Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

BBeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 7., kedd 21:37

Marca | the dissolution of Casillas's contract will be announced in the coming hours and his distination will be ‪#‎Porto‬ and the value of the contract will be three million euros ..
órák kérdése és iker távozása hivatalos.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 7., kedd 21:32

hehe írta:
A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.
game over.

erről a gyerekről is ennyit.
Én ezt nem értem...Azért láthattuk, nem ügyetlen a srác. Nagyon érzi, minket választott, erre egy Celtic? Rohadjak meg, ha ennek van értelme

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 21:32

A TMW szerint...
AS és Marca is írta már korábban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 7., kedd 21:30

BBeno írta:
A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja. Forrás: Madridom.hu
kratáulok keci.

nehogy egy spanyol elsőosztályú csapatba menjen hogy szokja a közeget a stílust és a nyelvet. nem. inkább menjen oda ahol még köszönőviszony sincs a technikával. :agree:
A TMW szerint...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 7., kedd 21:23

A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja. Forrás: Madridom.hu
kratáulok keci.

nehogy egy spanyol elsőosztályú csapatba menjen hogy szokja a közeget a stílust és a nyelvet. nem. inkább menjen oda ahol még köszönőviszony sincs a technikával. :agree:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 7., kedd 21:17

A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.
game over.

erről a gyerekről is ennyit.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 7., kedd 18:55

CS0ki írta:
Ezt a DDG-s adok kapok sem értem,hát miért kell engedni hogy a MU bármiben is diktáljon? Ha nem adják oda,akkor meg kell vele állapodni(illetve az ügynökével),hogy a fizetése magas lesz,igy is az,de ha ne kell adni érte 30 millát akkor még lehet felfelé menni....és a mU meg kapja be.Jövőre el lesz hozva ingyééééé.....persze a mu tudja hogy a real egyfajta fejőstehén,igy bepróbálkoznak....
Azért diktálhat az MU, mert van még egy év a szerződéséből. Ők nem akarnak szabadulni tőle. Pénzük annyi van, mint a szemét, és DDG a kövekező évben is hozhat nekik bőven annyit, hogy nem érdemes eladniuk. Sokan elmondták, hogy a BL indulás gyakorlatilag a spanyolnak köszönhető, nélküle nem valószínű, hogy meglett volna. Csak ez ér vagy 40 milliót az MU-nak. Ha a következő évben is ilyen jól teljesít, simán megéri nekik ott tartani, mégha ingyen is mehetne el a szezon végén. És egy év hosszú idő, az alatt össze lehet veszni a spanyol barátnővel is...Sokszor előfordult már, hogy egy játékos lépni akart egy évvel a szerződés lejárta előtt, nem engedték, aztán a végén csak aláfirkantott váratlanul egy újat. Asszem Ribery is ilyen volt.

Attól hogy van pénzük,még üzletileg működő modellekkel kell rendelkezniük,hiszen nekik is vannak hitelezőik,részvényeseik........senki sem ér 30 milliót/év....ha most 30ért el tudják még adni,akkor összetehetik a kezeiket. A jövőre ingyen az nagyon nagy bukta nekik is anyagilag. Az rengeteg lé gárgábá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 7., kedd 17:41

gólvonal írta:És az edzések? Azoknak más hamarosan kéne, talán pont itt olvastam, hogy Benítez már Valdebebasban van.
A válogatott szünet után a csapat július 10-én kezdi meg az előszezont Valdebebasban.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 7., kedd 17:37

Remélem valami jövőbeli opciós jogot a portó játékosokra becsempészünk legalább....
ZIDANE

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 7., kedd 16:29

És az edzések? Azoknak más hamarosan kéne, talán pont itt olvastam, hogy Benítez már Valdebebasban van.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 7., kedd 12:59

lordgabi írta:http://madridom.hu/menetrend/

+ a Valerenga ellen augusztus 9-én.
Köszöntem! :) Akkor még 11 nap és hadd szóljon :mrgreen: Legalább nem éjszaka lesznek a meccsek, így lehet nézni élőbe is. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. július 7., kedd 12:52

M1Ö írta:Mikor lesz az első felkészülési, barátságos meccsünk? Mert már kezdenek előjönni az elvonási tünetek. :lol:
http://madridom.hu/menetrend/ :)

+ a Valerenga ellen augusztus 9-én.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 7., kedd 12:17

Mikor lesz az első felkészülési, barátságos meccsünk? Mert már kezdenek előjönni az elvonási tünetek. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 7., kedd 11:13

Teljesen mind1 milyen áron, de Ikert egy jó csapatba tudjuk, és DDG-nek sem kell a drukkerekkel és Ikerrel harcolnia. Abból sok jó nem sülne ki.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 7., kedd 11:03

A Porto mit ajánl? 5 millát Ikernek + mi fizetjük a különbözetet. Gondolom átigazolási díj nincs, esetleg egy köszönömszépen, plusz még a Madrid segíti a portói árvákat egy kis összeggel :lol:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 7., kedd 10:58

Ezt a DDG-s adok kapok sem értem,hát miért kell engedni hogy a MU bármiben is diktáljon? Ha nem adják oda,akkor meg kell vele állapodni(illetve az ügynökével),hogy a fizetése magas lesz,igy is az,de ha ne kell adni érte 30 millát akkor még lehet felfelé menni....és a mU meg kapja be.Jövőre el lesz hozva ingyééééé.....persze a mu tudja hogy a real egyfajta fejőstehén,igy bepróbálkoznak....
Azért diktálhat az MU, mert van még egy év a szerződéséből. Ők nem akarnak szabadulni tőle. Pénzük annyi van, mint a szemét, és DDG a kövekező évben is hozhat nekik bőven annyit, hogy nem érdemes eladniuk. Sokan elmondták, hogy a BL indulás gyakorlatilag a spanyolnak köszönhető, nélküle nem valószínű, hogy meglett volna. Csak ez ér vagy 40 milliót az MU-nak. Ha a következő évben is ilyen jól teljesít, simán megéri nekik ott tartani, mégha ingyen is mehetne el a szezon végén. És egy év hosszú idő, az alatt össze lehet veszni a spanyol barátnővel is...Sokszor előfordult már, hogy egy játékos lépni akart egy évvel a szerződés lejárta előtt, nem engedték, aztán a végén csak aláfirkantott váratlanul egy újat. Asszem Ribery is ilyen volt.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 7., kedd 0:06

wxyz írta:Nem nagy dolog ez, én a múltkor a szakértő fórumozókkal teli nstn olvastam, hogy Varanenak még fejlődnie kell, hogy elérje Bonucci szintjét
Visszafele?

KAG írta:Amúgy simán kinézném a MU-fanokból, hogy ezt komolyan mondják
Jaja. Nem szoktak ilyenekkel viccelni.

Jobbhatvedbe meg gondolom nem ferne be, mert ott meg van Valencia. Szoval marad a pad.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 6., hétfő 23:30

Nem nagy dolog ez, én a múltkor a szakértő fórumozókkal teli nstn olvastam, hogy Varanenak még fejlődnie kell, hogy elérje Bonucci szintjét

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 6., hétfő 23:26

sonic írta:
R.M.C.F írta:Hagyjad már....Ramos agyonveri mindet
En azt hallottam amugy, hogy Ramos a MU-ban Jones es Smalling mellett csak padozna. Ugyhogy szerintem jobb is neki ha marad Madridban.

Amúgy simán kinézném a MU-fanokból, hogy ezt komolyan mondják :D

Náluk anno Zaha meg Obertan meg ezek is felvoltak copkodva rendesen. Hát még aki egy átlagközépszar... :mrgreen: :lol:
ZIDANE

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 6., hétfő 23:26

sonic írta:
R.M.C.F írta:Hagyjad már....Ramos agyonveri mindet
En azt hallottam amugy, hogy Ramos a MU-ban Jones es Smalling mellett csak padozna. Ugyhogy szerintem jobb is neki ha marad Madridban.

ezek akkor lennének jobbak ramosnál,ha a spanyol 90 percen át úgy játszana hogy a jobb kezén a hüvelykujját a seggébe dugva tartaná.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: