Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 7., kedd 21:49

[quote="wZoLee7"]Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?

Legalább néznél rendesen utána a dolgoknak mielőtt ilyet leírsz...Pont azért ment ilyen jól a Barcának,mert senkinek nem volt büdös a munka,és mind a 10 mezőnyjátékos egyformán kivette a részét a védekezésből.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 7., kedd 21:36

Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?
Messi otthagyja a válogatottat egy időre - Olé szerint.
...és még úgy is nyeri majd az aranylabdákat :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 7., kedd 21:36

Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."

Arda napjainkban: "Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szavak nincsenek azokra a dilettáns emberekre, akik a Barca-t "megbüntették". Ezzel körülbelül semmit nem értek el. Az lesz a következménye, hogy ugyanúgy csalni/lopni fog az, aki tud (jelen esetben a Barca... ugyanúgy fognak ilyet csinálni, mert tudják, hogy ennyivel megússzák...)... :vivo: :vivo:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 21:34

Messi otthagyja a válogatottat egy időre - Olé szerint. A kemény kritikák miatt. Barátságos meccsek és vb selejtezős meccseket hagyna ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 21:14

Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."

Arda napjainkban: "Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 7., kedd 18:46

ronaldinho odatette az ötöst:
http://www.goal.com/nike5aside/ronaldin ... _HP_RI_1_1
:lol: B-) :sziv: :iszunk: :cheers:
Kép
Kép
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 7., kedd 18:08

Benedito allitasa szerint 40-45 millio kozott tudna hozni Verrattit. :lol: Ez is ilyen 40+35 millio, ha 2 tetmeccset jatszik biznisz lenne lehet..:lol:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 7., kedd 13:46

Ezzel az igazolással Barto valszeg be is húzza a választásokat.Januárban még mindenki a fejét követelte,de úgylátszik a tripla meg fogja menteni.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 7., kedd 13:30

Pipita írta:A Barcánál az új igazolásokkal mi a terv? Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
Mondjuk legalább nem lesznek kifacsarva tavaszra...a lényegi kérdésekre már be fognak kapcsolódni...edzeni ugyanúgy tudnak majd. Szóval szerintem nem lesz probléma a beilleszkedésükkel sem...Suarez is remekül tolta tavasszal.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 7., kedd 12:23

Pipita írta:a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
Ez az egyetlen opció sajnos. A Mundo feldobta a Barça B-s dolgot, úgy tűnik, az ottani újságírók nem foglalkoznak azzal, hogy a B-re is érvényes az átigazolási tilalom, így ők sem regisztrálhatnak új játékost 2016 januárjáig.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 7., kedd 12:20

nem tudom, papíron lehetséges e, de megnézném fél évig a barca b-ben a spanyol harmadik ligában arda turant meg aleix vidalt... :lol:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 7., kedd 12:08

csabi87 írta:Arra gondolok,hogy mi van akkor ha Laporta nyer például.Akkor most ők is akarták volna a törököt vajon?Mert ő meg Pogbába van belebuzukva nem?
Akarta, nem akarta, alá van írva. De amúgy elvileg Lucho kérése volt a török, úgyhogy ha Laporta valóban úgy igazolna majd, ahogy hangoztatta, akkor ő is elhozná - aztán ki tudja. És ja, bele van buzulva a franciába sajnos, Benedito kéne elnöknek.. :D
Kerlon írta:Azért ez nem teljesen igaz. Suáreznek kellett 2,5 hónap kb. mire formába lendült, addig szerencsétlenkedett rendesen.
Ugyan, dehogy, bombaformában tért vissza, nem lesz gáz most se.. :lol:
Pipita írta:És akkor a Barca megtilthatja nekik, hogy játszhassanak Európában? Imádnám, ha az Atletico bedobná a BL meccsekre Ardát. :mrgreen: :mrgreen:
Ezt viszont nem is értem. :hmmm: Nem az Atletico játékosa már, a Barcával fog edzeni is, max Fifában tolja ott a Bl-ben.. :D
Pipita írta:én kérek elnézést... :lol:
Semmi baj, biztos az autocorrekt viccelt meg.. :D

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 7., kedd 12:03

Suareznél sem volt ezzel gond. szerintem meg lesznek tartva, aztán edzegetnek januárig a csapattal.
Ő Suárez, tőle nem kellett tartani egy pillanatig sem, elég nagy klasszis ahhoz, hogy el lehessen tőle várni a viszonylag gyors visszatérést. De mondjuk egy fél évig nem játszó, kevésbé csúcsjátékost azért jobban meg tud viselni szerintem. Na de majd kiderül.
Vidal marad Januárig az tuti, Ardáról még hivatalosat nem hallottam, de szerintem marad ő is.
És akkor a Barca megtilthatja nekik, hogy játszhassanak Európában? Imádnám, ha az Atletico bedobná a BL meccsekre Ardát. :mrgreen: :mrgreen:
Csúcsformában*
én kérek elnézést... :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 7., kedd 12:02

csabi87 írta:
Vidalt még Barto a regnálása alatt igazolta le, Ardát meg az ideiglenes elnökség írta alá. Vagy most nem értem, hogy miért ne jöhetnének.
Arra gondolok,hogy mi van akkor ha Laporta nyer például.Akkor most ők is akarták volna a törököt vajon?Mert ő meg Pogbába van belebuzukva nem?
Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak. :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 12:01

kodo írta:
Pipita írta:vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
Suareznél sem volt ezzel gond. szerintem meg lesznek tartva, aztán edzegetnek januárig a csapattal.
Azért ez nem teljesen igaz. Suáreznek kellett 2,5 hónap kb. mire formába lendült, addig szerencsétlenkedett rendesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 7., kedd 12:00

Vidalt még Barto a regnálása alatt igazolta le, Ardát meg az ideiglenes elnökség írta alá. Vagy most nem értem, hogy miért ne jöhetnének.
Arra gondolok,hogy mi van akkor ha Laporta nyer például.Akkor most ők is akarták volna a törököt vajon?Mert ő meg Pogbába van belebuzukva nem?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 7., kedd 11:55

csabi87 írta:De amúgy most ha nem a régi elnök lesz újra megválasztva akkor hogy jönnek az emberek a csapathoz?
Ezt nem értem.
Vidalt még Barto a regnálása alatt igazolta le, Ardát meg az ideiglenes elnökség írta alá. Vagy most nem értem, hogy miért ne jöhetnének. :hmmm:
Pipita írta:Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek
Vidal marad Januárig az tuti, Ardáról még hivatalosat nem hallottam, de szerintem marad ő is.
Pipita írta:és meccshiányosan térnek vissza januárban?
Csúcsformában* :Đ

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. július 7., kedd 11:50

Pipita írta:vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 7., kedd 11:48

De amúgy most ha nem a régi elnök lesz újra megválasztva akkor hogy jönnek az emberek a csapathoz?
Ezt nem értem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 7., kedd 11:47

A Barcánál az új igazolásokkal mi a terv? Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?

Vissza: