Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Állítólag 7 napig nem aludt,4 napig nem evett és 2 napig nem ivott arda,amíg nem lett hivatalos.....ez afféle sztrájk lehetett
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
remélem az új elnökség első dolga lesz, hogy visszaadja az Atletinek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
„Elmondhatatlan, mit érzek. Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok, a Camp Nou a legszebb stadion, ahol valaha pályára léptem. Miután megtudtam, hogy érdeklődnek irántam, nem bírtam aludni. Egészen tegnapig, amikor hivatalossá vált az átigazolásom” – mondta Arda Turan.
Már vártam
Már vártam
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
De érted, pár napja az volt, hogy: "sehova, csak az Atma". Most meg... Nah, de mindegy is, már várom a következő Barca igazolást, mert mint tudjuk, nincsenek eltiltva.Drake írta:Csak a szokásos sablon nyilatkozatok.Mi ebben a fura?Ha a Chelsea vitte volna el akkor meg Mout és az otani sztárokat isteníti.Mindenhol ez megy.
Azért ennyire, hogy szenvedett, amikor ellenük kellett játszania.. Az az odabaszós rész.Drake írta:Csak a szokásos sablon nyilatkozatok.Mi ebben a fura?Ha a Chelsea vitte volna el akkor meg Mout és az otani sztárokat isteníti.Mindenhol ez megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Csak a szokásos sablon nyilatkozatok.Mi ebben a fura?Ha a Chelsea vitte volna el akkor meg Mout és az otani sztárokat isteníti.Mindenhol ez megy.
-
Jézus ereje... nem emlékszem, hogy Neymar, Suarez, Rakitic nyalt-e ennyire az év elején... kezd sok lenni nekem ez a dolog.Sierra írta:Még egy kis adalék:Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
Arda napjainkban: "Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok"
"Szenvedtem, amikor Messi, Neymar, Suárez és Iniesta ellen játszottam, megtiszteltetés lesz velük egy csapatban szerepelni” – tette hozzá Turan, aki Messit tartja a világ legjobbjának, de Iniesta a példaképe.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jól van...és mi volt év elején? Mit csinált a válogatottban...hozzávágják az újabb lasztit és telibeszarja majd az egészet. Az hogy 1-2 meccsen megerőlteti magát nem nagy cucc...annyira még CR is képes védekezésben
Még egy kis adalék:Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
"Szenvedtem, amikor Messi, Neymar, Suárez és Iniesta ellen játszottam, megtiszteltetés lesz velük egy csapatban szerepelni” – tette hozzá Turan, aki Messit tartja a világ legjobbjának, de Iniesta a példaképe.
-
Itt most nem arról volt szó, hogy ki védekezik és ki nem, hanem arról, hogy Arda-nak nem nagyon tetszett (állítólag), hogy annyit kell védekezni, meg hogy hova kerülne, ha előre ott van 3-4 ember.Drake írta:wZoLee7 írta:Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?
Legalább néznél rendesen utána a dolgoknak mielőtt ilyet leírsz...Pont azért ment ilyen jól a Barcának,mert senkinek nem volt büdös a munka,és mind a 10 mezőnyjátékos egyformán kivette a részét a védekezésből.
-
[quote="wZoLee7"]Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?
Legalább néznél rendesen utána a dolgoknak mielőtt ilyet leírsz...Pont azért ment ilyen jól a Barcának,mert senkinek nem volt büdös a munka,és mind a 10 mezőnyjátékos egyformán kivette a részét a védekezésből.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?
...és még úgy is nyeri majd az aranylabdákatMessi otthagyja a válogatottat egy időre - Olé szerint.
-
Szavak nincsenek azokra a dilettáns emberekre, akik a Barca-t "megbüntették". Ezzel körülbelül semmit nem értek el. Az lesz a következménye, hogy ugyanúgy csalni/lopni fog az, aki tud (jelen esetben a Barca... ugyanúgy fognak ilyet csinálni, mert tudják, hogy ennyivel megússzák...)...Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi otthagyja a válogatottat egy időre - Olé szerint. A kemény kritikák miatt. Barátságos meccsek és vb selejtezős meccseket hagyna ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Benedito allitasa szerint 40-45 millio kozott tudna hozni Verrattit. Ez is ilyen 40+35 millio, ha 2 tetmeccset jatszik biznisz lenne lehet..
-
Ezzel az igazolással Barto valszeg be is húzza a választásokat.Januárban még mindenki a fejét követelte,de úgylátszik a tripla meg fogja menteni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Mondjuk legalább nem lesznek kifacsarva tavaszra...a lényegi kérdésekre már be fognak kapcsolódni...edzeni ugyanúgy tudnak majd. Szóval szerintem nem lesz probléma a beilleszkedésükkel sem...Suarez is remekül tolta tavasszal.Pipita írta:A Barcánál az új igazolásokkal mi a terv? Fél évre kölcsön lesznek adva más ligába, vagy maradnak a jelenlegi csapataiknál, vagy a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez az egyetlen opció sajnos. A Mundo feldobta a Barça B-s dolgot, úgy tűnik, az ottani újságírók nem foglalkoznak azzal, hogy a B-re is érvényes az átigazolási tilalom, így ők sem regisztrálhatnak új játékost 2016 januárjáig.Pipita írta:a Barcával edzenek és meccshiányosan térnek vissza januárban?