Én láttam, próbáltam eleget inni, hogy elfelejtsem de sajnos van pár részlet ami még mindig megmaradt az emlékeimbenBecksy23 írta:Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is. A "Z"-t viszont négyszer isMike írta:a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
Sorozatok, TV műsorok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is. A "Z"-t viszont négyszer isMike írta:a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ez a Dragon Ball akkor most a "Z" után jön, átugorva a "GT"-t, vagy a "GT" után?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Féltem hogy láttad és tetszett, jobb így. Holnap nézem meg, meg pótlom a wayward pinest is. Sőt jön az új true detective is. Fuck my life.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Még nem mertem elkezdeni. A filmnek nagy rajongója vagyok szóval nem szeretnék csalódni. Azért is kérdeztem tőled, hogy milyen hát ha meghozod a kedvem hozzá, hogy nem rontották el a sorozatot.Screamet megnézted? Milyen?
- ziro4vr
Nem.hamesz írta:Kezd el nézni.ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam.
Screamet megnézted? Milyen?
Nem illik.
- Mike
én ezt nem látom problémánakhamesz írta:
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyit láttunk most h felrobbantott egy bolygót. Ez nem azt jelenti h már régóta ébren van. Most ébredt fel, kaioshin is csak most kezdett el parázni, Goku már elment edzeni, és majd ott szerez róla tudomást, pont mint a movie-ban. Aztán ellátogat a Földre, belakomázik, Goku Isteni szintre lép, és onnan folytatódik a sztori. Szerintem a dermesztős filmet nem illesztik bele, abból már nemigen lehet mit kihozni. Az csak egy melléktörténet, a mostani után pár évvel talán, mivel ott már Goku ÉS Vegita is nemhogy isteni szinten van, hanem SSGSS. Szóval az előtte lévő időszak jön majd most szerintem, és talán az a kövér Bills lesz a főellenség.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kezd el nézni.ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam.
- ziro4vr
Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam.
Nem illik.
- hamesz
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.Mike írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt még tuti nincs Pan, hiszen a DBZ végén, ami 10 évvel van Buu után, ott még nagyon kicsi volt. A super meg 6 hónappal van Buu után. Megaztán a BOG-ban Goku Kaio mesternél eddz, nem? Itt meg az első részben az volt a baja hogy nem tud ott lenni, csak a végén teleportált oda.
Tehát a super a Buu saga folytatása, és csak azé, a 2 új movie története még nem játszódott le
- Mike
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt még tuti nincs Pan, hiszen a DBZ végén, ami 10 évvel van Buu után, ott még nagyon kicsi volt. A super meg 6 hónappal van Buu után. Megaztán a BOG-ban Goku Kaio mesternél eddz, nem? Itt meg az első részben az volt a baja hogy nem tud ott lenni, csak a végén teleportált oda.
Tehát a super a Buu saga folytatása, és csak azé, a 2 új movie története még nem játszódott le
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
És mit lehet tudni az új sorozat szinkronjairól?
- hamesz
Szerintem itt még Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Goku nincs isten szinten. Mert ugye még mondta is, hogy Buu-t nem tudta egyedül legyőzni és edz, mert felkészültebb akar lenni. Szerintem egyelőre ez vezeti fel a filmeket, aztán majd folytatják onnan.Remy írta:Hát, most kérdés az, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megszületett-e Gohanék gyermeke, mert ha igen, akkor a moviek után játszódik a sorozat, és semmiképpen sem előtte. Szerintem igen, szóval a moviek után van a Super. Mondjuk ezt támasztja alá a bemutatás is, hiszen Japánban az új movie már tavasszal kint volt. Szóval logikusan nézve az új sorozat a Dermesztős moviet követi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, most kérdés az, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megszületett-e Gohanék gyermeke, mert ha igen, akkor a moviek után játszódik a sorozat, és semmiképpen sem előtte. Szerintem igen, szóval a moviek után van a Super. Mondjuk ezt támasztja alá a bemutatás is, hiszen Japánban az új movie már tavasszal kint volt. Szóval logikusan nézve az új sorozat a Dermesztős moviet követi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
http://cinestar.hu/dragon-ball-super-it ... -elozetes/Remy írta:Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
Én ezt olvastam, nem tudom még, hogy hogy van, Z-t most fejezem be mindjárt - 10 éve láttam utoljára kb, most újrázom -, úgyhogy megerősíteni nem tudom..
- hamesz
Jogos, amit mondasz. Hát akkor nem tudom. Zavaros még egyelőre, de majd a részek előrehaladtával kiderül. De az is biztos, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy itt még Goku nem isten szint.Remy írta:Mármint melyik movie, mert az első előtt semmiképpen nem játszódhat, hiszen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bills 39 év után ébredt fel. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt meg nem úgy tűnt, mint aki alszik
Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mármint melyik movie, mert az első előtt semmiképpen nem játszódhat, hiszen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bills 39 év után ébredt fel. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt meg nem úgy tűnt, mint aki alszik
Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
A moviek előtt játszódik És eddig jó hozza a DB hangulatot. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Harcokat meg még ne nagyon várjon senki. Majd szépen lassan felvezetik. Sokan mondják, hogy rossz, mert nem történik benne semmi. De szerintem aki ezt mondja nem is Dragon Ball fan. Vagy régen mindig csak a harcoknál kapcsolta be a tévét.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most én ezt nem egészen értem, újraírják a Battle of Gods-t? Én azt hittem ,hogy a mostani 2 Movie után fog folytatódni.Annak mi értelme,hogy megint bemutatják ugyanazt... Na mind1 egyébként nekem is bejött nagyon, hangulat megvan, csak ezt nem értem,hogy minek nyomják le megint a 2 moviet hosszabban.Na de nyomassák csak lények,hogy a GT megse történjenpheco írta:Dragon Ball Super
itt az első rész angol felirattal
Nekem rohadtul bejött. Visszaadja a Z hangulatát és úgy tűnik nem is húzzák sokáig a dolgokat. Jó kis bevezető rész volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont attól tartok, hogy nem tudnak olyan főellenségeket alkotni, mint a Z-ben. Első rész alapján ezt érzem.
Lehet tudni, hogy milyen időközönként jönnek a részek? Hetente egy?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams