OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
amúgy te is jól jársz, ha kiveszi a fogsorát, az lehet az igazi mennyország számodra.R.M.C.F írta:ziro4vr írta:Esélytelen. Kezdj el keresni valami korlátozottan cselekvő képes öreget, aki nem kér olyan "sokat" a szállásért.
Kérdés mit kér még az alulárazásért?
ezt hívják úgy, win-win.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Esélytelen. Kezdj el keresni valami korlátozottan cselekvő képes öreget, aki nem kér olyan "sokat" a szállásért.
Kérdés mit kér még az alulárazásért?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
EFOTT-on milyen ital árak vannak? 2 korsó 47ezer?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Valami idős hölgyre gondoltál?ziro4vr írta:Esélytelen. Kezdj el keresni valami korlátozottan cselekvő képes öreget, aki nem kér olyan "sokat" a szállásért.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is hasonlóan voltam, csak Pesten. Két ponttal lecsúsztam a koliról, szociális alapon meg esélyem sem volt bekerülni. Nem tudom, ott hogyan megy, járj utána, de legkorábban félévkor így is bekerülhetsz. Nálunk a tanulmányi átlag alapján is vesznek fel embereket, így ha jól teljesítesz, érdemes lesz figyelni, és megpályázni. Mondjuk akkor a szintet is kell tartani, mert ha következő félév végén lecsúszol az átlagról, akkor meg költözhetsz újra ki.. Nálunk legalábbis így működik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én hasonló paraméterekkel esélytelen voltam, szóval ismerős nélkül szerintem ne bízz a dologban. Viszont ha nagyon szeretnéd, akkor félévkor is meg lehet próbálni, olyankor sok hely felszabadul a végzősök, kiköltözők miatt.Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hollande itt nem lényeges.VanillaSky írta:Merkel meg Hollnande merem remélni, hogy holnap nem a barna alsót húzzák fel.
-
A kép tényleg poénos, gazdaságilag nem egy kategória a két fél, még önmagukban sem a másik kettő együttes erejével szemben is.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=561BD4FD
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Merkel meg Hollnande merem remélni, hogy holnap nem a barna alsót húzzák fel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A madridisták csak telóról írhatnak, hogy titkos maradjon?GT37 írta:Én ezzel még nem találkoztam, viszont nekem mostanában azt kezdte el csinálni, hogy jobb oldalt, a chatnél nem írja ki, hogy ki van fent gépről és ki mobilról, ami az esetek többségében végül is annyira nem zavaró, de van néhány eset, amikor azért jó lenne tudnom, hogy éppen milyen eszközt használ az adott ember. Múltkor ez a jelenség 4-5 napig tartott, aztán visszaállt, de ma délután megint ez fogadott.Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
Nem illik.
Az ismerőseim 90% le van tiltva. Eredmény: semmit nem érzékelek ezekből, meg hogy ki mit lájkol!Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
Csak a zenei meg tudományos oldalak posztjai. Így a fb informatív marad. :Đ
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én ezzel még nem találkoztam, viszont nekem mostanában azt kezdte el csinálni, hogy jobb oldalt, a chatnél nem írja ki, hogy ki van fent gépről és ki mobilról, ami az esetek többségében végül is annyira nem zavaró, de van néhány eset, amikor azért jó lenne tudnom, hogy éppen milyen eszközt használ az adott ember. Múltkor ez a jelenség 4-5 napig tartott, aztán visszaállt, de ma délután megint ez fogadott.Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezért ezt a kommentet is már csak bal kézzel tudtad megírni?wZoLee7 írta:Én is pár napja lettem figyelmes a jelenségre...és mivel a mai társadalom fiataljai minden jó csajt lájkolnak...Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
A legszebb amúgy amikor ismerősöd lájkol egy oldalt és te annak bejegyzéseit látod...így került a falamra a budapest pride...
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is pár napja lettem figyelmes a jelenségre...és mivel a mai társadalom fiataljai minden jó csajt lájkolnak...Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.