Én meg erre írtam, hogy tiszta Nyílván ha minket érintene, akkor mi is mindent megpróbálnánk, hogy jól jöjjünk ki belőle. A felháborodásom oka az, hogy be van állítva, hogy a Barca nem igazolhat, meg vannak bűntetve... Hát akkor mostantól én is megszegek mindent ami szabályos, aztán majd elintézem, hogy így bűntessenek engem istucsoki írta:Minden tisztelettel, kérdezem egyszerűbben: tényleg arra számítottál hogy nem lesz majd kis kapu, nem fogják majd mérsékelni a büntit, stb. ?
Erre írtam, én már az ítélet hirdetéskor is ezen nevettem, annyira adta magát...
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Minden tisztelettel, kérdezem egyszerűbben: tényleg arra számítottál hogy nem lesz majd kis kapu, nem fogják majd mérsékelni a büntit, stb. ?
Erre írtam, én már az ítélet hirdetéskor is ezen nevettem, annyira adta magát...
- M1Ö
Ez tiszta. Értelmezzék 50 féleképp, meg oldják meg a Neymar ügyet is. Csak biztos, hogy normális ez így?tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
Az én értelmezésemben ez nem bűntetés. A bűntetés az legyen bűntetés, ne csak papíron. Mert papíron nagyon jól néz ki... Csak így kihasználva a kiskapukat kb nincs semmi jelentősége. Ott van Vidal... Az most akkora bűntetés, hogy csak fél év múlva játszhat tétmeccsen? Addig járhat edzésre, akár a Barca B-ben is játszhat (mint Suarez ugye) szokja a közeget, felveszi a stílust, megérti a taktikát. Ha igazi bűntetés lett volna, akkor meg majd csak 2016ban vehették volna meg. Na, ez bűntetés?
És ugyanez igaz Turan-ra, Pogba-ra, meg bárkire akire szemet vetnek. Normális esetben tényleg szóba sem jöhetnének az esetleges igazolások, Ők meg ténylegesen igazolnak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
- M1Ö
De érted.. Ez a nagy átigazolási tilalom? Hát akár megvehetnék a fél világot is, ha akarnák. Pedig pont az lenne ennek az egésznek a lényege, hogy ne azt csinálják amit akarnak. Erre... Na mindegy, el tudom ezt fogadni egyébként. Csak akkor ne nevezzék bűntetésnek. Mert ez nem az. Vagyis az, csak nem pontosan az, ami az egésznek a lényege kéne legyen.Kerlon írta:Nem, mert félévig így sem használhatja azt, amire pénzt adott.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd aztán hoznak egy határozatot,hogy még is játszhatnak...nem lennék meglepve.De nem érzed nevetségesnek ezt az egészet? Mert kb úgy van előadva, hogy szegény Barca, meg lettek bűntetve, mennyire rossz nekik. Aztán meg már a 2. játékost fogják leigazolni. ELVILEG. Csakhogy normális esetben alapból szóba sem kéne jöjjön ez a téma, mert bűntetésben vannak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nem, mert félévig így sem használhatja azt, amire pénzt adott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Igen-igen, a kis kapuk ugyebár... Megy a szemfényvesztés elég keményen...morientes írta:Megmondták a jónépek pár hete hogy jogilag rendben van.
De hát ahogy az egyik ismerős linkelget folyamatosan face-re.... "Mes qué un club".. Hát tényleg új értelmet nyer ez a monológ
És továbbra sem azt tiltották meg a Barcának, hogy igazoljon, hanem azt, hogy új játékost regisztráljon ...
De nem érzed nevetségesnek ezt az egészet? Mert kb úgy van előadva, hogy szegény Barca, meg lettek bűntetve, mennyire rossz nekik. Aztán meg már a 2. játékost fogják leigazolni. ELVILEG. Csakhogy normális esetben alapból szóba sem kéne jöjjön ez a téma, mert bűntetésben vannak.
Itt van a Pogba ügy... Ha nem lennének eltiltva, akkor is fel verhetnék az árát, de normális esetben a Barca-nak nem lenne köze hozzá abszolút. Ha már csak azt elérik pl, hogy ne 70-ért, hanem 100ért vegye meg valaki, már az is gáz.
És továbbra sem azt tiltották meg a Barcának, hogy igazoljon, hanem azt, hogy új játékost regisztráljon ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Megmondták a jónépek pár hete hogy jogilag rendben van.Na.De ha mi csinálnánk,már lázadozna a ovoda.M1Ö írta:De neeem, "értékelhető" játékos nem vállalja be ezt...Drake írta:vagyis már a nyáron csatlakozik a csapathoz.
Nem tudom, hogy igaz-e, de elvileg a MU-nak is kellett volna, de nem... jött az igazolásoktól eltiltott Barca és leigazolja... Érdekes ezt leírni is, az igazolásoktól eltiltott igazol...
Valakit esetleg még nem vesznek?
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A legszebb az egészben, hogy tudtommal nem csak érte raktunk le 3 millió foglalót..Realista24 írta:A vételárat pont leszarom, de ez milyen már? Hivatalos kenőpénz egy olyan klubtól, amelyik nem is igazolhat
- M1Ö
Na hát akkor majdnem el is találtam azt a +10 milliót amit ösztönzésként adnak.palesz77 írta:15 millió körül lesz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A vételárat pont leszarom, de ez milyen már? Hivatalos kenőpénz egy olyan klubtól, amelyik nem is igazolhat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
15 millió körül lesz, de én nagyon remélem, hogy ez valami kamu. A gyerek 1 gólpassznál jár a bajnokságban, és még egy értelmes youtube videó sincs fent róla, sima tucat brazil csodagyerek. Ott van a keretben egy Rafinha, nem tudom minek kéne nekünk egy ugyanolyan stílusú, de nála rosszabb játékos.. (Vagyis igazából sejtem, de remélem nem..)Realista24 írta:vételár majd lesz 1+2+0,5 millió euró gondolom.
- M1Ö
Realista24 írta:Az is vicces, hogy a Barca fizethetett egy csapatnak 3 millió eurót elővásárlási jogért, így meg is szerezték Gersont, akit most a Juve elvitt volna, de visszadobták az ajánlatot.
Ez így a normális, nincs ezzel semmi gond, mert csak leigazolták, játszani majd csak 16/17-ben fog...Realista24 írta:Az is vicces, hogy a Barca fizethetett egy csapatnak 3 millió eurót elővásárlási jogért, így meg is szerezték Gersont, akit most a Juve elvitt volna, de visszadobták az ajánlatot.
A játékos elvileg majd 2016/17-ben csatlakozik a katalánokhoz. Vicc b+
vételár majd lesz 1+2+0,5 millió euró gondolom.
Ki gondolta volna Akkor az az 1+2+0,5 milla igazából 1+2+0,5 meg grátiszba még vagy 10 milla a faternak, biztos ami biztosRealista24 írta:ja, meg a cikkben írják, hogy sikerült megegyezni a katalánoknak a játékos apjával
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az is vicces, hogy a Barca fizethetett egy csapatnak 3 millió eurót elővásárlási jogért, így meg is szerezték Gersont, akit most a Juve elvitt volna, de visszadobták az ajánlatot.
ja, meg a cikkben írják, hogy sikerült megegyezni a katalánoknak a játékos apjával
ja, meg a cikkben írják, hogy sikerült megegyezni a katalánoknak a játékos apjával
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
De neeem, "értékelhető" játékos nem vállalja be ezt...Drake írta:vagyis már a nyáron csatlakozik a csapathoz.
Nem tudom, hogy igaz-e, de elvileg a MU-nak is kellett volna, de nem... jött az igazolásoktól eltiltott Barca és leigazolja... Érdekes ezt leírni is, az igazolásoktól eltiltott igazol...
Valakit esetleg még nem vesznek?
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Barcelona and Atletico closed deal on transfer of Arda Turan for 34M + incentives. Not yet clear if it will be signed before elections [ara]
Remélem tényleg jön,kiválóan lehet majd rotálni Iniestával.És állítólag elfogadta azt amit Vidal,vagyis már a nyáron csatlakozik a csapathoz.
Remélem tényleg jön,kiválóan lehet majd rotálni Iniestával.És állítólag elfogadta azt amit Vidal,vagyis már a nyáron csatlakozik a csapathoz.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lassan....nagyon lassanAnthony írta:Irónia volt, bocs.R.M.C.F írta:Mi benne a ferdítés?
Örülök, hogy ilyen lényegi, és ferdítésektől mentes cikkek is megjelennek, lassan leolvad a cukormáz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Itt a játékos futball meggyalázására gondoltamAzt írtam lehet. Ha Pepe-nek sikerült, akkor másnak is összejöhet. Nekünk meg nem volt az Atma első számú közellenség. Nektek az. :mrgreen:
Amúgy jah,nekünk az,de azért a BL-be csak helyre állt a rend
LEGIO PATRIA NOSTRA