Sergio Ramos
Re: Sergio Ramos - 4
Arra, hogy nem tárgyal senkivel, abban benne van a Real is. Illetve, hogyan tárgyalna, ahhoz kéne a klub beleegyezése is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt is kérdezték tőle, hogy marad-e a Realnál, és erre viszont nem válaszolt.Norbii írta:The centre-back told Cuatro: "All is well. I'm not negotiating with anyone."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mikor Cé hosszabbítása is kétséges volt, akkor is gondolom ilyen kétkedő voltál a madridizmusát illetően. Mármint fura lenne, ha két ugyanolyan esetnél, csak egyik játékos viselkedése zavarna, a másik felett meg szemet hunynál.dannen írta: hát persze.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
És ettől miért biztosabb, mint eddig? Ez ugyanaz a cikk, mint amit a srácok tegnap már rövidbe kitettek. Azt nem vitatom, hogy létezik Ramos-ügy (valami sanszosan valóban félresiklott), de én továbbra is tartom, hogy csak az előszezon során és a Perez-Ramos-Benítez személyes találka után várható végleges fejlemény a játékos jövőjével kapcsolatban.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
The centre-back told Cuatro: "All is well. I'm not negotiating with anyone."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na ebből kíváncsi vagyok mi lesz. Nem nagyon olvasgattam vissza, héten nem volt időm, én most szembesültem ezzel a remek hírrel.
Tényleg szánalmas, hogy nem adtuk meg neki. Mondjuk tavaly illett volna, kicsit kevesebb emeléssel. Most persze, hogy többet kér. Na mindegy. Ha eladjuk, szarjon sünt Perez. Most ezt nem úgy értem, hogy jaj innentől nincs Real Madrid, csak ez már tényleg sok a gyomromnak.
Tényleg szánalmas, hogy nem adtuk meg neki. Mondjuk tavaly illett volna, kicsit kevesebb emeléssel. Most persze, hogy többet kér. Na mindegy. Ha eladjuk, szarjon sünt Perez. Most ezt nem úgy értem, hogy jaj innentől nincs Real Madrid, csak ez már tényleg sok a gyomromnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lehet hogy elengedjük ingyen a milánba mert gallianival jóban vagyunk. Meg ramos és perez nem szeretik egymást. Meg senki sem szereti egymást.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért egy anyucinál hitelesebb forrás a világon nincs nagyon remélem hogy nem idegelnek minket egész nyáron és megegyeznek mielőbb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondta hogy szerinte marad.gólvonal írta:Muterja nyilatkozta, hogy marad Madridban.numberone1 írta:Az ESPN szokott hireket kuldeni a telefonomra, a legujabb hirek szerint Ramos kijelentette maradni akar. Nem tudom, h volt mar, vagy mennyire hiteles. Remelem az.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Atletico..gólvonal írta:Muterja nyilatkozta, hogy marad Madridban.numberone1 írta:Az ESPN szokott hireket kuldeni a telefonomra, a legujabb hirek szerint Ramos kijelentette maradni akar. Nem tudom, h volt mar, vagy mennyire hiteles. Remelem az.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Muterja nyilatkozta, hogy marad Madridban.numberone1 írta:Az ESPN szokott hireket kuldeni a telefonomra, a legujabb hirek szerint Ramos kijelentette maradni akar. Nem tudom, h volt mar, vagy mennyire hiteles. Remelem az.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az ESPN szokott hireket kuldeni a telefonomra, a legujabb hirek szerint Ramos kijelentette maradni akar. Nem tudom, h volt mar, vagy mennyire hiteles. Remelem az.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ajánlat elkukdve. Valamint ramos csatlakozni akar Manchesterbe. SKY SPORTS
Annyival biztos több, hogy tudom a helyem és tudok tiszteletet tanúsítani szimpátiától függően ezeknek a sportembereknek akiket nap mint nap nézünk, szurkolunk nekik. Persze sporthír olvasóként, foci szurkolóként könnyű zsoldosozni, "madridistázni", nímandozni stb. stb. Ez az egyszerűbb út.mert te vagy a valaki szerencsére.
A vezetőség=Perezki nézi szarba se?
Igen. Reális fizetési igény a sportszakmai szempontokat figyelembe véve a mai világban. Az hogy marketing szemléletű a vezetőség, attól még nem kell beletörődni abba, hogy Bale kategóriájú arcok bármit megtehetnek a nevük, áruk miatt, addig a legendáink sorba húznak el a hátsó ajtón.mert nem kapja meg a dupláját annak amit most kap?
De. Mert perez az aki a legtöbbet papol az értékeinkről és a hagyományokról, meg Bernabeu hagyatékáról, aztán ő köpi ezt az egészet szembe évről-évre. Nála a pénz az érték mérő semmi más. Nem a szurkolók, nem a szív játékosok, nem a legendák. Ez csak PR duma. Ha pedig nála a pénz az úr, akkor tejeljen Ramosnak, vagy nézze Otamendit. Lehet dönteni. És rohadtul egyet tudok érteni Ramos hozzáállásával.akkor már nem lesz szarba nézve ha 10 millát kap?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Személyeskedést mellőzzük. Puszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akik itt pénzéhességről meg elvekről meg madridizmusról dumálnak...Azok elégedettek lesznek Ramos madridizmusával, ha rábólint Perez Xmillájára, annak ellenére is, hogy szarba se nézik a szerepét, a játékát és mindent amit eddig tett a klubért? Akkor nem lesz pénzéhes, ha ezt lenyeli 8 millióért? Vagy az egész nem is a pénzről szól?
Lóf@sz senkik dumálnak egy ekkora madridista hozzáállásáról, hát vicc kategória. A klubért mindent megtett, a vezetőségért már nem biztos, hogy megtenne és teljesen érthető is, hiszen elsősorban ember, aztán madridista. Ebből a hozzáállásból van az összes legendáknak elege az elmúlt 15 évben, és megy el mindenki haraggal vagy a hátsó ajtón...
Lóf@sz senkik dumálnak egy ekkora madridista hozzáállásáról, hát vicc kategória. A klubért mindent megtett, a vezetőségért már nem biztos, hogy megtenne és teljesen érthető is, hiszen elsősorban ember, aztán madridista. Ebből a hozzáállásból van az összes legendáknak elege az elmúlt 15 évben, és megy el mindenki haraggal vagy a hátsó ajtón...
Az vót má, hogy Mustafi is 50 milliós kivásárlási árral rendelkezik. Full biznisz lenne eladni Ramost, ha ilyen emberekkel akarják pótolni. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Kroosnal az is kozre jatszott hogy jopar csapat (gondolom koztuk a Bayern is) vigan megadta volna neki azt amit most Perezektol kap. Valoszinuleg sok helyen meg tobbet is. Es meg azt sem mondhatjuk hogy neki akkora nagy lepcso lett volna szakmailag a Bayernbol atjonni ide, vagy hogy csak es kizarolag a Realba lett volna hajlando igazolni, vagy ez volt az alma. Bazira piackepes volt az a tudas amit o birtokol, ha mi nem fizettuk volna meg amit az eddigi realos, es azelotti Bayernes teljesitmenye alapjan szerintem meg is erdemel akkor valoszinuleg kifizette volna mas.Toky írta:M1Ö írta:Azért nem mondanám, hogy nem sok. h3x0r által beírt fizetési lista szerint 6 milliót keres friss igazolásként. Annyit mint a csapatkapitány és legenda Casillas, vagy az "újdonsült médiaguru" James. 0,5 millióval többet, mint a csapatkapitány Ramos, vagy 1,5 millióval többet mint Modric, 2-vel többet mint Marcelo.
Tény hogy jelen piacon olcsón megszereztük, de nem hiszem, hogy attól még ennyit kéne keresnie. Pláne, hogy szerintem nincs akkora reklámértéke.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te jó ég.... olvastam a többi eszmefuttatást is ebben a témában...lehet offra kéne tennem magam inkább.nekem nincs bajom azzal ha ramos egy pénzéhes köcsög, de legalább annyit mondjon már a médiának, hogy maradok baszdki mert nem fogok elmenni egy fos unitedbe csak a pénzért. de nem, az "igazi nagy madridista", a csapat "vezére és igazi kapitánya" erre nem képes. nagy pofával bezzeg fel tud menni minden meccsre, hát volt bőven mit törlesztenie a tavalyi BL góljaival.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema