Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 21:42

Becksy23 írta:
Mike írta:a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is. A "Z"-t viszont négyszer is :mrgreen:
Én láttam, próbáltam eleget inni, hogy elfelejtsem de sajnos van pár részlet ami még mindig megmaradt az emlékeimben :lol:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 5., vasárnap 21:38

Mike írta:a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is. A "Z"-t viszont négyszer is :mrgreen:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 5., vasárnap 21:36

a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 5., vasárnap 21:34

Ez a Dragon Ball akkor most a "Z" után jön, átugorva a "GT"-t, vagy a "GT" után?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 21:29

Féltem hogy láttad és tetszett, jobb így. :lol: Holnap nézem meg, meg pótlom a wayward pinest is. Sőt jön az új true detective is. Fuck my life. :lol:
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 21:27

Screamet megnézted? Milyen?
Még nem mertem elkezdeni. :mrgreen: A filmnek nagy rajongója vagyok szóval nem szeretnék csalódni. Azért is kérdeztem tőled, hogy milyen hát ha meghozod a kedvem hozzá, hogy nem rontották el a sorozatot. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 21:25

hamesz írta:
ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam. :| :lol:
Kezd el nézni. :mrgreen:
Nem.

Screamet megnézted? Milyen?
Nem illik.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 5., vasárnap 21:24

hamesz írta:
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.
én ezt nem látom problémának

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyit láttunk most h felrobbantott egy bolygót. Ez nem azt jelenti h már régóta ébren van. Most ébredt fel, kaioshin is csak most kezdett el parázni, Goku már elment edzeni, és majd ott szerez róla tudomást, pont mint a movie-ban. Aztán ellátogat a Földre, belakomázik, Goku Isteni szintre lép, és onnan folytatódik a sztori. Szerintem a dermesztős filmet nem illesztik bele, abból már nemigen lehet mit kihozni. Az csak egy melléktörténet, a mostani után pár évvel talán, mivel ott már Goku ÉS Vegita is nemhogy isteni szinten van, hanem SSGSS. Szóval az előtte lévő időszak jön majd most szerintem, és talán az a kövér Bills lesz a főellenség.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 21:17

ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam. :| :lol:
Kezd el nézni. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 21:16

Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam. :| :lol:
Nem illik.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 21:14

Mike írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt még tuti nincs Pan, hiszen a DBZ végén, ami 10 évvel van Buu után, ott még nagyon kicsi volt. A super meg 6 hónappal van Buu után. Megaztán a BOG-ban Goku Kaio mesternél eddz, nem? Itt meg az első részben az volt a baja hogy nem tud ott lenni, csak a végén teleportált oda.

Tehát a super a Buu saga folytatása, és csak azé, a 2 új movie története még nem játszódott le
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 5., vasárnap 21:11

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt még tuti nincs Pan, hiszen a DBZ végén, ami 10 évvel van Buu után, ott még nagyon kicsi volt. A super meg 6 hónappal van Buu után. Megaztán a BOG-ban Goku Kaio mesternél eddz, nem? Itt meg az első részben az volt a baja hogy nem tud ott lenni, csak a végén teleportált oda.

Tehát a super a Buu saga folytatása, és csak azé, a 2 új movie története még nem játszódott le

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 21:05

És mit lehet tudni az új sorozat szinkronjairól?

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 20:48

Remy írta:Hát, most kérdés az, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megszületett-e Gohanék gyermeke, mert ha igen, akkor a moviek után játszódik a sorozat, és semmiképpen sem előtte. Szerintem igen, szóval a moviek után van a Super. Mondjuk ezt támasztja alá a bemutatás is, hiszen Japánban az új movie már tavasszal kint volt. Szóval logikusan nézve az új sorozat a Dermesztős moviet követi.
Szerintem itt még Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Goku nincs isten szinten. Mert ugye még mondta is, hogy Buu-t nem tudta egyedül legyőzni és edz, mert felkészültebb akar lenni. Szerintem egyelőre ez vezeti fel a filmeket, aztán majd folytatják onnan.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 20:41

Hát, most kérdés az, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megszületett-e Gohanék gyermeke, mert ha igen, akkor a moviek után játszódik a sorozat, és semmiképpen sem előtte. Szerintem igen, szóval a moviek után van a Super. Mondjuk ezt támasztja alá a bemutatás is, hiszen Japánban az új movie már tavasszal kint volt. Szóval logikusan nézve az új sorozat a Dermesztős moviet követi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 5., vasárnap 20:26

Remy írta:Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
http://cinestar.hu/dragon-ball-super-it ... -elozetes/

Én ezt olvastam, nem tudom még, hogy hogy van, Z-t most fejezem be mindjárt - 10 éve láttam utoljára kb, most újrázom -, úgyhogy megerősíteni nem tudom..

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 20:23

Remy írta:Mármint melyik movie, mert az első előtt semmiképpen nem játszódhat, hiszen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bills 39 év után ébredt fel. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt meg nem úgy tűnt, mint aki alszik

Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
Jogos, amit mondasz. Hát akkor nem tudom. Zavaros még egyelőre, de majd a részek előrehaladtával kiderül. De az is biztos, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy itt még Goku nem isten szint.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 20:12

Mármint melyik movie, mert az első előtt semmiképpen nem játszódhat, hiszen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bills 39 év után ébredt fel. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt meg nem úgy tűnt, mint aki alszik

Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 19:56

A moviek előtt játszódik :) És eddig jó hozza a DB hangulatot. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Harcokat meg még ne nagyon várjon senki. Majd szépen lassan felvezetik. :) Sokan mondják, hogy rossz, mert nem történik benne semmi. De szerintem aki ezt mondja nem is Dragon Ball fan. Vagy régen mindig csak a harcoknál kapcsolta be a tévét. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 5., vasárnap 19:24

pheco írta:Dragon Ball Super
itt az első rész angol felirattal
Nekem rohadtul bejött. Visszaadja a Z hangulatát és úgy tűnik nem is húzzák sokáig a dolgokat. Jó kis bevezető rész volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont attól tartok, hogy nem tudnak olyan főellenségeket alkotni, mint a Z-ben. Első rész alapján ezt érzem.
Lehet tudni, hogy milyen időközönként jönnek a részek? Hetente egy?
Most én ezt nem egészen értem, újraírják a Battle of Gods-t? Én azt hittem ,hogy a mostani 2 Movie után fog folytatódni.Annak mi értelme,hogy megint bemutatják ugyanazt... Na mind1 egyébként nekem is bejött nagyon, hangulat megvan, csak ezt nem értem,hogy minek nyomják le megint a 2 moviet hosszabban.Na de nyomassák csak lények,hogy a GT megse történjen :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: