Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nem nagy dolog ez, én a múltkor a szakértő fórumozókkal teli nstn olvastam, hogy Varanenak még fejlődnie kell, hogy elérje Bonucci szintjét
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sonic írta:En azt hallottam amugy, hogy Ramos a MU-ban Jones es Smalling mellett csak padozna. Ugyhogy szerintem jobb is neki ha marad Madridban.R.M.C.F írta:Hagyjad már....Ramos agyonveri mindet
Amúgy simán kinézném a MU-fanokból, hogy ezt komolyan mondják
Náluk anno Zaha meg Obertan meg ezek is felvoltak copkodva rendesen. Hát még aki egy átlagközépszar...
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
sonic írta:En azt hallottam amugy, hogy Ramos a MU-ban Jones es Smalling mellett csak padozna. Ugyhogy szerintem jobb is neki ha marad Madridban.R.M.C.F írta:Hagyjad már....Ramos agyonveri mindet
ezek akkor lennének jobbak ramosnál,ha a spanyol 90 percen át úgy játszana hogy a jobb kezén a hüvelykujját a seggébe dugva tartaná.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor ezzel kb eldőlt, Iker Porto, DDG jön. Ramos maradásában már jó ideje többen is biztosak vagyunk, legyen igazunk...Vidal dologgal én még várnék, Perez akar valami nagyot igazolni és az nem DDG lesz
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En azt hallottam amugy, hogy Ramos a MU-ban Jones es Smalling mellett csak padozna. Ugyhogy szerintem jobb is neki ha marad Madridban.R.M.C.F írta:Hagyjad már....Ramos agyonveri mindet
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezt a DDG-s adok kapok sem értem,hát miért kell engedni hogy a MU bármiben is diktáljon? Ha nem adják oda,akkor meg kell vele állapodni(illetve az ügynökével),hogy a fizetése magas lesz,igy is az,de ha ne kell adni érte 30 millát akkor még lehet felfelé menni....és a mU meg kapja be.Jövőre el lesz hozva ingyééééé.....persze a mu tudja hogy a real egyfajta fejőstehén,igy bepróbálkoznak....
a vidal nem fog érkeznin kívül tetszik a futótűz hír. de egy beton KP-t mindenképp kell venni
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
amúgy semmi esély hogy érkezzen vki a kpra? Mondjuk én vmennyire bízok kaszamiróban de, megnyugtatóbb lenne ha érkezne vmi talent kp.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Marketing sztm.Náluk véd egy világbajnok.Nyilván a szponzoroknak fontos.Másra nem tudok gondolni.Kerlon írta:Logikus lenne a részéről, mert nincs messze az otthona, nem nagyon fog a Real ellen játszani és ennyi. Amúgy a Porto részéről nem lenne érthető. Ők profitra mennek, Casillasból nem lehet már profitálni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Hagyjad már....Ramos agyonveri mindettucsoki írta:Én azért kíváncsi lennék pár olyan védőre, akik hosszú évek óta a legmagasabb szinten (értsd: BL érdemi része) nyújtanak hibátlan játékot. Kompany? Hummels? Piqué? Bonucci?Sunsky írta:Milyen leamortizálás?? Casillas helyett már évek óta kéne valaki, Ramos azzal együtt, hogy hatalmas madridista (?? majd kiderül), nagyon sok helyezkedési hibát vét hátul és tele van hibával. Mondom ezt úgy, hogy mindenképp szeretném, hogy maradjon, de nem mondanám azt, hogy a pályán pótolhatatlan lenne.
Ronaldo pedig eddig is ki lett tárgyalva, nélküle sem játszottunk sosem rosszul.
Logikus lenne a részéről, mert nincs messze az otthona, nem nagyon fog a Real ellen játszani és ennyi. Amúgy a Porto részéről nem lenne érthető. Ők profitra mennek, Casillasból nem lehet már profitálni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
igaz. ott a pont. neki 8 meccse volt mikor átigazolt.
lehet hogy 10 a mérce?
lehet hogy 10 a mérce?
Nekem is rémlik, hogy volt ilyen szabály, de már biztos nincs. Pl Lopez is több, mint ötször pályára lépett a bajnokságban, amikor elhoztuk télen.még mindig él a spanyol bajnokságban az a szabály hogy egy játékos nem igazolhat át (nem léphet pályára) egy spanyol csapattól egy másik csapatba ha lejátszott a szezonban már 5 mecscet? (vagy 5 ször lépett pályára) ?
-
Ha minden igaz akkor Casillas-ért jött egy hivatalos ajánlat a Porto-tól, ami a játékosnak is tetszik, így akár napokon belül hivatalos lehet a csapatkapitány távozása.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Talán anno Helguera ügyében jött fel ez a szabály. Bár lehet már összemosódnak az emlékektucsoki írta:Volt valaha ilyen szabály?BBeno írta:KÉRDÉS:
még mindig él a spanyol bajnokságban az a szabály hogy egy játékos nem igazolhat át (nem léphet pályára) egy spanyol csapattól egy másik csapatba ha lejátszott a szezonban már 5 mecscet? (vagy 5 ször lépett pályára) ? tehát magyarán a téli átigazolási szezonban nem lehet spanyol csapatból spanyol csapatba igazolni ha legalább 5 meccsen pályára lépett az illető.
úgy emlékszem anno velünk kapcsolatban merült fel mikor a valenciából akartunk valakit elhozni télen.
Volt valaha ilyen szabály?BBeno írta:KÉRDÉS:
még mindig él a spanyol bajnokságban az a szabály hogy egy játékos nem igazolhat át (nem léphet pályára) egy spanyol csapattól egy másik csapatba ha lejátszott a szezonban már 5 mecscet? (vagy 5 ször lépett pályára) ? tehát magyarán a téli átigazolási szezonban nem lehet spanyol csapatból spanyol csapatba igazolni ha legalább 5 meccsen pályára lépett az illető.
úgy emlékszem anno velünk kapcsolatban merült fel mikor a valenciából akartunk valakit elhozni télen.
KÉRDÉS:
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne is mond,a spanyol szurkerek 60%-a Ronaldot hibáztatja a rossz szezonért...Az a vicc, hogy az AS/Marca szavazóinak több, mint a fele is így gondolkodik. Félelmetes. Ugyanezek gondolom ész nélkül adnának ki 50 milliót Otamendire vagy valami hasonló B kategóriás arcra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
sorry a dupláért, nem tudtam kihagyni:eztR.M.C.F írta:Kerlon írta:meg is szűnünk
Iker,ramos,cr megy el.....ami már ugye biztos a komment alapján, akkor még ki az aki valószinű? benzema,isco,pepe,arbeloa,navas,coentrao......ezek akik valószínű.......és akkor akik kétesek: a maradék.
Jókat lehet röhögni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K