Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
És őket szereti Perez, mert mehet az ámulat meg a stb. Májusban meg kirúgja az edzőt, mert nem nyertünk semmit, de legalább vettünk 2 embert 170 millióért két év alatt, akikkel nem biztos, hogy előrébb is léptünk. De amúgy a presi mindent jól csinált, mert a sok birkának ez kell.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a vicc, hogy az AS/Marca szavazóinak több, mint a fele is így gondolkodik. Félelmetes. Ugyanezek gondolom ész nélkül adnának ki 50 milliót Otamendire vagy valami hasonló B kategóriás arcra.tucsoki írta:Valakire akinek volt 1 jó éve rányomtak egy 50 milliós pecsnit, kis hype, és máris vérszemet kaptak a madridisták, cserélni kell lefele a világklasszis védőnket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valakire akinek volt 1 jó éve rányomtak egy 50 milliós pecsnit, kis hype, és máris vérszemet kaptak a madridisták, cserélni kell lefele a világklasszis védőnket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos azért van "tele hibával", mert őt látjuk minden meccsen, látjuk miket hibázik. A többség a többi védőről meg csak whoscored statisztikát néz. Ugyanez igaz mondjuk Karimra is, azért ekkora lúzer, mert csak ő hagy ki helyzetet, más sosem. Na jó, még Bale néha.tucsoki írta:Én azért kíváncsi lennék pár olyan védőre, akik hosszú évek óta a legmagasabb szinten (értsd: BL érdemi része) nyújtanak hibátlan játékot. Kompany? Hummels? Piqué? Bonucci?Sunsky írta:Milyen leamortizálás?? Casillas helyett már évek óta kéne valaki, Ramos azzal együtt, hogy hatalmas madridista (?? majd kiderül), nagyon sok helyezkedési hibát vét hátul és tele van hibával. Mondom ezt úgy, hogy mindenképp szeretném, hogy maradjon, de nem mondanám azt, hogy a pályán pótolhatatlan lenne.
Ronaldo pedig eddig is ki lett tárgyalva, nélküle sem játszottunk sosem rosszul.
Ha Ramos elmegy, nagy veszteség lesz a madridizmusnak. De nem mehet el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én azért kíváncsi lennék pár olyan védőre, akik hosszú évek óta a legmagasabb szinten (értsd: BL érdemi része) nyújtanak hibátlan játékot. Kompany? Hummels? Piqué? Bonucci?Sunsky írta:Milyen leamortizálás?? Casillas helyett már évek óta kéne valaki, Ramos azzal együtt, hogy hatalmas madridista (?? majd kiderül), nagyon sok helyezkedési hibát vét hátul és tele van hibával. Mondom ezt úgy, hogy mindenképp szeretném, hogy maradjon, de nem mondanám azt, hogy a pályán pótolhatatlan lenne.
Ronaldo pedig eddig is ki lett tárgyalva, nélküle sem játszottunk sosem rosszul.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:meg is szűnünk
Iker,ramos,cr megy el.....ami már ugye biztos a komment alapján, akkor még ki az aki valószinű? benzema,isco,pepe,arbeloa,navas,coentrao......ezek akik valószínű.......és akkor akik kétesek: a maradék.
Jókat lehet röhögni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Milyen leamortizálás?? Casillas helyett már évek óta kéne valaki, Ramos azzal együtt, hogy hatalmas madridista (?? majd kiderül), nagyon sok helyezkedési hibát vét hátul és tele van hibával. Mondom ezt úgy, hogy mindenképp szeretném, hogy maradjon, de nem mondanám azt, hogy a pályán pótolhatatlan lenne.
meg is szűnünk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ramos eligazol? Nem hiszem.hunmadridista írta:Az kemény, hogy 1-2 éven belül teljesen új csapat épül...idén Iker és Ramos, jövőre meg CR és ki tudja ki mindenki fog lelépni egyre rosszabb hírek érkeznek...komolyan mondom álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire le lehet amortizálni egy BL győztes csapatot
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én ezt abszolút nem így látom. Iker helyett egy DDG idén vagy jövőre már minőségi javulást jelent. Ramos nem hiszem, hogy távozik, ha igen akkor csalódok, benne. A védelem jó, kell majd igazolni balra embert, de Varane, Carvajal, Danilo, Nacho...vannak fiataljaink akik sokáig itt lesznek még. A kp-n Kroos, Isco és James. Ha sikerülne Verratti egy CR üzleten belül az is nagyon sokat jelentene a csapatnak. Tételezzük fel hogy idén tényleg jön Vidal...lenne egy DDG-védelem-Kroos,Modric,Verratti,-James,Vidal,Isco-Bale,Benzema,Jesé...elég sok taktikai megoldás lehetséges ezekkel az emberekkel.hunmadridista írta:Az kemény, hogy 1-2 éven belül teljesen új csapat épül...idén Iker és Ramos, jövőre meg CR és ki tudja ki mindenki fog lelépni egyre rosszabb hírek érkeznek...komolyan mondom álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire le lehet amortizálni egy BL győztes csapatot
A másik, hogy majd minden attól függ CR mit szeretne, de ha távozna, biztos lenne egy nagy igazolás a helyére...remélhetőleg Bale árából
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Érdekes, mert az egész átigazolási szezon egy nagy nulla eddig. Lassan a pletykalapok már nem bírnak milyen kacsát kitalálni. Aztán minden csapat bevadul augusztus végén...
Ki érti ezt?
Ki érti ezt?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az kemény, hogy 1-2 éven belül teljesen új csapat épül...idén Iker és Ramos, jövőre meg CR és ki tudja ki mindenki fog lelépni egyre rosszabb hírek érkeznek...komolyan mondom álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire le lehet amortizálni egy BL győztes csapatot
- wZoLee7
Hát 1 év múlva Verrattiért plussz 30-40 milláért simán. Legalább is szerintem jó üzlet lenne.Realista24 írta:Pérez Dohában tárgyal Cristiano eladása ügyében a PSGvel. Nem idei biznisz lenne, majd csak jövőre elvileg.
- h3x0r
danilo, casemiro, asensio, lucas vazquezMorataMartin írta:Nem hiszem el hogy még mindig nem igazoltunk senkit:@
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem hiszem el hogy még mindig nem igazoltunk senkit:@
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pérez Dohában tárgyal Cristiano eladása ügyében a PSGvel. Nem idei biznisz lenne, majd csak jövőre elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DDG-t kérdezték a Realról, de csak annyit mondott, hogy megy vissza a MUhoz az előszezonra.
Karimról meg megint jönnek a cikke, hogy bizonytalan a helyzete, vinné a MU, Arsenal és a PSG.
Karimról meg megint jönnek a cikke, hogy bizonytalan a helyzete, vinné a MU, Arsenal és a PSG.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Ha mindenki másképp gondolná mint Perez, már rég eltávolították volna...a nagy baj az, hogy minden hülye ötletét van aki támogassa. Ha kitalálok valami baromságot, de valaki egyet ért velem elhiszem hogy az egy jó ötlet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezzel az a gond, hogy senki nem fog elbeszélgetni vele. Perez tökéletes lenne, ha a csapat érdekeit is figyelembe venné. Simán tudná csinálni a pénzügyi sikereit úgy is, hogy a csapat kupákat nyer. A barcát is a sikerkorszak dobta meg igazán, mi lenne, ha még mi is sikeresek lennénk, amikor alapból hatalmas a rajongótábor.sentry írta: de valaki igazán elbeszélgethetne vele!
Mindenünk meglehetne egy korszakos csapat létrehozásához, de Perez csőlátása miatt hiányzik az a kicsi plusz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Perez sem tökéletes, és én sem vagyok vele megelégedve tökéletesen...tubatibi írta:Botrány eddig ez az átigazolási időszak, ha közbe még Pogbát is megszerzi a Barca....inkább bele se gondolok.
Egyébként elküldeném Perez-t, de nem tudnék helyette ideális jelöltet mondani, sőt még csak neveket sem tudnék, akik átvehetnék.
De sajnos én soha életemben nem tudom elfelejteni a Clownderon érát....ott annyi fájdalmat és kínt kaptam, ami ahhoz képest a Bale igazolása egy főnyeremény volt!
Szóval én még nem küldeném el az öreget, de valaki igazán elbeszélgethetne vele!