Nem vagyok hívő, de minden tiszteletem a tiéd. Te egy jó ember vagy!kecsu10 írta:http://www.mediaklikk.hu/video/pamende-vilagok-kozt/
Bocsi a duplaert, de itt a masodik film rolam amit Svajcban forgattunk.
OFF
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Re: OFF
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hat en leptem le tole nyugi, aki szerint Zsiru a jo mert nagy szive van azzal nincsen mit targyalnomRealista24 írta:Na, akkor nem is veszítettél semmitEgyszer egy lyoni csajt eluldozott a Benya mez, mert nem csipik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, akkor nem is veszítettél semmitEgyszer egy lyoni csajt eluldozott a Benya mez, mert nem csipik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kecsu10
Egyszer egy lyoni csajt eluldozott a Benya mez, mert nem csipik. Mondvan, ha nem tudna focizni ugyanolyan francia hulyegyerek lenne mint a tobbi: rappelneRealista24 írta:Kecsukám, ha rózsaszín Karim mezed van, akkor az van, ne takargasd legközelebb. A Real az Real, Karim meg Karim, és amúgy is magenta!!!
De le kellett vennem meg a snapbacket is pedig ugy nyomulok hetkoznap, sapka, Jordan flight... Pedig milyen jo lett volna Benzi mezben kruzolni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kecsukám, ha rózsaszín Karim mezed van, akkor az van, ne takargasd legközelebb. A Real az Real, Karim meg Karim, és amúgy is magenta!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kecsu10
Remelem marad a kopasz mert kovi mezem feher lesz, vagy ez a pizsama nem tudom meg, de az o nevevel mindenkeppen.Kerlon írta:egy kis hipo és már fehér is
mondjuk, ha alis, akkor azt szerintem szét is marja
Ja es a hivektol a templomban mit kaptam ajandekba? Real salat a hivatalos madridi boltbol.
Mar csak az kene mikor Karim a Bugattiban enekli, hogy 'We gotta go...'
egy kis hipo és már fehér is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kecsu10
Koszi sracok!!sebydani írta:Minden tiszteletem a tiédkecsu10 írta:http://www.mediaklikk.hu/video/pamende-vilagok-kozt/
szerk.: A zakó alá jól ment volna egy fehér Realos mez is
Baj csak annyi, hogy magenta Benzi mezem van
Vodánál tudtommal ott nicns roaming, ahol van voda hálózat.
Applehoz nem értek, de a rendszer információ meg stb-ben nem lehet megnézni?
meg ugye termékregisztrációnál is megtudod nézni szerintem, hogy mit vettél(vett) anno
Applehoz nem értek, de a rendszer információ meg stb-ben nem lehet megnézni?
meg ugye termékregisztrációnál is megtudod nézni szerintem, hogy mit vettél(vett) anno
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
héj pupákok, olyan kérdésem lenne amire ne vágjátok rá hogy nézd meg a szolgáltatód oldalán mert felbasz hogy nyomorékok és nem értelmesen írják le a dolgokat.
szóval megyek horvátországba, és több embertől is hallottam hogy a vodafone eltörölte a azt hogy külföldön drágábban beszélünk.
a kérdés a következő ha én is 70es vagyok és az is akivel beszélni akarok ráadásul red-es szóval fix számlája van akármennyit telefonál akkor nem lesz több a számla attól hogy én horvátba vagyok ő meg itt ugye?
a másik. van egy ipadom, vagyis hát mielőtt leoltanátok hogy nem tudom milyen ipadom van nem teljesen az enyém de hosszú történet ez. nem tudom hogy konkrétan melyik is, azt írja a hátulján hogy a1460 viszont amikor az apple oldalán néztem ők ezt a szériát úgy írták le hogy a sim a jobb oldalon, de az enyémen a bal oldalon van tehát ez kilőve.
a szám ami a beállításokon belül van az ipad md525fd/a, erre viszont azt adja ki hogy ipad4 de hát fasz se tudja már...
szóval megyek horvátországba, és több embertől is hallottam hogy a vodafone eltörölte a azt hogy külföldön drágábban beszélünk.
a kérdés a következő ha én is 70es vagyok és az is akivel beszélni akarok ráadásul red-es szóval fix számlája van akármennyit telefonál akkor nem lesz több a számla attól hogy én horvátba vagyok ő meg itt ugye?
a másik. van egy ipadom, vagyis hát mielőtt leoltanátok hogy nem tudom milyen ipadom van nem teljesen az enyém de hosszú történet ez. nem tudom hogy konkrétan melyik is, azt írja a hátulján hogy a1460 viszont amikor az apple oldalán néztem ők ezt a szériát úgy írták le hogy a sim a jobb oldalon, de az enyémen a bal oldalon van tehát ez kilőve.
a szám ami a beállításokon belül van az ipad md525fd/a, erre viszont azt adja ki hogy ipad4 de hát fasz se tudja már...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Telefonokra van a Duolingo alkalmazás, az nagyon pöpec, netes felülete nem tudom van-eBullet T írta:Tud valaki olyan weboldalt, ahol lehetne nyelvet tanulni ? Regebben ilyen volt a livemotcha, de ahogy latom mar az se a regi. Esetleg valaki tudna ajanlani valamit ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagy vagy kecsu.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Minden tiszteletem a tiédkecsu10 írta:http://www.mediaklikk.hu/video/pamende-vilagok-kozt/
szerk.: A zakó alá jól ment volna egy fehér Realos mez is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- kecsu10
http://www.mediaklikk.hu/video/pamende-vilagok-kozt/
- kecsu10
Egeszen pontosan 19. sz. legvege ota letezik polgari anyakonyvezes, ergo a lehetoseg arra, hogy valaki ne legyen egyhaztag, s lehessen polgari eskuvo. (kicsit meg bonyolultabb a sztori) Isti viszont meglepoen olvasottistimester írta:Semennyire.Pipita írta:Arra mondjuk még várom a választ, hogy a piros-fehér-zöld zászló mennyiben, hogyan és miért ellenválasz a szivárványosra. Remélem megkapom.A konzi filozófia irányából közelítek a kérdéshez.A házasságot egyházi szentségként kezelem. Meglepődnétek, de MO-n sem olyan régi történet a világi esküvő. Én szeretném megtartani a házásság férfi-nő kizáróságát, de attól még senki jogát nem vitatom el, hogy együtt éljen a párjával, bárki is az. Felőlem még egymás nevét is felvehetik, de maga az intézmény neve ne legyen azonos.sebydani írta: Isti meg majd beköszön ha erre jár