Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Real Madrid vs. Barcelona
[quote="wZoLee7"]Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?
Legalább néznél rendesen utána a dolgoknak mielőtt ilyet leírsz...Pont azért ment ilyen jól a Barcának,mert senkinek nem volt büdös a munka,és mind a 10 mezőnyjátékos egyformán kivette a részét a védekezésből.
Legalább néznél rendesen utána a dolgoknak mielőtt ilyet leírsz...Pont azért ment ilyen jól a Barcának,mert senkinek nem volt büdös a munka,és mind a 10 mezőnyjátékos egyformán kivette a részét a védekezésből.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?
...és még úgy is nyeri majd az aranylabdákatMessi otthagyja a válogatottat egy időre - Olé szerint.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szavak nincsenek azokra a dilettáns emberekre, akik a Barca-t "megbüntették". Ezzel körülbelül semmit nem értek el. Az lesz a következménye, hogy ugyanúgy csalni/lopni fog az, aki tud (jelen esetben a Barca... ugyanúgy fognak ilyet csinálni, mert tudják, hogy ennyivel megússzák...)...Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
Arda napjainkban: "Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi otthagyja a válogatottat egy időre - Olé szerint. A kemény kritikák miatt. Barátságos meccsek és vb selejtezős meccseket hagyna ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Benedito allitasa szerint 40-45 millio kozott tudna hozni Verrattit. Ez is ilyen 40+35 millio, ha 2 tetmeccset jatszik biznisz lenne lehet..
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ezzel az igazolással Barto valszeg be is húzza a választásokat.Januárban még mindenki a fejét követelte,de úgylátszik a tripla meg fogja menteni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Mondjuk legalább nem lesznek kifacsarva tavaszra...a lényegi kérdésekre már be fognak kapcsolódni...edzeni ugyanúgy tudnak majd. Szóval szerintem nem lesz probléma a beilleszkedésükkel sem...Suarez is remekül tolta tavasszal.Pipita írta:A Barcánál az új igazolásokkal mi a terv? Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez az egyetlen opció sajnos. A Mundo feldobta a Barça B-s dolgot, úgy tűnik, az ottani újságírók nem foglalkoznak azzal, hogy a B-re is érvényes az átigazolási tilalom, így ők sem regisztrálhatnak új játékost 2016 januárjáig.Pipita írta:a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, papíron lehetséges e, de megnézném fél évig a barca b-ben a spanyol harmadik ligában arda turant meg aleix vidalt...
-
Akarta, nem akarta, alá van írva. De amúgy elvileg Lucho kérése volt a török, úgyhogy ha Laporta valóban úgy igazolna majd, ahogy hangoztatta, akkor ő is elhozná - aztán ki tudja. És ja, bele van buzulva a franciába sajnos, Benedito kéne elnöknek..csabi87 írta:Arra gondolok,hogy mi van akkor ha Laporta nyer például.Akkor most ők is akarták volna a törököt vajon?Mert ő meg Pogbába van belebuzukva nem?
Ugyan, dehogy, bombaformában tért vissza, nem lesz gáz most se..Kerlon írta:Azért ez nem teljesen igaz. Suáreznek kellett 2,5 hónap kb. mire formába lendült, addig szerencsétlenkedett rendesen.
Ezt viszont nem is értem. Nem az Atletico játékosa már, a Barcával fog edzeni is, max Fifában tolja ott a Bl-ben..Pipita írta:És akkor a Barca megtilthatja nekik, hogy játszhassanak Európában? Imádnám, ha az Atletico bedobná a BL meccsekre Ardát.
Semmi baj, biztos az autocorrekt viccelt meg..Pipita írta:én kérek elnézést...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ő Suárez, tőle nem kellett tartani egy pillanatig sem, elég nagy klasszis ahhoz, hogy el lehessen tőle várni a viszonylag gyors visszatérést. De mondjuk egy fél évig nem játszó, kevésbé csúcsjátékost azért jobban meg tud viselni szerintem. Na de majd kiderül.Suareznél sem volt ezzel gond. szerintem meg lesznek tartva, aztán edzegetnek januárig a csapattal.
És akkor a Barca megtilthatja nekik, hogy játszhassanak Európában? Imádnám, ha az Atletico bedobná a BL meccsekre Ardát.Vidal marad Januárig az tuti, Ardáról még hivatalosat nem hallottam, de szerintem marad ő is.
én kérek elnézést...Csúcsformában*
- h3x0r
Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.csabi87 írta:Arra gondolok,hogy mi van akkor ha Laporta nyer például.Akkor most ők is akarták volna a törököt vajon?Mert ő meg Pogbába van belebuzukva nem?Vidalt még Barto a regnálása alatt igazolta le, Ardát meg az ideiglenes elnökség írta alá. Vagy most nem értem, hogy miért ne jöhetnének.
Azért ez nem teljesen igaz. Suáreznek kellett 2,5 hónap kb. mire formába lendült, addig szerencsétlenkedett rendesen.kodo írta:Suareznél sem volt ezzel gond. szerintem meg lesznek tartva, aztán edzegetnek januárig a csapattal.Pipita írta:vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Arra gondolok,hogy mi van akkor ha Laporta nyer például.Akkor most ők is akarták volna a törököt vajon?Mert ő meg Pogbába van belebuzukva nem?Vidalt még Barto a regnálása alatt igazolta le, Ardát meg az ideiglenes elnökség írta alá. Vagy most nem értem, hogy miért ne jöhetnének.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Vidalt még Barto a regnálása alatt igazolta le, Ardát meg az ideiglenes elnökség írta alá. Vagy most nem értem, hogy miért ne jöhetnének.csabi87 írta:De amúgy most ha nem a régi elnök lesz újra megválasztva akkor hogy jönnek az emberek a csapathoz?
Ezt nem értem.
Vidal marad Januárig az tuti, Ardáról még hivatalosat nem hallottam, de szerintem marad ő is.Pipita írta:Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek
Csúcsformában* :ĐPipita írta:és meccshiányosan térnek vissza januárban?
Suareznél sem volt ezzel gond. szerintem meg lesznek tartva, aztán edzegetnek januárig a csapattal.Pipita írta:vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
De amúgy most ha nem a régi elnök lesz újra megválasztva akkor hogy jönnek az emberek a csapathoz?
Ezt nem értem.
Ezt nem értem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A Barcánál az új igazolásokkal mi a terv? Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?