Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

OutSider
Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 4., szombat 17:17

Mike írta:Mi ez az új divat h 30-31 éves játékos öreg, és cserélni kell?

Az egyik legfiatalabb a mi keretünk, én nem bánnám ha jönne egy kis tapasztalat is
Figo és Zidane ha jól rémlik 28-29 évesen jöttek.. szerintem egyiküket sem bántuk meg. :)

Mellékesen én Vidalt minőségi kp-nak tartom. Aki simán beépíthető egy Real Madridba is.
És ha tényleg CSAK 30 millió akkor bőven megéri a kockázatot.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 4., szombat 15:57

mehetne a Vidal-Kroos-Modric CR-Benz-James/Isco hatos.
Ezt én is támogatnám. Heten egyszerre nem játszhatnak de megfelelő rotálással szépen el lehetne osztani a játékperceket.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 4., szombat 15:12

Kis Isco jövő nyáron távozik ha a Chilei jön, de pont nem érdekel. Welszi vadlovat kéne eltüntetni innen, azt mehetne a Vidal-Kroos-Modric CR-Benz-James/Isco hatos.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 15:05

R.M.C.F írta:Azért nagy buger a chílei de tényleg klasszis. 3 ilyen kp.ással nekilehet menni a szezonnak. Ezt már tavaly lépni kellett volna és rambot elpucolni.
Én nem igazán kedvelem Őt, de egyet értek veled meg azokkal akik támogatják a leigazolását. Ilyen típusú, stílusú játékos nincs még a keretben. Fontos láncszem lehet majd. Igaz, hogy ezzel elvileg Isco szív, aki Modric után a 2. kedvencem a jelenlegi keretből, de hát a csapatérdek az első. :) Ha meg azt nézzük, akkor kell Vidal. 30 millióért meg ajándék lenne.

Mondjuk nekem Verratti lenne az álmom 4-3-3-ba, de hát ez marad is álomnak. :( :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 4., szombat 14:51

wZoLee7 írta:Nagyon jók a hírek, jön Vidal....ja nem! Először megírják hogy Isco a csatár mögött fog játszani aztán elhozzák Vidalt ugyan arra a posztra amin Isco, James, Modric, Kroos de akár Bale és Benzema is tudna játszani....és Perez most enged az edzőnek? Ha ez igaz akkor a mi csapatunk vezetése a legfékeltebb
Ezt nem igazán tudom értelmezni de sebaj.

Azért nagy buger a chílei de tényleg klasszis. 3 ilyen kp.ással nekilehet menni a szezonnak. Ezt már tavaly lépni kellett volna és rambot elpucolni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 4., szombat 14:43

Héj skacok. A Vidalos hírek mennyire vehetők komolynak? Nagyon jó player, több éve szeretné őt a fórum fele, legalábbis olvastam sokszor itt. Kérdés,hogy mennyire fogja bírni a klasszikusokat ideggel.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 4., szombat 14:35

Akkor a legjobb megoldás, hogy adjuk el az említett négyest is, nem?
Természetesen nem, de az sem, hogy elmenjünk egy Matracos féle MMA irányba.

Annak idején Vidallal nagyot fogtunk volna, Hehe hisztizett is eleget érte. Lecsúsztunk róla, ahogy Essien is "későn" érkezett. Tartom, hogy 5 éves szerződés ide vagy oda, "kell a rutin" ide vagy oda, 2 év múlva keressük a posztjára az embert. Ha jön.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:28

tucsoki írta:Na mindegy, megszokhattuk már a koncepció hiányát az elmúlt időszakban, ergo nincs min meglepődni. Benzema szvsz marad, túl nagy a csend az esetleges pótlásáról. Amúgy se látok olyan csatárt a jelenlegi futball térképen akire azon nyomban elcserélném...
Én attól félek, nem akarjuk csatárral pótolni. Jamesnek játszania kell, Bale-nek is Pérez miatt, és persze Cének is, mert Cé, Iscónak Benítez miatt kell játszania.
Modric-Kroos alap, ha meg igazolunk valakit, azt a kezdőbe szánja Rafa. Karim meg eleve nem olyan kaliber, aki beleillik az ő korábbi tevékenységébe.

Illetve az is kicsit efelé billenti nálam a mérleget, hogy mindenről jönnek a hírek, hogy Rafa ezzel beszélt, azzal beszélt, felhívta, megnyugtatta, köré építi a csapatot, stb...csak Karim maradt ki a szórásból. Na meg azt is tudom, hogy tele a f@sza a vezetőség döntéseivel.

Idén nyáron én vagyok a legnagyobb vészmadár, tudom, de így legalább csak pozitívan jöhetek ki az egészből. Nem áltatom magam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bentinho

HozzászólásSzerző: Bentinho » 2015. július 4., szombat 14:26

Igen, tényleg egy heves vérmérséketű játékos. De azt gondolom a primadonna középpályánkra pont egy ilyen játékos kell. Mellesleg Vidal rengeteget tud hozzátenni a támadáskhoz is. Jelenleg jobb mint Pogba, vagy Verratti. Utóbbiakban a potenciál a több. Pogba emellett nem elég védekező szellemű a csapathoz.

Nem érdekel, ha lerúg pár embert, az sem érdekel mit gondolnak majd a hentes Atleticonál, vagy a színésztársulatnál. Vele instant jobb lesz a keret.

Egy hátrány, hogyha még EU-n kívülinek számít, hogy Casemiro nem fog beférni a keretbe, amit nagyon sajnálnék, mert idén nagyon jó kis kiegészítő emberünk lehetne.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 14:22

Na mindegy, megszokhattuk már a koncepció hiányát az elmúlt időszakban, ergo nincs min meglepődni. Benzema szvsz marad, túl nagy a csend az esetleges pótlásáról. Amúgy se látok olyan csatárt a jelenlegi futball térképen akire azon nyomban elcserélném...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:20

tucsoki írta:Ehh, csak tudnám minek hoztuk vissza ez esetben?
Ebből nekem az jön le hogy Vidal nagyjából a G-terv volt, ha Verratti, Pogba, stb. nem jön...
Szinte biztos, hogy Pérez nem számolt Vidallal, nem az ő kalibere, de gondolom Bigliából meg Benítez nem kér :lol:
Bár nem tudom, hogy neki van-e eu-s papírja.

Kázmér meg Lucas két végletekig elcseszett biznisz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 14:18

Ehh, csak tudnám minek hoztuk vissza ez esetben?
Ebből nekem az jön le hogy Vidal nagyjából a G-terv volt, ha Verratti, Pogba, stb. nem jön...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:14

tucsoki írta:Vidal jó játékos, de az tény hogy túlságosan temperamentumos, fognak rá utazni a bírók spanyolhonban. Ha igazak a hírek és 30 millió környékén megszerezhető, - ráadásul a fizetése sem duplázódna meg - akkor remek vétel lenne egy 5 éves szerződés keretében (erről írnak).

Viszont a Casemiro-Lucas-Illarra trióból az utóbbi kettőt elengedném; Modric, Kroos, Vidal, Isco, James és Casemiro - 6 ember 3 posztra, teljesen ideális.
Lucas tudja, hogy megy. Ma volt egy nyilatkozat vele. Négy-öt csapat van kilátásban.

Casemironak is mennie kell, mert Danilo és James mellé csak egy EU-n kívüli fér be. Hacsak nem "vesznek" valakinek állampolgárságot gyorsban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 14:13

Vidal jó játékos, de az tény hogy túlságosan temperamentumos, fognak rá utazni a bírók spanyolhonban. Ha igazak a hírek és 30 millió környékén megszerezhető, - ráadásul a fizetése sem duplázódna meg - akkor remek vétel lenne egy 5 éves szerződés keretében (erről írnak).

Viszont a Casemiro-Lucas-Illarra trióból az utóbbi kettőt elengedném; Modric, Kroos, Vidal, Isco, James és Casemiro - 6 ember 3 posztra, teljesen ideális.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:08

És örülünk neki? Nem.
Be vagyunk sz@rv@, hogy nehogy az egyik meghülyüljön? Igen.
Szívtunk már miattuk? Sokat.
Kikezdik miattuk a csapatot? Igen.
Jó, ha minél több a rizikófaktor? Háát, legalább hajt.
Akkor a legjobb megoldás, hogy adjuk el az említett négyest is, nem?
Viszont sztem nem tökéletes és hosszútávú megoldás
Ezt előre nem lehet tudni. Mondjuk Vidal már akkor el lett kúrva, amikor a bundás legjobbját hoztuk el helyette, mert Vidal csak a második legjobb lett :lol:
A tehetségkutatók gondolom egyiket sem látták, csak az első biztos jobb, mint a második. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

eReMA

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 4., szombat 14:05

Realista24 írta:
Sokszor éreztem úgy, hogy rezeg a léc egy pirosra.
Pepe, Ramos, Cé, Arbeloa...mindegyiknél rezeg a léc a magasabb érzelmű meccseken.
És örülünk neki? Nem.
Be vagyunk sz@rv@, hogy nehogy az egyik meghülyüljön? Igen.
Szívtunk már miattuk? Sokat.
Kikezdik miattuk a csapatot? Igen.
Jó, ha minél több a rizikófaktor? Háát, legalább hajtanak.

(Hozzáteszem, milliószor inkább ő, mint egy Gago, Biglia stb. vonulat. Viszont sztem nem tökéletes és hosszútávú megoldás.)

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 4., szombat 14:05

Mi ez az új divat h 30-31 éves játékos öreg, és cserélni kell?

Az egyik legfiatalabb a mi keretünk, én nem bánnám ha jönne egy kis tapasztalat is
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:00

Sokszor éreztem úgy, hogy rezeg a léc egy pirosra.
Pepe, Ramos, Cé, Arbeloa...mindegyiknél rezeg a léc a magasabb érzelmű meccseken.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

eReMA

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 4., szombat 13:59

Realista24 írta:A transfermarkt szerint volt karrierje során 4 pirosa, abból egy ami egyből piros volt...tényleg egy vadállat. Ja, több, mint 300 meccsről beszélünk.
Ok, ez statisztika, ezzel nem vagyok tisztában. Én csak azt írtam, amit láttam tőle, és megjegyeztem, hogy szerintem itt -értsd: Spanyolországban- ezt nem fogják értékelni. Sokszor éreztem úgy, hogy rezeg a léc egy pirosra.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 13:52

eReMA írta:
vidal-a-real-madride-sajtohir
Nem érzem úgy, hogy ő jelentené a megoldást a középpályára. Ráadásul 2 év múlva "öreg" lesz, 30 év körül már bőven mindenki a pótláson gondolkozik. Már most pl. Modric utódját keresi(te)k, hozzáteszem, jogosan.
Vidal leigazolását még a német karrierje közben tudtam elképzelni, akkor még más kaliberek alkották a Real középpályályát, akkor komoly előrelépés lett volna. Most már nem tartom egy végleges megoldásnak (habitus, poszt, kor stb...)
A pályán mutatott játékát itt nem igazán fogják tolerálni. Az Atlético stílusát látom benne, lesz még egy ember, akit ki lehet kezdeni, lehet utálni és cikkezni róla, mi meg a nagy meccseket tolhatjuk emberhátrányban.
A transfermarkt szerint volt karrierje során 4 pirosa, abból egy ami egyből piros volt...tényleg egy vadállat. Ja, több, mint 300 meccsről beszélünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: