elején azért picit gyanús volt, hogy Bastille feliratos dob volt fenn, meg, hogy miért van ennyi kiscsaj a színpad körül, de mivel a füzetben oda írták őket, meg már hatott a jó kis házi pálesz, így haverokkal totál meg voltunk győződve, hogy a telekomon lesznek.
Kezdéskor el is kezdtünk ugrálni, ordítani, a zene az jött is szépen a szemben lévő színpadról, csak éppen előttünk nem jelent meg senki, közben meg mindenki lesett minket, hogy mi a pitsát csinálnak ezek az idióták.
Emlékezetes koncert kezdés volt nagyon. :Đ