Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Benítez)
Azért a képeket látva a mai találkozásról nem az jött le, hogy Ramos annyira rosszban lenne az elnökkel és lépni szeretne.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elrugdosták volna egymás előlmegnéztem volna hogy Cével mit alkotnak a pályán.
Komolyan,Ronaldo mellé Benya jobb opcio
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem az elmúlt 5 évben nem volt olyan átigazolási időszak ahol nem hozták volna le, hogy le akarjuk igazolni.
Én most már nem sok valóság alapját látom, annó mikor a Barcaba ment akkor kellett volna nekünk leigazolni, sokkal jobban feküdt volna neki a mi játékunk, megnéztem volna hogy Cével mit alkotnak a pályán.
Én most már nem sok valóság alapját látom, annó mikor a Barcaba ment akkor kellett volna nekünk leigazolni, sokkal jobban feküdt volna neki a mi játékunk, megnéztem volna hogy Cével mit alkotnak a pályán.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Az Ibrahimovic-pletykáknak mennyi valóságalapja van? Én speciel örülnék neki, ha jönne, állítólag nem is kéne sokat tejelni érte a párizsiaknak. Viszont a fizetése...
- morientes
Érdekes,a barcában 172 meccsen szerzett 30 gólt,még madridban ez az arány 165/36.R.M.C.F írta:Amikor Figo ennyi idős volt nem volt még nagyobb ász. Persze bale tavalyi játéka visz mindent....az csuda
Pedig őszintén szólva,nekem valahogy a barcaban sokkal dominánsnak tűnt.Habár nyilván ott jobban köré szervezték a csapatot,és inkább kiszolgáló volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amikor Figo ennyi idős volt nem volt még nagyobb ász. Persze bale tavalyi játéka visz mindent....az csuda
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Az lehet,de nem mindegy milyen csapatokban,milyen meccseken játszott az egyik vagy a másik.realistahuni írta:Statok alapján jobban áll szerintem.Ezt kifejthetnéd bővebben, mert egyelőre nem kapok levegőt
Hétről-hétre a PD bajnokságért,vagy a BL-ben,vagy pedig a PL-ben az EL ligás helyért...(na most aztán van rövidítés dögivel )
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Statok alapján jobban áll szerintem.Ezt kifejthetnéd bővebben, mert egyelőre nem kapok levegőt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt kifejthetnéd bővebben, mert egyelőre nem kapok levegőtR.M.C.F írta:A tavalyi és félig az azelptti realos formáját tekintve...sehol....ha a pályafutását nézzük,akkor ott van.Bármennyire is nehéz ezt elfogadni egyeseknek.Hol van egy Figo-hoz képest például, ha már egy poszton játszanak..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Haggyad már...igen mert Béluskával beletalált a tutiba,(nem a média térített nyugi,csak láttam a szerencsétlent hétről-hétre),na meg Hamesz is biztos megért 80 milliót,mikor egy Toni Kroos nem volt 30...mi ez ha nem megalománia,és ha röhögnek rajta ezekért a húzásokért,(én nem tudom),akkor joggal teszik.R.M.C.F írta:A fél világ akkor is perezen nevetne(kényszeredett,megjátszott nevetéssel,ami arra mutat mintha egy totál lúzer lenne,persze kamuból,mert nem az,ők is tudják,csak színlelt nevetéssel próbálják mutatni mennyire menők,vagy hozzáértők,holott 100% full amatőrök) ha leigazolná messit 40 milláért, elhozná zlatant 12 ért,pogbát 20 ért,verrattit 23 ért.....akkor is ugyanúgy nevetnének....színlelt,megjátszott full kamu röhögésekkel........közbe meg a fél világ rajta nevet,
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A tavalyi és félig az azelptti realos formáját tekintve...sehol....ha a pályafutását nézzük,akkor ott van.Bármennyire is nehéz ezt elfogadni egyeseknek.Hol van egy Figo-hoz képest például, ha már egy poszton játszanak..
-
A fél világ akkor is perezen nevetne(kényszeredett,megjátszott nevetéssel,ami arra mutat mintha egy totál lúzer lenne,persze kamuból,mert nem az,ők is tudják,csak színlelt nevetéssel próbálják mutatni mennyire menők,vagy hozzáértők,holott 100% full amatőrök) ha leigazolná messit 40 milláért, elhozná zlatant 12 ért,pogbát 20 ért,verrattit 23 ért.....akkor is ugyanúgy nevetnének....színlelt,megjátszott full kamu röhögésekkel........közbe meg a fél világ rajta nevet,
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kb ennyi a lényeg! Azt hiszi, hogy Ő a Jani, meg hogy Ő irányít, közbe meg a fél világ rajta nevet, hogy egy Bale-ért fizetett 90 milliót. Csak azért, hogy legyen egy nagy igazolás és, hogy galaktikusnak nevezhesse. Hát hol galaktikus Ő? Hol van egy Figo-hoz képest például, ha már egy poszton játszanak...morientes írta:Ma meg ott tart,hogy ő "nevez ki" embereket galaktikusnak.(a vétel ár,meg a fizetések alapján mindenképp).
Nem teljesen normális az emberünk... Viszont a szavazáson arra szavaztam, hogy maradjon. De csak azért, mert nem látok senkit, aki igazán megfelelő lenne. Nagyon nehéz kérdés ez egyébként, meert rengeteget árt egyébként, de az ilyen Caldéron félék sem lennének megoldások. Nem tudom mikor lesz elnökválasztás, de hátha addig elő kerül valami értelmes ember, aki minden szempontból megfelel.
Még egy dolog... Ez csak fikció, de nekem eszembe jutott az is, hogy ha például le szavazzák Perézt, akkor nem kavarhatna be a csapatnál? Mert elvileg elég nagy hatalma van úgy alapból véve a világban. Spanyolországon belül biztosan.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Agyára ment a megalománia,már megint.Csak mondjuk a kétezres évek elején,valóban galaktikus embereket vett,még ha csapatként nem is funkcionáltak jól.Ma meg ott tart,hogy ő "nevez ki" embereket galaktikusnak.(a vétel ár,meg a fizetések alapján mindenképp).Realista24 írta:Sehogy se jó ez, és ezt az elmúlt évek munkájának "köszönhetjük".
Pérez úgy döntött, hogy neki Neymar már túl drága.
Pérez úgy döntött, hogy bankot robbant egy közepes játékosért, akinek érkezése és fizetése felborította az fennálló egyensúlyt.
Pérez úgy döntött, hogy neki Suarez túl balhés.
Pérez úgy döntött, hogy mutatja a fukkot Ramosnak.
Pérez úgy döntött, hogy lejáró szerződésű játékosokat vesz 30-40 milliókért.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos marad remélem, írtam is. Olyan nincsen, hogy elmegy.Nézzük meg a többi csapatban milyen védők vannak, meg milyenek a cserék, mi meg el voltunk kényeztetve a Pepe-Ramos-Varane hármassal, de sokat nem számított sajnos.
De szerintem még nem kell temetni Ramost
A védőink rendben vannak, de én csak azért lennék nyugodt továbbra is, ha tudnám, hogy Ramos van a kezdőben és Varane. Pepe a padon, fiatal srácot leboltoljuk, jövőre Pepe elmegy, kiscsikó csatlakozik és meg is vagyunk újabb évekre hátul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
azért vidal nagyon nem az a kategória szerintem aki miatt sírni kéne ha jön..
a ramos ügy sokkal sokkal aggasztóbb mint vidal, bár ha jön a chilei akkor isco meg james szépen szotyizhat a padon egymás mellett, úgy hogy talán a keret két legtehetségesebb emberéről beszélünk..
a ramos ügy sokkal sokkal aggasztóbb mint vidal, bár ha jön a chilei akkor isco meg james szépen szotyizhat a padon egymás mellett, úgy hogy talán a keret két legtehetségesebb emberéről beszélünk..
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Biztos lesz ebben az esetben khv igazolás, h ne egyszem Nacho legyen mögöttük. Persze meg kell találni a megfelelő embert, ez nem könnyű, de megoldható.Realista24 írta:Jó, de kevés. Nekem.A Pepe-Varane kettős is jó.
Nézzük meg a többi csapatban milyen védők vannak, meg milyenek a cserék, mi meg el voltunk kényeztetve a Pepe-Ramos-Varane hármassal, de sokat nem számított sajnos.
De szerintem még nem kell temetni Ramost
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem jó lett volna a vámpír, de ez már mindegy.
Kaka leigazolását megértem, elfogadom. Szükséges rossz volt ő egy marketing gépezetben.
Kaka leigazolását megértem, elfogadom. Szükséges rossz volt ő egy marketing gépezetben.
Jó, de kevés. Nekem.A Pepe-Varane kettős is jó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Suárez nem lett volna idevaló, én örültem hogy nem hoztuk.
+ Sérült Kakát 65ért, korosztályos tornán felkapott Illarrat stb.hogy lejáró szerződésű játékosokat vesz 30-40 milliókért.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez a kezdő egyáltalán nem rossz. Egy hiba van benne, Bale, de azzal nem lehet mit csinálni, akárkit igazolunk még.
A Pepe-Varane kettős is jó. Melyik csapatnak van 3 top khv-je? Egyiknek se. Nagy luxusban éltünk eddig.
Amugy is ha már Varanet játszatni akarjuk, akkor én Pepe mellé tenném, valamiért az jobban tetszett mindig.
A Pepe-Varane kettős is jó. Melyik csapatnak van 3 top khv-je? Egyiknek se. Nagy luxusban éltünk eddig.
Amugy is ha már Varanet játszatni akarjuk, akkor én Pepe mellé tenném, valamiért az jobban tetszett mindig.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane