Kerlon írta:remélem az új elnökség első dolga lesz, hogy visszaadja az Atletinek.
A próféta szólt belőled
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 8., szerda 7:04
Kerlon írta:remélem az új elnökség első dolga lesz, hogy visszaadja az Atletinek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 8., szerda 0:41
Azért túlságosan ne éld bele magadpalesz77 írta:A ser szerint Verratti ügynöke azt nyilatkozta, hogy Marco a Barcában akar játszani, csak a PSG nem engedi. Röviden, tömören a véleményem, ha ez igaz. Majd jövőre rámegyünk, és meg is van az új 6-os..
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 7., kedd 23:21
R.M.C.F írta:Állítólag 7 napig nem aludt,4 napig nem evett és 2 napig nem ivott arda,amíg nem lett hivatalos.....ez afféle sztrájk lehetett
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 7., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 7., kedd 22:25
És nem dobálta a cipőket.R.M.C.F írta:Állítólag 7 napig nem aludt,4 napig nem evett és 2 napig nem ivott arda,amíg nem lett hivatalos.....ez afféle sztrájk lehetett
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 7., kedd 22:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. július 7., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 7., kedd 22:10
De érted, pár napja az volt, hogy: "sehova, csak az Atma". Most meg... Nah, de mindegy is, már várom a következő Barca igazolást, mert mint tudjuk, nincsenek eltiltva.Drake írta:Csak a szokásos sablon nyilatkozatok.Mi ebben a fura?Ha a Chelsea vitte volna el akkor meg Mout és az otani sztárokat isteníti.Mindenhol ez megy.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 7., kedd 22:01
Azért ennyire, hogy szenvedett, amikor ellenük kellett játszania.. Az az odabaszós rész.Drake írta:Csak a szokásos sablon nyilatkozatok.Mi ebben a fura?Ha a Chelsea vitte volna el akkor meg Mout és az otani sztárokat isteníti.Mindenhol ez megy.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 7., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 7., kedd 21:58
Jézus ereje... nem emlékszem, hogy Neymar, Suarez, Rakitic nyalt-e ennyire az év elején... kezd sok lenni nekem ez a dolog.Sierra írta:Még egy kis adalék:Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
Arda napjainkban: "Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok"
"Szenvedtem, amikor Messi, Neymar, Suárez és Iniesta ellen játszottam, megtiszteltetés lesz velük egy csapatban szerepelni” – tette hozzá Turan, aki Messit tartja a világ legjobbjának, de Iniesta a példaképe.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 7., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 7., kedd 21:54
Még egy kis adalék:Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 7., kedd 21:53
Itt most nem arról volt szó, hogy ki védekezik és ki nem, hanem arról, hogy Arda-nak nem nagyon tetszett (állítólag), hogy annyit kell védekezni, meg hogy hova kerülne, ha előre ott van 3-4 ember.Drake írta:wZoLee7 írta:Én a posztjára leszek kíváncsi...panaszkodott a sok védő munkára...hát a Barcában kétszer annyit kell majd hajtania. Messi semmi, Neymar és Suarez mellé esélye sincs bekerülni, marad tehát a kp-s sor, ott meg nem lehet lazulni. Az AtMa drukkerek hogy fogadták az átigazolást?
Legalább néznél rendesen utána a dolgoknak mielőtt ilyet leírsz...Pont azért ment ilyen jól a Barcának,mert senkinek nem volt büdös a munka,és mind a 10 mezőnyjátékos egyformán kivette a részét a védekezésből.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 7., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 7., kedd 21:36
...és még úgy is nyeri majd az aranylabdákatMessi otthagyja a válogatottat egy időre - Olé szerint.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 7., kedd 21:36
Szavak nincsenek azokra a dilettáns emberekre, akik a Barca-t "megbüntették". Ezzel körülbelül semmit nem értek el. Az lesz a következménye, hogy ugyanúgy csalni/lopni fog az, aki tud (jelen esetben a Barca... ugyanúgy fognak ilyet csinálni, mert tudják, hogy ennyivel megússzák...)...Realista24 írta:Arda nem is olyan régen: "Bár a Real és a Barca a világ legerősebb csapatai, én csak az Atléticonál akarok maradni örökre."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 21:14
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem