OFF
Re: OFF
Csak egy estére megyek lealjasodni, nem kell alvás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyit tudok arról, hogy még zsúfoltabb és büdösebb fesztivál, mint a többi.Kerlon írta:erre valaki nem tudna válaszolni két fogsor elemzés között?Kerlon írta:EFOTT-on milyen ital árak vannak? 2 korsó 47ezer?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Belépővel meg szállással együtt, kb annyi.Kerlon írta:erre valaki nem tudna válaszolni két fogsor elemzés között?Kerlon írta:EFOTT-on milyen ital árak vannak? 2 korsó 47ezer?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
erre valaki nem tudna válaszolni két fogsor elemzés között?Kerlon írta:EFOTT-on milyen ital árak vannak? 2 korsó 47ezer?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nekem az 1989es Zambia szépe jön be.....
http://www.africareview.com/News/Zambia ... index.html
Kezdők vagytok még....a tecnikája.....
http://www.africareview.com/News/Zambia ... index.html
Kezdők vagytok még....a tecnikája.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
tökmindegy, ha igazi fradista (már a nevéből következtetek), akkor nem kell attól tartani, hogy az öreganyó fulladásos halállal hagyja rá a kecótR.M.C.F írta:Attól,hogy zsebrevágja a fogait még nem biztos hogy megfelel a tecnikája..lehet nem tud deeptroatozni.ezt hívják úgy, win-win.
bár tudom, állítólag nem a méret, hanem hogy mennyire ügyes
aztán, ha mégis van 2 foga, amihez rögzítik a fogsort, akkor nem win-win lesz, hanem qrva nagy szopás
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. július 6., hétfő 23:35-kor.
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Attól,hogy zsebrevágja a fogait még nem biztos hogy megfelel a tecnikája..lehet nem tud deeptroatozni.ezt hívják úgy, win-win.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
amúgy te is jól jársz, ha kiveszi a fogsorát, az lehet az igazi mennyország számodra.R.M.C.F írta:ziro4vr írta:Esélytelen. Kezdj el keresni valami korlátozottan cselekvő képes öreget, aki nem kér olyan "sokat" a szállásért.
Kérdés mit kér még az alulárazásért?
ezt hívják úgy, win-win.
-
ziro4vr írta:Esélytelen. Kezdj el keresni valami korlátozottan cselekvő képes öreget, aki nem kér olyan "sokat" a szállásért.
Kérdés mit kér még az alulárazásért?
EFOTT-on milyen ital árak vannak? 2 korsó 47ezer?
K
K
Valami idős hölgyre gondoltál?ziro4vr írta:Esélytelen. Kezdj el keresni valami korlátozottan cselekvő képes öreget, aki nem kér olyan "sokat" a szállásért.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is hasonlóan voltam, csak Pesten. Két ponttal lecsúsztam a koliról, szociális alapon meg esélyem sem volt bekerülni. Nem tudom, ott hogyan megy, járj utána, de legkorábban félévkor így is bekerülhetsz. Nálunk a tanulmányi átlag alapján is vesznek fel embereket, így ha jól teljesítesz, érdemes lesz figyelni, és megpályázni. Mondjuk akkor a szintet is kell tartani, mert ha következő félév végén lecsúszol az átlagról, akkor meg költözhetsz újra ki.. Nálunk legalábbis így működik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én hasonló paraméterekkel esélytelen voltam, szóval ismerős nélkül szerintem ne bízz a dologban. Viszont ha nagyon szeretnéd, akkor félévkor is meg lehet próbálni, olyankor sok hely felszabadul a végzősök, kiköltözők miatt.Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hollande itt nem lényeges.VanillaSky írta:Merkel meg Hollnande merem remélni, hogy holnap nem a barna alsót húzzák fel.