órák kérdése és iker távozása hivatalos.Marca | the dissolution of Casillas's contract will be announced in the coming hours and his distination will be #Porto and the value of the contract will be three million euros ..
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én ezt nem értem...Azért láthattuk, nem ügyetlen a srác. Nagyon érzi, minket választott, erre egy Celtic? Rohadjak meg, ha ennek van értelmehehe írta:game over.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.
erről a gyerekről is ennyit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
AS és Marca is írta már korábban.A TMW szerint...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A TMW szerint...BBeno írta:kratáulok keci.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja. Forrás: Madridom.hu
nehogy egy spanyol elsőosztályú csapatba menjen hogy szokja a közeget a stílust és a nyelvet. nem. inkább menjen oda ahol még köszönőviszony sincs a technikával.
kratáulok keci.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja. Forrás: Madridom.hu
nehogy egy spanyol elsőosztályú csapatba menjen hogy szokja a közeget a stílust és a nyelvet. nem. inkább menjen oda ahol még köszönőviszony sincs a technikával.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
game over.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.
erről a gyerekről is ennyit.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Azért diktálhat az MU, mert van még egy év a szerződéséből. Ők nem akarnak szabadulni tőle. Pénzük annyi van, mint a szemét, és DDG a kövekező évben is hozhat nekik bőven annyit, hogy nem érdemes eladniuk. Sokan elmondták, hogy a BL indulás gyakorlatilag a spanyolnak köszönhető, nélküle nem valószínű, hogy meglett volna. Csak ez ér vagy 40 milliót az MU-nak. Ha a következő évben is ilyen jól teljesít, simán megéri nekik ott tartani, mégha ingyen is mehetne el a szezon végén. És egy év hosszú idő, az alatt össze lehet veszni a spanyol barátnővel is...Sokszor előfordult már, hogy egy játékos lépni akart egy évvel a szerződés lejárta előtt, nem engedték, aztán a végén csak aláfirkantott váratlanul egy újat. Asszem Ribery is ilyen volt.Ezt a DDG-s adok kapok sem értem,hát miért kell engedni hogy a MU bármiben is diktáljon? Ha nem adják oda,akkor meg kell vele állapodni(illetve az ügynökével),hogy a fizetése magas lesz,igy is az,de ha ne kell adni érte 30 millát akkor még lehet felfelé menni....és a mU meg kapja be.Jövőre el lesz hozva ingyééééé.....persze a mu tudja hogy a real egyfajta fejőstehén,igy bepróbálkoznak....
Attól hogy van pénzük,még üzletileg működő modellekkel kell rendelkezniük,hiszen nekik is vannak hitelezőik,részvényeseik........senki sem ér 30 milliót/év....ha most 30ért el tudják még adni,akkor összetehetik a kezeiket. A jövőre ingyen az nagyon nagy bukta nekik is anyagilag. Az rengeteg lé gárgábá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
A válogatott szünet után a csapat július 10-én kezdi meg az előszezont Valdebebasban.gólvonal írta:És az edzések? Azoknak más hamarosan kéne, talán pont itt olvastam, hogy Benítez már Valdebebasban van.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remélem valami jövőbeli opciós jogot a portó játékosokra becsempészünk legalább....
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
És az edzések? Azoknak más hamarosan kéne, talán pont itt olvastam, hogy Benítez már Valdebebasban van.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Köszöntem! Akkor még 11 nap és hadd szóljon Legalább nem éjszaka lesznek a meccsek, így lehet nézni élőbe is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
http://madridom.hu/menetrend/M1Ö írta:Mikor lesz az első felkészülési, barátságos meccsünk? Mert már kezdenek előjönni az elvonási tünetek.
+ a Valerenga ellen augusztus 9-én.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mikor lesz az első felkészülési, barátságos meccsünk? Mert már kezdenek előjönni az elvonási tünetek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Teljesen mind1 milyen áron, de Ikert egy jó csapatba tudjuk, és DDG-nek sem kell a drukkerekkel és Ikerrel harcolnia. Abból sok jó nem sülne ki.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Porto mit ajánl? 5 millát Ikernek + mi fizetjük a különbözetet. Gondolom átigazolási díj nincs, esetleg egy köszönömszépen, plusz még a Madrid segíti a portói árvákat egy kis összeggel
Azért diktálhat az MU, mert van még egy év a szerződéséből. Ők nem akarnak szabadulni tőle. Pénzük annyi van, mint a szemét, és DDG a kövekező évben is hozhat nekik bőven annyit, hogy nem érdemes eladniuk. Sokan elmondták, hogy a BL indulás gyakorlatilag a spanyolnak köszönhető, nélküle nem valószínű, hogy meglett volna. Csak ez ér vagy 40 milliót az MU-nak. Ha a következő évben is ilyen jól teljesít, simán megéri nekik ott tartani, mégha ingyen is mehetne el a szezon végén. És egy év hosszú idő, az alatt össze lehet veszni a spanyol barátnővel is...Sokszor előfordult már, hogy egy játékos lépni akart egy évvel a szerződés lejárta előtt, nem engedték, aztán a végén csak aláfirkantott váratlanul egy újat. Asszem Ribery is ilyen volt.Ezt a DDG-s adok kapok sem értem,hát miért kell engedni hogy a MU bármiben is diktáljon? Ha nem adják oda,akkor meg kell vele állapodni(illetve az ügynökével),hogy a fizetése magas lesz,igy is az,de ha ne kell adni érte 30 millát akkor még lehet felfelé menni....és a mU meg kapja be.Jövőre el lesz hozva ingyééééé.....persze a mu tudja hogy a real egyfajta fejőstehén,igy bepróbálkoznak....
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Visszafele?wxyz írta:Nem nagy dolog ez, én a múltkor a szakértő fórumozókkal teli nstn olvastam, hogy Varanenak még fejlődnie kell, hogy elérje Bonucci szintjét
Jaja. Nem szoktak ilyenekkel viccelni.KAG írta:Amúgy simán kinézném a MU-fanokból, hogy ezt komolyan mondják
Jobbhatvedbe meg gondolom nem ferne be, mert ott meg van Valencia. Szoval marad a pad.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nem nagy dolog ez, én a múltkor a szakértő fórumozókkal teli nstn olvastam, hogy Varanenak még fejlődnie kell, hogy elérje Bonucci szintjét
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sonic írta:En azt hallottam amugy, hogy Ramos a MU-ban Jones es Smalling mellett csak padozna. Ugyhogy szerintem jobb is neki ha marad Madridban.R.M.C.F írta:Hagyjad már....Ramos agyonveri mindet
Amúgy simán kinézném a MU-fanokból, hogy ezt komolyan mondják
Náluk anno Zaha meg Obertan meg ezek is felvoltak copkodva rendesen. Hát még aki egy átlagközépszar...
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
sonic írta:En azt hallottam amugy, hogy Ramos a MU-ban Jones es Smalling mellett csak padozna. Ugyhogy szerintem jobb is neki ha marad Madridban.R.M.C.F írta:Hagyjad már....Ramos agyonveri mindet
ezek akkor lennének jobbak ramosnál,ha a spanyol 90 percen át úgy játszana hogy a jobb kezén a hüvelykujját a seggébe dugva tartaná.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.