Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Nem két év múlva jár le a második mandátuma, utána pedig már nem jelöltetheti magát?
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ha Ramos és Casillas megy, nincs sok éve hátra...tucsoki írta:A szavazáshoz annyit, hogy valószínűleg még jó ideig nem fog megtörténni Perez leváltása, óriási hatalma van, szinte nincs is kihívója. Kellene még vagy 2 kupa nélküli szezon és egy erős jelölt, akit nem csinálnak ki a háttérből...
A szavazáshoz annyit, hogy valószínűleg még jó ideig nem fog megtörténni Perez leváltása, óriási hatalma van, szinte nincs is kihívója. Kellene még vagy 2 kupa nélküli szezon és egy erős jelölt, akit nem csinálnak ki a háttérből...
A fiatal játékosaink is tapasztaltak és kellő rutinjuk van már, szóval felesleges ebbe a csapatba idősebb játékos. Pepe, Casillas az egyetlen, akik annyira korosak lennének. Ronaldo, Ramos, Modric a 30 körüliek, a többiek meg vagy a legjobb korban vagy még 10 év is van bennük. Inkább szerintem remek ilyen szempontból a keret összetétele. Egyedül egy tehetséges fiatal csatárt hiányolok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Figo és Zidane ha jól rémlik 28-29 évesen jöttek.. szerintem egyiküket sem bántuk meg.Mike írta:Mi ez az új divat h 30-31 éves játékos öreg, és cserélni kell?
Az egyik legfiatalabb a mi keretünk, én nem bánnám ha jönne egy kis tapasztalat is
Mellékesen én Vidalt minőségi kp-nak tartom. Aki simán beépíthető egy Real Madridba is.
És ha tényleg CSAK 30 millió akkor bőven megéri a kockázatot.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt én is támogatnám. Heten egyszerre nem játszhatnak de megfelelő rotálással szépen el lehetne osztani a játékperceket.mehetne a Vidal-Kroos-Modric CR-Benz-James/Isco hatos.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Kis Isco jövő nyáron távozik ha a Chilei jön, de pont nem érdekel. Welszi vadlovat kéne eltüntetni innen, azt mehetne a Vidal-Kroos-Modric CR-Benz-James/Isco hatos.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én nem igazán kedvelem Őt, de egyet értek veled meg azokkal akik támogatják a leigazolását. Ilyen típusú, stílusú játékos nincs még a keretben. Fontos láncszem lehet majd. Igaz, hogy ezzel elvileg Isco szív, aki Modric után a 2. kedvencem a jelenlegi keretből, de hát a csapatérdek az első. Ha meg azt nézzük, akkor kell Vidal. 30 millióért meg ajándék lenne.R.M.C.F írta:Azért nagy buger a chílei de tényleg klasszis. 3 ilyen kp.ással nekilehet menni a szezonnak. Ezt már tavaly lépni kellett volna és rambot elpucolni.
Mondjuk nekem Verratti lenne az álmom 4-3-3-ba, de hát ez marad is álomnak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezt nem igazán tudom értelmezni de sebaj.wZoLee7 írta:Nagyon jók a hírek, jön Vidal....ja nem! Először megírják hogy Isco a csatár mögött fog játszani aztán elhozzák Vidalt ugyan arra a posztra amin Isco, James, Modric, Kroos de akár Bale és Benzema is tudna játszani....és Perez most enged az edzőnek? Ha ez igaz akkor a mi csapatunk vezetése a legfékeltebb
Azért nagy buger a chílei de tényleg klasszis. 3 ilyen kp.ással nekilehet menni a szezonnak. Ezt már tavaly lépni kellett volna és rambot elpucolni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Héj skacok. A Vidalos hírek mennyire vehetők komolynak? Nagyon jó player, több éve szeretné őt a fórum fele, legalábbis olvastam sokszor itt. Kérdés,hogy mennyire fogja bírni a klasszikusokat ideggel.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Természetesen nem, de az sem, hogy elmenjünk egy Matracos féle MMA irányba.Akkor a legjobb megoldás, hogy adjuk el az említett négyest is, nem?
Annak idején Vidallal nagyot fogtunk volna, Hehe hisztizett is eleget érte. Lecsúsztunk róla, ahogy Essien is "későn" érkezett. Tartom, hogy 5 éves szerződés ide vagy oda, "kell a rutin" ide vagy oda, 2 év múlva keressük a posztjára az embert. Ha jön.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én attól félek, nem akarjuk csatárral pótolni. Jamesnek játszania kell, Bale-nek is Pérez miatt, és persze Cének is, mert Cé, Iscónak Benítez miatt kell játszania.tucsoki írta:Na mindegy, megszokhattuk már a koncepció hiányát az elmúlt időszakban, ergo nincs min meglepődni. Benzema szvsz marad, túl nagy a csend az esetleges pótlásáról. Amúgy se látok olyan csatárt a jelenlegi futball térképen akire azon nyomban elcserélném...
Modric-Kroos alap, ha meg igazolunk valakit, azt a kezdőbe szánja Rafa. Karim meg eleve nem olyan kaliber, aki beleillik az ő korábbi tevékenységébe.
Illetve az is kicsit efelé billenti nálam a mérleget, hogy mindenről jönnek a hírek, hogy Rafa ezzel beszélt, azzal beszélt, felhívta, megnyugtatta, köré építi a csapatot, stb...csak Karim maradt ki a szórásból. Na meg azt is tudom, hogy tele a f@sza a vezetőség döntéseivel.
Idén nyáron én vagyok a legnagyobb vészmadár, tudom, de így legalább csak pozitívan jöhetek ki az egészből. Nem áltatom magam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, tényleg egy heves vérmérséketű játékos. De azt gondolom a primadonna középpályánkra pont egy ilyen játékos kell. Mellesleg Vidal rengeteget tud hozzátenni a támadáskhoz is. Jelenleg jobb mint Pogba, vagy Verratti. Utóbbiakban a potenciál a több. Pogba emellett nem elég védekező szellemű a csapathoz.
Nem érdekel, ha lerúg pár embert, az sem érdekel mit gondolnak majd a hentes Atleticonál, vagy a színésztársulatnál. Vele instant jobb lesz a keret.
Egy hátrány, hogyha még EU-n kívülinek számít, hogy Casemiro nem fog beférni a keretbe, amit nagyon sajnálnék, mert idén nagyon jó kis kiegészítő emberünk lehetne.
Nem érdekel, ha lerúg pár embert, az sem érdekel mit gondolnak majd a hentes Atleticonál, vagy a színésztársulatnál. Vele instant jobb lesz a keret.
Egy hátrány, hogyha még EU-n kívülinek számít, hogy Casemiro nem fog beférni a keretbe, amit nagyon sajnálnék, mert idén nagyon jó kis kiegészítő emberünk lehetne.
Na mindegy, megszokhattuk már a koncepció hiányát az elmúlt időszakban, ergo nincs min meglepődni. Benzema szvsz marad, túl nagy a csend az esetleges pótlásáról. Amúgy se látok olyan csatárt a jelenlegi futball térképen akire azon nyomban elcserélném...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szinte biztos, hogy Pérez nem számolt Vidallal, nem az ő kalibere, de gondolom Bigliából meg Benítez nem kértucsoki írta:Ehh, csak tudnám minek hoztuk vissza ez esetben?
Ebből nekem az jön le hogy Vidal nagyjából a G-terv volt, ha Verratti, Pogba, stb. nem jön...
Bár nem tudom, hogy neki van-e eu-s papírja.
Kázmér meg Lucas két végletekig elcseszett biznisz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ehh, csak tudnám minek hoztuk vissza ez esetben?
Ebből nekem az jön le hogy Vidal nagyjából a G-terv volt, ha Verratti, Pogba, stb. nem jön...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lucas tudja, hogy megy. Ma volt egy nyilatkozat vele. Négy-öt csapat van kilátásban.tucsoki írta:Vidal jó játékos, de az tény hogy túlságosan temperamentumos, fognak rá utazni a bírók spanyolhonban. Ha igazak a hírek és 30 millió környékén megszerezhető, - ráadásul a fizetése sem duplázódna meg - akkor remek vétel lenne egy 5 éves szerződés keretében (erről írnak).
Viszont a Casemiro-Lucas-Illarra trióból az utóbbi kettőt elengedném; Modric, Kroos, Vidal, Isco, James és Casemiro - 6 ember 3 posztra, teljesen ideális.
Casemironak is mennie kell, mert Danilo és James mellé csak egy EU-n kívüli fér be. Hacsak nem "vesznek" valakinek állampolgárságot gyorsban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vidal jó játékos, de az tény hogy túlságosan temperamentumos, fognak rá utazni a bírók spanyolhonban. Ha igazak a hírek és 30 millió környékén megszerezhető, - ráadásul a fizetése sem duplázódna meg - akkor remek vétel lenne egy 5 éves szerződés keretében (erről írnak).
Viszont a Casemiro-Lucas-Illarra trióból az utóbbi kettőt elengedném; Modric, Kroos, Vidal, Isco, James és Casemiro - 6 ember 3 posztra, teljesen ideális.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor a legjobb megoldás, hogy adjuk el az említett négyest is, nem?És örülünk neki? Nem.
Be vagyunk sz@rv@, hogy nehogy az egyik meghülyüljön? Igen.
Szívtunk már miattuk? Sokat.
Kikezdik miattuk a csapatot? Igen.
Jó, ha minél több a rizikófaktor? Háát, legalább hajt.
Ezt előre nem lehet tudni. Mondjuk Vidal már akkor el lett kúrva, amikor a bundás legjobbját hoztuk el helyette, mert Vidal csak a második legjobb lettViszont sztem nem tökéletes és hosszútávú megoldás
A tehetségkutatók gondolom egyiket sem látták, csak az első biztos jobb, mint a második.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
És örülünk neki? Nem.Realista24 írta:Pepe, Ramos, Cé, Arbeloa...mindegyiknél rezeg a léc a magasabb érzelmű meccseken.Sokszor éreztem úgy, hogy rezeg a léc egy pirosra.
Be vagyunk sz@rv@, hogy nehogy az egyik meghülyüljön? Igen.
Szívtunk már miattuk? Sokat.
Kikezdik miattuk a csapatot? Igen.
Jó, ha minél több a rizikófaktor? Háát, legalább hajtanak.
(Hozzáteszem, milliószor inkább ő, mint egy Gago, Biglia stb. vonulat. Viszont sztem nem tökéletes és hosszútávú megoldás.)
“Játssz nyugodtan!” - Puskás