Sergio Ramos

A Real Madrid egykori nagyjai.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sergio Ramos - 4

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 22:14

Arra, hogy nem tárgyal senkivel, abban benne van a Real is. Illetve, hogyan tárgyalna, ahhoz kéne a klub beleegyezése is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 22:02

Norbii írta:The centre-back told Cuatro: "All is well. I'm not negotiating with anyone."
Azt is kérdezték tőle, hogy marad-e a Realnál, és erre viszont nem válaszolt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 4., szombat 21:54

dannen írta: hát persze.
Mikor Cé hosszabbítása is kétséges volt, akkor is gondolom ilyen kétkedő voltál a madridizmusát illetően. Mármint fura lenne, ha két ugyanolyan esetnél, csak egyik játékos viselkedése zavarna, a másik felett meg szemet hunynál.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. július 4., szombat 20:08

Most már biztosan dobbant:

http://www.marca.com/en/2015/07/03/en/f ... 12452.html
És ettől miért biztosabb, mint eddig? :hmmm: Ez ugyanaz a cikk, mint amit a srácok tegnap már rövidbe kitettek. Azt nem vitatom, hogy létezik Ramos-ügy (valami sanszosan valóban félresiklott), de én továbbra is tartom, hogy csak az előszezon során és a Perez-Ramos-Benítez személyes találka után várható végleges fejlemény a játékos jövőjével kapcsolatban.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 4., szombat 19:43

The centre-back told Cuatro: "All is well. I'm not negotiating with anyone."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 4., szombat 10:17

Na ebből kíváncsi vagyok mi lesz. Nem nagyon olvasgattam vissza, héten nem volt időm, én most szembesültem ezzel a remek hírrel.

Tényleg szánalmas, hogy nem adtuk meg neki. Mondjuk tavaly illett volna, kicsit kevesebb emeléssel. Most persze, hogy többet kér. Na mindegy. Ha eladjuk, szarjon sünt Perez. Most ezt nem úgy értem, hogy jaj innentől nincs Real Madrid, csak ez már tényleg sok a gyomromnak.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2015. július 4., szombat 9:49

Most már biztosan dobbant:

http://www.marca.com/en/2015/07/03/en/f ... 12452.html

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 6:26

Lehet hogy elengedjük ingyen a milánba mert gallianival jóban vagyunk. Meg ramos és perez nem szeretik egymást. Meg senki sem szereti egymást.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 30., kedd 21:45

Azért egy anyucinál hitelesebb forrás a világon nincs :D nagyon remélem hogy nem idegelnek minket egész nyáron és megegyeznek mielőbb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 30., kedd 20:40

gólvonal írta:
numberone1 írta:Az ESPN szokott hireket kuldeni a telefonomra, a legujabb hirek szerint Ramos kijelentette maradni akar. Nem tudom, h volt mar, vagy mennyire hiteles. Remelem az.
Muterja nyilatkozta, hogy marad Madridban.
Azt mondta hogy szerinte marad.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 30., kedd 19:41

gólvonal írta:
numberone1 írta:Az ESPN szokott hireket kuldeni a telefonomra, a legujabb hirek szerint Ramos kijelentette maradni akar. Nem tudom, h volt mar, vagy mennyire hiteles. Remelem az.
Atletico.. :shifty:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 30., kedd 18:42

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 30., kedd 18:35

Az ESPN szokott hireket kuldeni a telefonomra, a legujabb hirek szerint Ramos kijelentette maradni akar. Nem tudom, h volt mar, vagy mennyire hiteles. Remelem az.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ferike

HozzászólásSzerző: ferike » 2015. június 29., hétfő 21:26

Ajánlat elkukdve. Valamint ramos csatlakozni akar Manchesterbe. SKY SPORTS

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. június 29., hétfő 16:20

mert te vagy a valaki szerencsére.
Annyival biztos több, hogy tudom a helyem és tudok tiszteletet tanúsítani szimpátiától függően ezeknek a sportembereknek akiket nap mint nap nézünk, szurkolunk nekik. Persze sporthír olvasóként, foci szurkolóként könnyű zsoldosozni, "madridistázni", nímandozni stb. stb. Ez az egyszerűbb út.
ki nézi szarba se?
A vezetőség=Perez
mert nem kapja meg a dupláját annak amit most kap?
Igen. Reális fizetési igény a sportszakmai szempontokat figyelembe véve a mai világban. Az hogy marketing szemléletű a vezetőség, attól még nem kell beletörődni abba, hogy Bale kategóriájú arcok bármit megtehetnek a nevük, áruk miatt, addig a legendáink sorba húznak el a hátsó ajtón.
akkor már nem lesz szarba nézve ha 10 millát kap?
De. Mert perez az aki a legtöbbet papol az értékeinkről és a hagyományokról, meg Bernabeu hagyatékáról, aztán ő köpi ezt az egészet szembe évről-évre. Nála a pénz az érték mérő semmi más. Nem a szurkolók, nem a szív játékosok, nem a legendák. Ez csak PR duma. Ha pedig nála a pénz az úr, akkor tejeljen Ramosnak, vagy nézze Otamendit. Lehet dönteni. És rohadtul egyet tudok érteni Ramos hozzáállásával.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 29., hétfő 11:14

Személyeskedést mellőzzük. Puszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. június 29., hétfő 10:46

Akik itt pénzéhességről meg elvekről meg madridizmusról dumálnak...Azok elégedettek lesznek Ramos madridizmusával, ha rábólint Perez Xmillájára, annak ellenére is, hogy szarba se nézik a szerepét, a játékát és mindent amit eddig tett a klubért? Akkor nem lesz pénzéhes, ha ezt lenyeli 8 millióért? Vagy az egész nem is a pénzről szól?
Lóf@sz senkik dumálnak egy ekkora madridista hozzáállásáról, hát vicc kategória. A klubért mindent megtett, a vezetőségért már nem biztos, hogy megtenne és teljesen érthető is, hiszen elsősorban ember, aztán madridista. Ebből a hozzáállásból van az összes legendáknak elege az elmúlt 15 évben, és megy el mindenki haraggal vagy a hátsó ajtón...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 29., hétfő 10:26

Az vót má, hogy Mustafi is 50 milliós kivásárlási árral rendelkezik. Full biznisz lenne eladni Ramost, ha ilyen emberekkel akarják pótolni. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 29., hétfő 10:25

Toky írta:
M1Ö írta:Azért nem mondanám, hogy nem sok. h3x0r által beírt fizetési lista szerint 6 milliót keres friss igazolásként. Annyit mint a csapatkapitány és legenda Casillas, vagy az "újdonsült médiaguru" James. 0,5 millióval többet, mint a csapatkapitány Ramos, vagy 1,5 millióval többet mint Modric, 2-vel többet mint Marcelo.
Tény hogy jelen piacon olcsón megszereztük, de nem hiszem, hogy attól még ennyit kéne keresnie. Pláne, hogy szerintem nincs akkora reklámértéke.
Kroosnal az is kozre jatszott hogy jopar csapat (gondolom koztuk a Bayern is) vigan megadta volna neki azt amit most Perezektol kap. Valoszinuleg sok helyen meg tobbet is. Es meg azt sem mondhatjuk hogy neki akkora nagy lepcso lett volna szakmailag a Bayernbol atjonni ide, vagy hogy csak es kizarolag a Realba lett volna hajlando igazolni, vagy ez volt az alma. Bazira piackepes volt az a tudas amit o birtokol, ha mi nem fizettuk volna meg amit az eddigi realos, es azelotti Bayernes teljesitmenye alapjan szerintem meg is erdemel akkor valoszinuleg kifizette volna mas.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 29., hétfő 10:00

nekem nincs bajom azzal ha ramos egy pénzéhes köcsög, de legalább annyit mondjon már a médiának, hogy maradok baszdki mert nem fogok elmenni egy fos unitedbe csak a pénzért. de nem, az "igazi nagy madridista", a csapat "vezére és igazi kapitánya" erre nem képes. nagy pofával bezzeg fel tud menni minden meccsre, hát volt bőven mit törlesztenie a tavalyi BL góljaival.
Te jó ég.... :roll: olvastam a többi eszmefuttatást is ebben a témában...lehet offra kéne tennem magam inkább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: