Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 4., szombat 23:05

Jelenleg Barto bácsi maradására van a legnagyobb esély. Laporta szerint a Pogba ügy a béka s*gge alatt eddig, Arda leigazolásának hírével pedig csak terelni akarnak, hogy Breida-t és olasz barátját mentsék. Arda LE-nek kell, már többször kifejezte, hogy nagy szüksége lenne rá és mivel ő 99%, hogy marad a töröknek egyenes lenne az út...Csakhogy nála ez nem egyértelmű milyen mezt akar húzni jövőre. Hétfőn okosabbak leszünk. :)
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 23:02

Azért gondoltam, mert több helyen is olvastam, hogy azt mondta Laporta, hogy ha őt választják meg, akkor Pogba a Barcában fog játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 4., szombat 22:59

Laporta meg Pogba? Eddig is zsugori volt nagy pénzt kiadni, (csak ritkán fordult elő Csigrinszkíkkel, meg Ibrával :lol: ) és most is kiemelte az indulásánál, hogy nem fog ő 80 milliókért igazolni. Persze lehet, hogy egy részletben gondolta, kettőben már hajlandó ennyit kiadni. Mezszponzort is kukázza. Nem lesznek a hirtelen jött arab cégek, akik beletolják a pénzt minden nyárra a csapatba, hogy az ffp-be beleférjenek Suarezek.
Így inkább hajlana ő is a jövőben Turán felé, gondolom. De remélem nem is jön Pogba, teljesen idegen lenne a játéka a csapatban, nem kell a Barca-ba is egy Balekettő. Menjen csak a Real-ba a francia, vagy akárhova máshová a túlsztárolt árával együtt, vagy maradjon ott ahol van, ő is jobban járna, csak még nem tudja mi a különbség a köré épített csapat, és egy a sok közül szerep között.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 22:42

Köszi. Laporta Pogbán kívül ígért még valakit egyébként? Ő hogy áll Ardához?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 4., szombat 22:41

Nem Laporta vezeti jelenleg a közvélemény kutatásokat. :)
Hozzászámolják a tartózkodókat, de nehogy kopp legyen a vége.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 22:37

Látom öt jelölt lesz az elnöki székre, Laportán kívül van esélye még valakinek?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 20:03

tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
Neymar ugy meg mindig folyamatban van. Súlyos pénzbüntetés van kilátásban, meg lehet valakit odaloknek a sittre hogy vigye el a sikkasztás, vesztegetés, adócsalás vádját valami kompenzációert cserébe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 18:29

tucsoki írta:Minden tisztelettel, kérdezem egyszerűbben: tényleg arra számítottál hogy nem lesz majd kis kapu, nem fogják majd mérsékelni a büntit, stb. ?
Erre írtam, én már az ítélet hirdetéskor is ezen nevettem, annyira adta magát...
Én meg erre írtam, hogy tiszta :) Nyílván ha minket érintene, akkor mi is mindent megpróbálnánk, hogy jól jöjjünk ki belőle. A felháborodásom oka az, hogy be van állítva, hogy a Barca nem igazolhat, meg vannak bűntetve... Hát akkor mostantól én is megszegek mindent ami szabályos, aztán majd elintézem, hogy így bűntessenek engem is :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 18:06

Minden tisztelettel, kérdezem egyszerűbben: tényleg arra számítottál hogy nem lesz majd kis kapu, nem fogják majd mérsékelni a büntit, stb. ?
Erre írtam, én már az ítélet hirdetéskor is ezen nevettem, annyira adta magát...

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 18:03

tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
Ez tiszta. Értelmezzék 50 féleképp, meg oldják meg a Neymar ügyet is. Csak biztos, hogy normális ez így?
Az én értelmezésemben ez nem bűntetés. A bűntetés az legyen bűntetés, ne csak papíron. Mert papíron nagyon jól néz ki... Csak így kihasználva a kiskapukat kb nincs semmi jelentősége. Ott van Vidal... Az most akkora bűntetés, hogy csak fél év múlva játszhat tétmeccsen? Addig járhat edzésre, akár a Barca B-ben is játszhat (mint Suarez ugye) szokja a közeget, felveszi a stílust, megérti a taktikát. Ha igazi bűntetés lett volna, akkor meg majd csak 2016ban vehették volna meg. Na, ez bűntetés?
És ugyanez igaz Turan-ra, Pogba-ra, meg bárkire akire szemet vetnek. Normális esetben tényleg szóba sem jöhetnének az esetleges igazolások, Ők meg ténylegesen igazolnak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 17:53

Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 17:45

Kerlon írta:Nem, mert félévig így sem használhatja azt, amire pénzt adott.
De érted.. Ez a nagy átigazolási tilalom? Hát akár megvehetnék a fél világot is, ha akarnák. Pedig pont az lenne ennek az egésznek a lényege, hogy ne azt csinálják amit akarnak. Erre... Na mindegy, el tudom ezt fogadni egyébként. Csak akkor ne nevezzék bűntetésnek. Mert ez nem az. Vagyis az, csak nem pontosan az, ami az egésznek a lényege kéne legyen.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 4., szombat 17:38

De nem érzed nevetségesnek ezt az egészet? Mert kb úgy van előadva, hogy szegény Barca, meg lettek bűntetve, mennyire rossz nekik. Aztán meg már a 2. játékost fogják leigazolni. ELVILEG. Csakhogy normális esetben alapból szóba sem kéne jöjjön ez a téma, mert bűntetésben vannak.
Majd aztán hoznak egy határozatot,hogy még is játszhatnak...nem lennék meglepve.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 17:27

Nem, mert félévig így sem használhatja azt, amire pénzt adott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 17:25

morientes írta:Megmondták a jónépek pár hete hogy jogilag rendben van.
Igen-igen, a kis kapuk ugyebár... :shifty: Megy a szemfényvesztés elég keményen... :roll:
De hát ahogy az egyik ismerős linkelget folyamatosan face-re.... "Mes qué un club".. Hát tényleg új értelmet nyer ez a monológ :)

És továbbra sem azt tiltották meg a Barcának, hogy igazoljon, hanem azt, hogy új játékost regisztráljon ...

De nem érzed nevetségesnek ezt az egészet? Mert kb úgy van előadva, hogy szegény Barca, meg lettek bűntetve, mennyire rossz nekik. Aztán meg már a 2. játékost fogják leigazolni. ELVILEG. Csakhogy normális esetben alapból szóba sem kéne jöjjön ez a téma, mert bűntetésben vannak.

Itt van a Pogba ügy... Ha nem lennének eltiltva, akkor is fel verhetnék az árát, de normális esetben a Barca-nak nem lenne köze hozzá abszolút. Ha már csak azt elérik pl, hogy ne 70-ért, hanem 100ért vegye meg valaki, már az is gáz.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 17:18

És továbbra sem azt tiltották meg a Barcának, hogy igazoljon, hanem azt, hogy új játékost regisztráljon ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 4., szombat 17:14

M1Ö írta:
Drake írta:vagyis már a nyáron csatlakozik a csapathoz.
De neeem, "értékelhető" játékos nem vállalja be ezt... :roll:
Nem tudom, hogy igaz-e, de elvileg a MU-nak is kellett volna, de nem... jött az igazolásoktól eltiltott Barca és leigazolja... :lol: Érdekes ezt leírni is, az igazolásoktól eltiltott igazol... :agree:

Valakit esetleg még nem vesznek? :mrgreen:
Megmondták a jónépek pár hete hogy jogilag rendben van.Na.De ha mi csinálnánk,már lázadozna a ovoda.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 4., szombat 15:14

Realista24 írta:A vételárat pont leszarom, de ez milyen már? Hivatalos kenőpénz egy olyan klubtól, amelyik nem is igazolhat :mrgreen:
A legszebb az egészben, hogy tudtommal nem csak érte raktunk le 3 millió foglalót.. :roll:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 15:13

palesz77 írta:15 millió körül lesz
Na hát akkor majdnem el is találtam azt a +10 milliót amit ösztönzésként adnak. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 15:02

A vételárat pont leszarom, de ez milyen már? Hivatalos kenőpénz egy olyan klubtól, amelyik nem is igazolhat :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: