Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
77
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 101

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 6., hétfő 13:29

És őket szereti Perez, mert mehet az ámulat meg a stb. Májusban meg kirúgja az edzőt, mert nem nyertünk semmit, de legalább vettünk 2 embert 170 millióért két év alatt, akikkel nem biztos, hogy előrébb is léptünk. De amúgy a presi mindent jól csinált, mert a sok birkának ez kell.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 13:26

tucsoki írta:Valakire akinek volt 1 jó éve rányomtak egy 50 milliós pecsnit, kis hype, és máris vérszemet kaptak a madridisták, cserélni kell lefele a világklasszis védőnket. :lol:
Az a vicc, hogy az AS/Marca szavazóinak több, mint a fele is így gondolkodik. Félelmetes. Ugyanezek gondolom ész nélkül adnának ki 50 milliót Otamendire vagy valami hasonló B kategóriás arcra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 6., hétfő 13:18

Valakire akinek volt 1 jó éve rányomtak egy 50 milliós pecsnit, kis hype, és máris vérszemet kaptak a madridisták, cserélni kell lefele a világklasszis védőnket. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 13:14

tucsoki írta:
Sunsky írta:Milyen leamortizálás?? Casillas helyett már évek óta kéne valaki, Ramos azzal együtt, hogy hatalmas madridista (?? majd kiderül), nagyon sok helyezkedési hibát vét hátul és tele van hibával. Mondom ezt úgy, hogy mindenképp szeretném, hogy maradjon, de nem mondanám azt, hogy a pályán pótolhatatlan lenne.

Ronaldo pedig eddig is ki lett tárgyalva, nélküle sem játszottunk sosem rosszul.
Én azért kíváncsi lennék pár olyan védőre, akik hosszú évek óta a legmagasabb szinten (értsd: BL érdemi része) nyújtanak hibátlan játékot. Kompany? Hummels? Piqué? Bonucci?
Ramos azért van "tele hibával", mert őt látjuk minden meccsen, látjuk miket hibázik. A többség a többi védőről meg csak whoscored statisztikát néz. Ugyanez igaz mondjuk Karimra is, azért ekkora lúzer, mert csak ő hagy ki helyzetet, más sosem. Na jó, még Bale néha.

Ha Ramos elmegy, nagy veszteség lesz a madridizmusnak. De nem mehet el.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 6., hétfő 13:12

Sunsky írta:Milyen leamortizálás?? Casillas helyett már évek óta kéne valaki, Ramos azzal együtt, hogy hatalmas madridista (?? majd kiderül), nagyon sok helyezkedési hibát vét hátul és tele van hibával. Mondom ezt úgy, hogy mindenképp szeretném, hogy maradjon, de nem mondanám azt, hogy a pályán pótolhatatlan lenne.

Ronaldo pedig eddig is ki lett tárgyalva, nélküle sem játszottunk sosem rosszul.
Én azért kíváncsi lennék pár olyan védőre, akik hosszú évek óta a legmagasabb szinten (értsd: BL érdemi része) nyújtanak hibátlan játékot. Kompany? Hummels? Piqué? Bonucci?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 6., hétfő 13:10

Kerlon írta:meg is szűnünk

Iker,ramos,cr megy el.....ami már ugye biztos a komment alapján, akkor még ki az aki valószinű? benzema,isco,pepe,arbeloa,navas,coentrao......ezek akik valószínű.......és akkor akik kétesek: a maradék. :lol: :lol: :lol:

Jókat lehet röhögni. :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. július 6., hétfő 12:45

Milyen leamortizálás?? Casillas helyett már évek óta kéne valaki, Ramos azzal együtt, hogy hatalmas madridista (?? majd kiderül), nagyon sok helyezkedési hibát vét hátul és tele van hibával. Mondom ezt úgy, hogy mindenképp szeretném, hogy maradjon, de nem mondanám azt, hogy a pályán pótolhatatlan lenne.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 6., hétfő 12:05

meg is szűnünk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 6., hétfő 12:02

hunmadridista írta:Az kemény, hogy 1-2 éven belül teljesen új csapat épül...idén Iker és Ramos, jövőre meg CR és ki tudja ki mindenki fog lelépni :-( egyre rosszabb hírek érkeznek...komolyan mondom álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire le lehet amortizálni egy BL győztes csapatot :(
Ramos eligazol? Nem hiszem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 6., hétfő 11:28

hunmadridista írta:Az kemény, hogy 1-2 éven belül teljesen új csapat épül...idén Iker és Ramos, jövőre meg CR és ki tudja ki mindenki fog lelépni :-( egyre rosszabb hírek érkeznek...komolyan mondom álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire le lehet amortizálni egy BL győztes csapatot :(
Én ezt abszolút nem így látom. Iker helyett egy DDG idén vagy jövőre már minőségi javulást jelent. Ramos nem hiszem, hogy távozik, ha igen akkor csalódok, benne. A védelem jó, kell majd igazolni balra embert, de Varane, Carvajal, Danilo, Nacho...vannak fiataljaink akik sokáig itt lesznek még. A kp-n Kroos, Isco és James. Ha sikerülne Verratti egy CR üzleten belül az is nagyon sokat jelentene a csapatnak. Tételezzük fel hogy idén tényleg jön Vidal...lenne egy DDG-védelem-Kroos,Modric,Verratti,-James,Vidal,Isco-Bale,Benzema,Jesé...elég sok taktikai megoldás lehetséges ezekkel az emberekkel.
A másik, hogy majd minden attól függ CR mit szeretne, de ha távozna, biztos lenne egy nagy igazolás a helyére...remélhetőleg Bale árából :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 6., hétfő 11:19

Érdekes, mert az egész átigazolási szezon egy nagy nulla eddig. Lassan a pletykalapok már nem bírnak milyen kacsát kitalálni. Aztán minden csapat bevadul augusztus végén...
Ki érti ezt? :hmmm:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 6., hétfő 11:14

Az kemény, hogy 1-2 éven belül teljesen új csapat épül...idén Iker és Ramos, jövőre meg CR és ki tudja ki mindenki fog lelépni :-( egyre rosszabb hírek érkeznek...komolyan mondom álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire le lehet amortizálni egy BL győztes csapatot :(

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 6., hétfő 11:07

Realista24 írta:Pérez Dohában tárgyal Cristiano eladása ügyében a PSGvel. Nem idei biznisz lenne, majd csak jövőre elvileg.
Hát 1 év múlva Verrattiért plussz 30-40 milláért simán. Legalább is szerintem jó üzlet lenne.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 6., hétfő 10:21

MorataMartin írta:Nem hiszem el hogy még mindig nem igazoltunk senkit:@
danilo, casemiro, asensio, lucas vazquez :mrgreen:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 6., hétfő 9:57

Nem hiszem el hogy még mindig nem igazoltunk senkit:@

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 21:29

Pérez Dohában tárgyal Cristiano eladása ügyében a PSGvel. Nem idei biznisz lenne, majd csak jövőre elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 20:17

DDG-t kérdezték a Realról, de csak annyit mondott, hogy megy vissza a MUhoz az előszezonra.

Karimról meg megint jönnek a cikke, hogy bizonytalan a helyzete, vinné a MU, Arsenal és a PSG.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 11:51

Ha mindenki másképp gondolná mint Perez, már rég eltávolították volna...a nagy baj az, hogy minden hülye ötletét van aki támogassa. Ha kitalálok valami baromságot, de valaki egyet ért velem elhiszem hogy az egy jó ötlet.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 11:24

sentry írta: de valaki igazán elbeszélgethetne vele!
Ezzel az a gond, hogy senki nem fog elbeszélgetni vele. Perez tökéletes lenne, ha a csapat érdekeit is figyelembe venné. Simán tudná csinálni a pénzügyi sikereit úgy is, hogy a csapat kupákat nyer. A barcát is a sikerkorszak dobta meg igazán, mi lenne, ha még mi is sikeresek lennénk, amikor alapból hatalmas a rajongótábor.

Mindenünk meglehetne egy korszakos csapat létrehozásához, de Perez csőlátása miatt hiányzik az a kicsi plusz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 5., vasárnap 11:20

tubatibi írta:Botrány eddig ez az átigazolási időszak, ha közbe még Pogbát is megszerzi a Barca....inkább bele se gondolok. :ike: :ike:

Egyébként elküldeném Perez-t, de nem tudnék helyette ideális jelöltet mondani, sőt még csak neveket sem tudnék, akik átvehetnék.
Perez sem tökéletes, és én sem vagyok vele megelégedve tökéletesen...
De sajnos én soha életemben nem tudom elfelejteni a Clownderon érát....ott annyi fájdalmat és kínt kaptam, ami ahhoz képest a Bale igazolása egy főnyeremény volt!

Szóval én még nem küldeném el az öreget, de valaki igazán elbeszélgethetne vele!

Vissza: