Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De erre gondoltam... Köszönöm! Nem kicsit meg lettem lepve. A barca átment tahó gyűjtőbe amùgy?
- h3x0r
Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives.Géci írta:Lemaradtam valamiről?
Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.
(vagy nem erre gondolsz? )
Te milyen hireket olvasol?Norbii írta:2014 nyarától 2016 teléig nem igazolhatnak.
Eredetileg ugy volt, hogy a 2014 nyari es az azt koveto teli atigazolasi szezont hagyjak ki, de fellebbeztek es tavaly nyaron szepen bevasaroltak. Ergo a 2015 teli es 2015 nyari atigazolasi szezonra szol az eltiltas. Most is igazolhatnak jatekosokat, csak nem regisztralhatjak oket, vagyis a most megvett jatekosok (Aleix Vidal, Arda Turan) fel evig nem jatszhatnak.miVida írta:lehet el vagyok maradva, de mettol meddig volt a Barca atigalozasi tilalma?
(sorry, nem kovetem a focit mostanaban ahogy kene...)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lemaradtam valamiről?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Jó vételt csinált vele a Barca Mondjuk az érdekes, hogy ahhoz képest, hogy el van meszelve a Barca, már kész a jövő évi keretük...mi meg még sehol...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Grat. az Atleticonak is, ilyen szinten azért nem túl gyakori a közvetlen rivális erősítése. Remélem kedvesen fogadják majd az öltözőben, közösen visszanézik az utóbbi évek Barca-Atleti meccseinek az összefoglalóit
Nem mondhatnám, hogy nőtt a cukiságfaktor a Barcánál na.
Nem mondhatnám, hogy nőtt a cukiságfaktor a Barcánál na.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
2014 nyarától 2016 teléig nem igazolhatnak.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
lehet el vagyok maradva, de mettol meddig volt a Barca atigalozasi tilalma?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Saját nevelés.Realista24 írta: Várj, már találtak egy képet, amin Haginak szurkol, amikor a Barcánál volt.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Várj, már találtak egy képet, amin Haginak szurkol, amikor a Barcánál volt.palesz77 írta:Holnap már azt fogja nyilatkozni, hogy hazatért..Realista24 írta:Arda: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Holnap már azt fogja nyilatkozni, hogy hazatért..Realista24 írta:Arda: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arda: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Vicc amúgy, hogy Barto 2 szerződéshosszabbítással a végén, meg egy Ardával megnyeri a választásokat - plusz ugye Lucho menti a seggét a triplával -, miközben ha valaki kicsit mögé néz a dolgoknak látszik, hogy csomó olyan dolgot csinál, amivel árt a klubnak hosszútávon - ha mást nem a hírnevének. Benedito kéne, ma azt mondta, hogy elhozná Verrattit!GT37 írta:Egyébként mint játékost kedvelem, a transzfer időzítésének nagyon nem örülök, mert így még valószínűbb, hogy Bartomeu nyeri a választásokat, illetve az sem biztató, hogy minden bizonnyal ő is úgy jár, mint Aleix (vagyis januárig nem játszhat tétmeccsen)... De szurkolok neki nagyon, remélem, beválik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
micsoda munkásegylet lenne a mascherano-rakitic-arda trió.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sajnos nem. Még mindig tartogat számomra meglepetéseket ez a klub, úgy tűnik.Realista24 írta:most csak szivatsz ugye?
28 years old ✔
€41M ✔
Signed by an interim board ✔
For a club without a president ✔
That can't register players till January ✔
Only Barça.
Egyébként mint játékost kedvelem, a transzfer időzítésének nagyon nem örülök, mert így még valószínűbb, hogy Bartomeu nyeri a választásokat, illetve az sem biztató, hogy minden bizonnyal ő is úgy jár, mint Aleix (vagyis januárig nem játszhat tétmeccsen)... De szurkolok neki nagyon, remélem, beválik.
Annyi, hogy az új vezetőség, ha nem ért egyet az átmeneti tanács döntésével, meg tudjon válni a játékostól. De mivel a hírek szerint Arda kifejezetten Lucho kérése volt (ami reálisnak is tűnik, hacsak nem a Bartomeu-párti emberek terjesztik ezt, hogy még több szavazatot gyűjtsenek neki), ezért nem hinném, hogy az új elnökség rögtön közfelháborodást kíván majd okozni ezzel a lépéssel. Szóval ez az egész szerintem csak a látszat kedvéért került bele a szerződésbe.Nika91127 írta:Ennek mi az értelme?...
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ennek mi az értelme?...Realista24 írta:most csak szivatsz ugye?GT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
most csak szivatsz ugye?GT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vagy a Milánnak 1+1+3+3+4+5+6+7+8 millióért.GT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.
Szerintem amúgy jól jártok vele. Okosabb igazolás, mint egy Pogba, nektek.
Nem illik.
- ___Samy___
na neeeeGT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives.