Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 7., kedd 11:47

A Barcánál az új igazolásokkal mi a terv? Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 7., kedd 11:39

Várj, már találtak egy képet, amin Haginak szurkol, amikor a Barcánál volt.
Azt is lecsukták sikkasztásért meg adócsalásért,szal hat az univerzum telekinetikus vonzása :lol:
MesQueUnClub írta:Elmentem egy hétvégére pihenni, azt ilyen hírek fogadnak mire hazaérek... :mrgreen: Arda az AtMában egy igazi tahó paraszt volt, DE! Amint ellenetek kiesett, az Atma kikapott, lehet ezt úgy is nézni, hogy 10-en voltak és azért, de lehet úgyis, hogy ő volt a vezér a pályán és összedőlt a kártyavár. Tudásával én meg vagyok elégedve és nem is az a hetente egy hétre lesérülős típus. Xavi kiválásával igenis lehet szerepe. Technikai felkészültsége (Tahósága ellenére) kiváló. Hát meglátjuk mi sül ki belőle, tavasszal.
Ugyan az a de ja vu mint Suarez esetében...hallani sem akart róla a barcás társadalom,DE ahogy a dolgok valósággá kezdtek válni,szépen jöttek a "azért nem olyan bunkó ő","jó lesz ő a csapatba",stb megnyilvánulások...mindig csak következetesen,csak következetesen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 7., kedd 11:39

Fantasztikus. A Barca már le is zárta a nyarat, ráadásul vett egy Arda Turant ugyanannyiért amiért mi egy Danilot.. Mi a retkes faszt művelnek ezek ott Madridban? Amatőr banda az egész. Takarodjon a büdös picsába Perez is. Elegem van bazmeg abból,hogy már több mint egy évtizede a sportszakmai döntéseink 80%-ban rosszak és súlyos amatőrségre mutatnak. Leszarom ha egy játékost 80 vagy 90 milliókért veszünk, de akkor az legyen olyan jó igazolás mint Suarez vagy Neymar. Rájuk soha senki nem fogja mondani,hogy drágák voltak, mi meg azért nem vettük meg mert 3 évente megharap valakit. Ki a szart érdekel,ha a világ legjobb 9-eséről beszélünk? Ne kezdjetek el Benzemázni, én is kedvelem a franciát de az Uru egy szinttel feljebb van mindenben.
Na és az ember várja jó szájízzel a kövi szezont.. Nem tudom miért, de bízok Benítezben, valamiért jó érzésem van vele kapcsolatban.
Elsőnek kellett volna búcsút venni Casillastól de még mindig ott tartja a neve, így nem lehet.
A kp-ra ha Vidal érkezne rendben lennénk. A védelem adott, Ramos távozása esetén kell hozni valakit,de kétlem hogy elmenne a bikánk. Elől bbc, amiből a cr-benz duó megint fog hozni egy jó szezont, a majomra hasonlító személy erősen kérdéses, ha lehozza amit tavaly, ki lesz belezve. De rohadjak meg, sohasem hagyott alább a szerelem és így is van jól. hala madrid.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 7., kedd 11:28

Ismét egy szimpatikus focista a túloldalon. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 7., kedd 11:27

El Unico írta:Arda Turan ez elmult evek egyik legjobb igazolasa lesz a Barcanak...
Neymar és Suarez után maximum. Talán Rakitic is jobb fogás volt nekik. Jól választanak játékosokat. Csak fura az átigazolás kivitelezése/kifizetése. :shutup:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 11:15

Remy írta:
MesQueUnClub írta: és nem is az a hetente egy hétre lesérülős típus.
Mondjuk nálatok ezzel eddig se volt probléma. :roll: Amúgy jól jártok vele... de nem baj, mert nekünk itt van Bale, Illarra és Casemiro is. :salute:
meg Jesé meg Lucas, mind remekül használható játékos
palesz77 írta:
Kerlon írta:én nem vagyok ebbe olyan biztos, sőt abban se, hogy Arda ér ennyit, mondjuk a Barca taktikában jobban kijöhet a tudása, mint a favágók között, de nem meglepő, hogy ilyen olcsón engedte el Simeone
41 millió lesz, ennyi a kivásárlási ára. Csak Barto ezt a 41-et 34+7-ként adja elő, mivel már kijelentette régebben, hogy 35 alatt hozzuk.. :lol:
Ja, csak a szokásos Barca matek. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 7., kedd 11:14

Kerlon írta:én nem vagyok ebbe olyan biztos, sőt abban se, hogy Arda ér ennyit, mondjuk a Barca taktikában jobban kijöhet a tudása, mint a favágók között, de nem meglepő, hogy ilyen olcsón engedte el Simeone
41 millió lesz, ennyi a kivásárlási ára. Csak Barto ezt a 41-et 34+7-ként adja elő, mivel már kijelentette régebben, hogy 35 alatt hozzuk.. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 7., kedd 11:09

MesQueUnClub írta: és nem is az a hetente egy hétre lesérülős típus.
Mondjuk nálatok ezzel eddig se volt probléma. :roll: Amúgy jól jártok vele... de nem baj, mert nekünk itt van Bale, Illarra és Casemiro is. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 11:07

én nem vagyok ebbe olyan biztos, sőt abban se, hogy Arda ér ennyit, mondjuk a Barca taktikában jobban kijöhet a tudása, mint a favágók között, de nem meglepő, hogy ilyen olcsón engedte el Simeone
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. július 7., kedd 11:06

Arda Turan ez elmult evek egyik legjobb igazolasa lesz a Barcanak...
:goat:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 7., kedd 10:40

Elmentem egy hétvégére pihenni, azt ilyen hírek fogadnak mire hazaérek... :mrgreen: Arda az AtMában egy igazi tahó paraszt volt, DE! Amint ellenetek kiesett, az Atma kikapott, lehet ezt úgy is nézni, hogy 10-en voltak és azért, de lehet úgyis, hogy ő volt a vezér a pályán és összedőlt a kártyavár. Tudásával én meg vagyok elégedve és nem is az a hetente egy hétre lesérülős típus. Xavi kiválásával igenis lehet szerepe. Technikai felkészültsége (Tahósága ellenére) kiváló. Hát meglátjuk mi sül ki belőle, tavasszal.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 7., kedd 10:20

De erre gondoltam... Köszönöm! Nem kicsit meg lettem lepve. A barca átment tahó gyűjtőbe amùgy? :mrgreen: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 7., kedd 9:46

Géci írta:Lemaradtam valamiről? :hmmm:
Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives.
Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak. :lol: :lol:

(vagy nem erre gondolsz? :| )
Norbii írta:2014 nyarától 2016 teléig nem igazolhatnak.
Te milyen hireket olvasol? :x
miVida írta:lehet el vagyok maradva, de mettol meddig volt a Barca atigalozasi tilalma? :kivagyhe:
(sorry, nem kovetem a focit mostanaban ahogy kene...) :/
Eredetileg ugy volt, hogy a 2014 nyari es az azt koveto teli atigazolasi szezont hagyjak ki, de fellebbeztek es tavaly nyaron szepen bevasaroltak. Ergo a 2015 teli es 2015 nyari atigazolasi szezonra szol az eltiltas. Most is igazolhatnak jatekosokat, csak nem regisztralhatjak oket, vagyis a most megvett jatekosok (Aleix Vidal, Arda Turan) fel evig nem jatszhatnak.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 7., kedd 9:16

Lemaradtam valamiről? :hmmm:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 7., kedd 8:57

Jó vételt csinált vele a Barca :) Mondjuk az érdekes, hogy ahhoz képest, hogy el van meszelve a Barca, már kész a jövő évi keretük...mi meg még sehol...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 7., kedd 8:23

Grat. az Atleticonak is, ilyen szinten azért nem túl gyakori a közvetlen rivális erősítése. Remélem kedvesen fogadják majd az öltözőben, közösen visszanézik az utóbbi évek Barca-Atleti meccseinek az összefoglalóit :roll:
Nem mondhatnám, hogy nőtt a cukiságfaktor a Barcánál na.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 7., kedd 5:55

2014 nyarától 2016 teléig nem igazolhatnak.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2015. július 7., kedd 4:17

lehet el vagyok maradva, de mettol meddig volt a Barca atigalozasi tilalma? :kivagyhe:
(sorry, nem kovetem a focit mostanaban ahogy kene...) :/
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 6., hétfő 22:02

Realista24 írta: Várj, már találtak egy képet, amin Haginak szurkol, amikor a Barcánál volt.
Saját nevelés.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 21:47

palesz77 írta:
Realista24 írta:Arda: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre." :coffee:
Holnap már azt fogja nyilatkozni, hogy hazatért.. :D
Várj, már találtak egy képet, amin Haginak szurkol, amikor a Barcánál volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: