Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 14:12

Minden vasárnap. Elvileg minimum 100 részre tervezik, szóval egy időre megvan, hogy mit nézünk vasárnap. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 5., vasárnap 14:09

Dragon Ball Super
itt az első rész angol felirattal
Nekem rohadtul bejött. Visszaadja a Z hangulatát és úgy tűnik nem is húzzák sokáig a dolgokat. Jó kis bevezető rész volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont attól tartok, hogy nem tudnak olyan főellenségeket alkotni, mint a Z-ben. Első rész alapján ezt érzem.
Lehet tudni, hogy milyen időközönként jönnek a részek? Hetente egy?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 10:02

nmate írta:Bepótoltam a Középsuli c. remekművet.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kill me. Just fuckin kill me.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 5., vasárnap 9:32

Bepótoltam a Középsuli c. remekművet.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kill me. Just fuckin kill me.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 23:07

Zsombor írta:Ja, egy fullos évad még simán kihozható belőle.
Szerintem meg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elkapják a mesterszakácsot az évad végére. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is ezt mondom. Csak ez az interjú zavart be, én alapból úgy gondoltam, hogy elkapják hannibált, will vagy gyilkos lesz vagy kiírják és az utolsó 15 másodpercben beszólnak hannibálnak hogy új csajszi látogatja valami starling... :lol:
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 4., szombat 23:05

Ja, egy fullos évad még simán kihozható belőle.
Szerintem meg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elkapják a mesterszakácsot az évad végére. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 23:01

Hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Verger-szál két rész múlva fog befejeződni, aztán jön a vörös sárkány rész az évad végéig, tippre ott vagy elkapják hannibált vagy willel közösen gyilkolnak tovább, aztán ezek után hoznák be starlingot. Szerintem ha kihagyják a sok artsy időhúzást, akkor még 1 magas színvonalú évad van ebben, starlinggal, willel és hannibállal.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 4., szombat 22:53

ziro4vr írta:Ettől a raeroltetett femme fatale szereptől csak szarabb lett. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amugy Elvileg ha folytatják starling csak az ötödik évadtól jonne de igy a cancel miatt szerintem a negyedikre behoznak will helyett
Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fuller még azt nyilatkozta a kasza körül, hogy a negyedik évadban új szintre emelte volna a Hannibal-Graham kapcsolatot(remélem nem szivárványokra gondolt), szerintem, ehhez tartaná is magát, ha új helyre kerülne a Hannibal. Csak ugye a színészek szerződései is lejártak(és ők gondolom nem várnak ki, hogy lesz-e folytatás) illetve mndta, hogy az új projektje az Amercian Gods sok idejét elveszi és élvezi is az azzal töltött időt. Ha nem ebben a művészi mederben folydogál a sorozat, mint a harmadik évad első 4 része, akkor egyértelműen az egyik legjobb anyag a tévében, jó lenne, ha folytatnák.

Wayward pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Köcsög vagyok, hogy reménykedek abban, hogy a hülye gyerek meghalt? :lol: Nyilván életben marad, de hát ilyen irritáló karaktert. Egy fejet tud vágni, és olyankor is az az érzésem, hogy éppen összecsinálta magát, csak nem meri elmondani az anyjának/a nyomulós kiscsajnak.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 22:46

Ettől a raeroltetett femme fatale szereptől csak szarabb lett. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amugy Elvileg ha folytatják starling csak az ötödik évadtól jonne de igy a cancel miatt szerintem a negyedikre behoznak will helyett
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 4., szombat 22:38

Hát ja, ő egészen botrányos, idegesít is minden képernyőn töltött másodperce. :D De ez a Mikkelsen-Dancy duó... :agree:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 22:36

Szerintem is jobb Mads. Sőt a korábban igen gyenge Dancy is egyre jobb. Csak alana ne lenne...
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 4., szombat 22:33

ziro4vr írta:Hannibal 3x5

Na ez fasza volt. És a következő két rész is az lesz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk azt nem értettem, Jack miért ilyen ráérősen püföli a dokit, de hát tudjuk, Verger elé kell majd kerülnie, az meg csak így lehetséges. Az viszont kiakaszt, hogy alana már clarice szerepét kapja egyre inkább..nemár.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, szerintem is patent volt. Tetszett, hogy Pazzi halálát szinte ugyanúgy csinálták meg, mint a filmben, illetve engem Jack verekedése sem zavart. Én meg tényleg most már tényleg azt mondom, hogy Mikkelsen jobb Hannibal, mint Hopkins. :mrgreen:

szerk
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sőt, szerintem a bunyó kifejezetten jó volt. Ahogy feltette a zenét, lehetett érezni Hannibal bizonytalanságát, talán a félelmét. Nekem tetszett.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 4., szombat 22:26

Remy írta:Most amúgy mi lesz ez az új Szökés sorozat? Remake?
Folytatás.

Nagyobb cápát is ugrottak már.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Burrows álmodta az egészet. Legalábbis a 4. évadot. :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 4., szombat 20:12

Wayward Pines
Laza , közepes rész volt . Az egyéni szálak és a történet is haladt egy kicsit .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jenkins reakciója érdekes a két újgenerációs gyerek iránt , nem nagyon örült nekik . Az viszont érdekes hogy mi lehet az üres telek alatt . Ha csak ilyen ócska bombára futotta , azzal hogy akarták ledönteni a falat , a két kis csíra is karcolásokkal megúszta .A végére a legjobb . Egy ilyen töketlen , balfasz gyereket mint ez a Ben , a világ nem baszott . A kiscsaj 2000 év alvás után teljesen ki van éhezve , ez pedig olyan mint aki karót nyelt . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 4., szombat 19:59

Most amúgy mi lesz ez az új Szökés sorozat? Remake?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 19:57

Hannibal 3x5

Na ez fasza volt. És a következő két rész is az lesz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk azt nem értettem, Jack miért ilyen ráérősen püföli a dokit, de hát tudjuk, Verger elé kell majd kerülnie, az meg csak így lehetséges. Az viszont kiakaszt, hogy alana már clarice szerepét kapja egyre inkább..nemár.
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 4., szombat 1:51

Prison Break 5.évad 2016 mid season. Millerrék a Legends Of Tomorrow forgatása után állnak neki a PB-nek. Mondjuk èrdekes lesz ha közel egyszerre startol majd a kèt sori, mert a Legendset meg csúsztatták. Ha jól emlékszem márciusba kezd, de nem biztos.

Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. július 3., péntek 23:41

hamesz írta:
RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.
RealRaúl77 írta:Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
Én írtam pár héttel ezelőtt.
Sorozatot valahol a 2.évad 5-6 résznél kaszáltam akkoriban. Első évadot még valahogy végigszenvedtem, de így visszagondolva elkezdeni is kár volt. Maga a történet nem rossz, de a megvalósítása nagyon pocsékra sikeredett.
Könyvről nem nyilatkozom, azt meg én nem olvastam.

The Affair sorozatot érdemes elkezdeni? :hmmm:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 3., péntek 23:00

Ziro a Scream neked, hogy tetszett? Ha jól emlékszem te vártad. :)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 3., péntek 12:21

h3x0r írta:Halt and Catch Fire 2. evadjat elkezdte mar valaki? Talan tucsoki vagy messideco? (mintha ti neztetek volna az elsot is)
Még nem :)
"And my heart will leave you never."

Vissza: