Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát az agyam eldobnám ha most Verrattit, jövőre meg Pogbát vinnék el Nincs is ennél rosszabb rémálom
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elvileg Pogba nyilatkozta, hogy a következő szezonban marad a Juvénál. Ebből arra következtetek, hogy megvan az egyezség a Barcával 2016/17-re.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ők vannak büntiben,és mi nem igazolunk KegyetlenRealista24 írta:A Barca újra tárgyal Verrattival és megpróbálják nyélbe ütni az üzletet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barca újra tárgyal Verrattival és megpróbálják nyélbe ütni az üzletet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ha adózási oldalról közelítjük meg a dolgot, akkor igen, a be nem fizetett adó másfélszerese lenne a megfelelő büntetés (ugye 13 milliót már be is fizettek utólagos kiegészítésként, erre fog még rájönni max 6-7, így a büntetés csak ez a 6-7 milliós tétel lesz), viszont az én szememben van egy másik oldala az ügynek, ami inkább a FIFA hatásköre lenne, vagy nem tudom. Ha már hivatalosan megmondja egy klub, hogy x millió euroért igazoltuk xy játékost, akkor az legyen is annyi. Ugye itt már felmerül a versenytársak megtévesztése, stb.Realista24 írta:Az nem az adó hiányra vonatkozik? Legalabbis nekem anno a be nem vallott adó másfélszeresét kellett befizetnem. Tehát a ket vételár kozott osszeg utan befizetendő dolgokat kellene büntetéssel egyutt befizetni.kiserik írta: Szerintem ez még mindig nem "súlyos" pénzbüntetés. Több helyen a kifogásolt összeg másfélszerese szokott lenni a büntetés, ami X-57 millió (X ugye az a szám, amit a vizsgálat kimond valós vásárlási összegnek, ami 86-112 a korábbi hírek szerint, 57 meg amit a Barcelona hivatalosan kommunikált a világ felé). Persze a 20-30 millió sem kicsi, de messze nem akkora, hogy súlyos legyen egy ilyen klub számára.
Hát de a Barca B a világ legeslegjobb utánpótlás csapata. Mindig is az volt és az is lesz. Erről híres a Barcelona. Mióta világ a világ ők az utánpótlásukban nevelik ki a világsztárjaikat. Te ezt nem tudtad?wxyz írta:kiesik a b csapat, thiago óta nem került fel nagyobb tehetség a nagyokhozés már valaki elrontotta az akadémiát
az még véletlenül sem lehet, hogy 2010 környéke egy kifutott időszak volt, most pedig egy rosszabb van/jön?
kiesik a b csapat, thiago óta nem került fel nagyobb tehetség a nagyokhozés már valaki elrontotta az akadémiát
az még véletlenül sem lehet, hogy 2010 környéke egy kifutott időszak volt, most pedig egy rosszabb van/jön?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az nem az adó hiányra vonatkozik? Legalabbis nekem anno a be nem vallott adó másfélszeresét kellett befizetnem. Tehát a ket vételár kozott osszeg utan befizetendő dolgokat kellene büntetéssel egyutt befizetni.kiserik írta:Szerintem ez még mindig nem "súlyos" pénzbüntetés. Több helyen a kifogásolt összeg másfélszerese szokott lenni a büntetés, ami X-57 millió (X ugye az a szám, amit a vizsgálat kimond valós vásárlási összegnek, ami 86-112 a korábbi hírek szerint, 57 meg amit a Barcelona hivatalosan kommunikált a világ felé). Persze a 20-30 millió sem kicsi, de messze nem akkora, hogy súlyos legyen egy ilyen klub számára.Realista24 írta:Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak két dolog:Anthony írta:http://index.hu/sport/futball/2015/07/0 ... potlassal/
Megint ferdít a mocskos média. Most ebből mit tanul a sok gyerek?
1. Halilovic 19 éves.Hogy mennyire komoly a helyzet, azt jól jelelmzi, hogy a csodagyerekként beharangozott 18 éves Alen Halilovicról is hallani lehetett, a harmadosztály neki nem járja, és majd a nyáron átgondolja, hogyan tovább. Akár többen is követhetik.
2. Ha jól tudom, neki benne van a szerződésében, hogy egy évet tölt csak a Barça B-ben, utána pedig felkerül a nagycsapatba, akár végleg, akár úgy, hogy előbb még kölcsönadjuk egy-két szezonra.
Egyébként meglepően jól összefoglalja a cikk a dolgokat (azt mondjuk én sem értem, Grimaldo miért maradt ki a legnagyobb tehetségek sorából), én is kiemelném Rosell és Bartomeu felelősségét, illetve Alexanko és Benaiges elküldését, mint olyan kulcsmomentumot, amely igen erősen befolyásolta a Masía további sorsát. Laporta visszahozná Alexankót, és Benaiges is elejtett korábban egy olyan célzást, hogy van esély a visszatérésére, amennyiben nem Bartomeut választják meg... Nálam ez az egyik legnagyobb érv Laporta mellett.
De sajnos úgy néz ki, hogy Bartomeu be fogja húzni, a triplázás és Arda esetleges (és a többi elnökjelölttel szemben nem kifejezetten korrekt) leigazolása könnyedén elvonja a socik figyelmét a klub belső problémáiról, legyen szó akár az utánpótlásról, akár a különféle bírósági ügyekről és a Rosell, Bartomeu, illetve a klub ellen folyó eljárásokról.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Szerintem ez még mindig nem "súlyos" pénzbüntetés. Több helyen a kifogásolt összeg másfélszerese szokott lenni a büntetés, ami X-57 millió (X ugye az a szám, amit a vizsgálat kimond valós vásárlási összegnek, ami 86-112 a korábbi hírek szerint, 57 meg amit a Barcelona hivatalosan kommunikált a világ felé). Persze a 20-30 millió sem kicsi, de messze nem akkora, hogy súlyos legyen egy ilyen klub számára.Realista24 írta:Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.
- morientes
Így aztán tényleg magasan a világ legdrágább játékosa leszRealista24 írta:Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na akkor előzzük meg a megdöbbenést: mire számítasz, mi lesz a végeredmény?Realista24 írta:Neymar ugy meg mindig folyamatban van. Súlyos pénzbüntetés van kilátásban, meg lehet valakit odaloknek a sittre hogy vigye el a sikkasztás, vesztegetés, adócsalás vádját valami kompenzációert cserébe.tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
Pár millió euró bírság...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem ígért senki mást, a Masiát akarja újra felvirágoztatni, Qatartól megválni stbstb. Most a ban miatt nincsenek nagy nevek ígérve, csak Barto meg Lapora dobálóznak játékosokkal - Arda és Pogba. Ardával nem tudom hogy áll, elvileg az edző kéri, szóval ha megválasztják is hozni kéne - bár szerintem ez a gondja megoldódik anélkül, hogy csinálnia is kéne valamit, mert ha most nem hozza el az ideiglenes elnökség, akkor mire lesz az elnökválasztás, már rég Chelsea vagy MU mezben fog feszülni a török.Realista24 írta:Köszi. Laporta Pogbán kívül ígért még valakit egyébként? Ő hogy áll Ardához?
Én megmondom őszintén nem kettejük közül választanám ki az új elnököt, de úgyis egyikük fog nyerni, a többieknek esélye sincs. Bartot meg alapból megutáltam, szóval akkor már inkább Laporta a kisebb rossz - rövidtávon - szerintem. Ha másért nem is, azért már megérné visszahozni, hogy a La Masiát ne építsük le teljesen.. De az a félelmetes, hogy Barto jelen állás szerint elméletileg vezet, és simán benne van, hogy ő fog nyerni - ha Ardát lehozzuk akkor biztosra veszem.
- morientes
Hát ez azért barokkos túlzásDe remélem nem is jön Pogba, teljesen idegen lenne a játéka a csapatban, nem kell a Barca-ba is egy Balekettő.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Na megjött a kaukázusi kefir király.
Aki bele**ri majd itatja másokkal? Teljesen normális. Az vesse rá a követ aki még nem csinálta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Két kefír között feljött a CR avatarokra kiverni. Parádés életforma.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Jelenleg Barto bácsi maradására van a legnagyobb esély. Laporta szerint a Pogba ügy a béka s*gge alatt eddig, Arda leigazolásának hírével pedig csak terelni akarnak, hogy Breida-t és olasz barátját mentsék. Arda LE-nek kell, már többször kifejezte, hogy nagy szüksége lenne rá és mivel ő 99%, hogy marad a töröknek egyenes lenne az út...Csakhogy nála ez nem egyértelmű milyen mezt akar húzni jövőre. Hétfőn okosabbak leszünk.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért gondoltam, mert több helyen is olvastam, hogy azt mondta Laporta, hogy ha őt választják meg, akkor Pogba a Barcában fog játszani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Laporta meg Pogba? Eddig is zsugori volt nagy pénzt kiadni, (csak ritkán fordult elő Csigrinszkíkkel, meg Ibrával ) és most is kiemelte az indulásánál, hogy nem fog ő 80 milliókért igazolni. Persze lehet, hogy egy részletben gondolta, kettőben már hajlandó ennyit kiadni. Mezszponzort is kukázza. Nem lesznek a hirtelen jött arab cégek, akik beletolják a pénzt minden nyárra a csapatba, hogy az ffp-be beleférjenek Suarezek.
Így inkább hajlana ő is a jövőben Turán felé, gondolom. De remélem nem is jön Pogba, teljesen idegen lenne a játéka a csapatban, nem kell a Barca-ba is egy Balekettő. Menjen csak a Real-ba a francia, vagy akárhova máshová a túlsztárolt árával együtt, vagy maradjon ott ahol van, ő is jobban járna, csak még nem tudja mi a különbség a köré épített csapat, és egy a sok közül szerep között.
Így inkább hajlana ő is a jövőben Turán felé, gondolom. De remélem nem is jön Pogba, teljesen idegen lenne a játéka a csapatban, nem kell a Barca-ba is egy Balekettő. Menjen csak a Real-ba a francia, vagy akárhova máshová a túlsztárolt árával együtt, vagy maradjon ott ahol van, ő is jobban járna, csak még nem tudja mi a különbség a köré épített csapat, és egy a sok közül szerep között.