Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mi ez az újabb Reus őrület nálatok?
eb is lehozta, hogy Arda megy vissza, mert nem kell Luchonak.
Na meg azt is látom, hogy nagyon képben vannak páran Iker fizetésével 6,5 millió a fizetése (nettó) a gyengébbek kedvéért.
eb is lehozta, hogy Arda megy vissza, mert nem kell Luchonak.
Na meg azt is látom, hogy nagyon képben vannak páran Iker fizetésével 6,5 millió a fizetése (nettó) a gyengébbek kedvéért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Istenem mekkora lenne, ha valamilyen úton-módon visszakerülne az Atléticohoz. Sírnék a nevetéstől.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Semmiféle fikázásról nem esett szó. Egyáltalán nem ez volt a mondandóm lényege, hanem arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy az általad említett "csapatot nem alkotó sztárocskák", akiket véleményed szerint nyugodtan leigazolhatnának tömegével is - Pogba, Verratti - simán beválhatnak, akár igen rövid időn belül is. Erre hoztam fel példának az MSN triót.morientes írta:Mi ezzel a gond? Aki jó az jó,játszon akárhol,nem ettől leszek nagyobb madridista ha lefikázom a riválist...elismerve a teljesítményüket még egy madrid fórumon is. :roll:
A lényeg, hogy én nem bánnám, ha nem vásárolnák be a piacon elérhető (?), vélhetőleg legjobb opciókat.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mi ezzel a gond? Aki jó az jó,játszon akárhol,nem ettől leszek nagyobb madridista ha lefikázom a riválist...elismerve a teljesítményüket még egy madrid fórumon is. :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tök mindegy. Esélye sincs. Ez Barto és Laporta meccse. Aztán a futottak még kategória.
Korrekt. Lehet ezzel bukott 20ezer szavazatot azoktól, akik szeretnék Arda-t a Barcában tudni. Mondjuk lehet ezzel nyert 40-et. :ĐRealista24 írta:Ha engem választanak meg, az első dolgom lesz, hogy kirakom Turant” – tette hozzá az elnökjelölt.
Benedito
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Még jó, hogy Benedito mondta. Kb mintha én mondanám, annyit ér. Ilyen elnökből nem kérünk, aki nem azt mondja, hogy majd az edző eldönti.
Bartomeu-ra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy beleszól a szakmai munkába. Legyen akármilyen korrupt vagy csaló, csak összerakott egy triplázó csapatot.
Laporta is azt mondta, majd Abidal és Lucho eldöntik kell e. Így kell hozzáállni. Ne az elnök vásárolgasson, neki más dolga van.
Arda pedig a hírek szerint kifejezetten Luis Enrique kérésére érkezett. Ha neki ő kell, akkor őt kellett megvenni, nem Pogba-t vagy akárkit. Igy lesz majd csapat ha lesz, amiért 1 személyben az edző lesz a felelős.
De hát ezt ti pontosan tudjátok, átérzitek.
Bartomeu-ra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy beleszól a szakmai munkába. Legyen akármilyen korrupt vagy csaló, csak összerakott egy triplázó csapatot.
Laporta is azt mondta, majd Abidal és Lucho eldöntik kell e. Így kell hozzáállni. Ne az elnök vásárolgasson, neki más dolga van.
Arda pedig a hírek szerint kifejezetten Luis Enrique kérésére érkezett. Ha neki ő kell, akkor őt kellett megvenni, nem Pogba-t vagy akárkit. Igy lesz majd csapat ha lesz, amiért 1 személyben az edző lesz a felelős.
De hát ezt ti pontosan tudjátok, átérzitek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én annyit olvastam Beneditótól, hogy ha ő lesz az elnök, akkor leül majd beszélni Enriquével és a többiekkel, és ezek után döntenek Arda sorsáról. Illetve ehhez kapcsolódóan élesen kritizálta Bartomeut és az átmeneti tanácsot, egyrészt az átigazolás időzítése miatt, másrészt amiatt, hogy ilyen kevés időt (nagyjából két napot) hagynak az új elnöknek egy ilyen nagy horderejű döntés meghozatalára. Szóval a döntéssel nem ért egyet, de tudtommal nem jelentette ki ilyen egyértelműen, hogy vissza akarja adni a törököt az Atletinek.
http://www.ara.cat/especials/eleccions- ... 61231.html
Egyébként Bartomeu, Laporta, Benedito és Freixa lesz végül a négy jelölt, nekik sikerült elegendő számú érvényes aláírást bemutatniuk.
http://www.ara.cat/especials/eleccions- ... 61231.html
Egyébként Bartomeu, Laporta, Benedito és Freixa lesz végül a négy jelölt, nekik sikerült elegendő számú érvényes aláírást bemutatniuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Mondjuk ezt a mondatot csak az nso-nak nyilatkozta úgy tűnik, mert másik lapokban és twitteren sem olvastam ezt - goal.com-os cikkben volt egy mondata, amiből ezt hozták ki, de az se erre vonatkozott. Csak az ideiglenes elnökséget és Bartoékat kritizálta az igazolás miatt, meg az árát is megkérdőjelezte elvileg, de nem mondott olyat, hogy visszaküldi..Realista24 írta:Ha engem választanak meg, az első dolgom lesz, hogy kirakom Turant” – tette hozzá az elnökjelölt.
Benedito
szerk.: közben eb-n is olvasok ilyen hírt, hát akkor nem tudom, feladom.. Az összes elnökjelöltünk hülye úgy tűnik..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha engem választanak meg, az első dolgom lesz, hogy kirakom Turant” – tette hozzá az elnökjelölt.
Benedito
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Na nem mintha az MSN triónak olyan rengeteg időre lett volna szüksége, hogy aktuális sztárok helyett nagybetűs csapatként és összeszokott trióként emlegessék őket, elismerve a teljesítményüket még egy madrid fórumon is.morientes írta:Engem nem zavarna az sem.Sok összevásárolt aktuális sztár még nem csapat.Ezt mi tudjuk a legjobban.Az kemény lesz ha a Pogba-Verratti pakkot is megszerzik :lol:
Lehet ott bárki,sokáig még akkor is a Messi-Suarez-Neymar trio fogja hozni az eredményt.Ha az visszaesik,a csapat is.Hiába Pogba,Verratti vagy az anyámkínnya...
Úgyhogy inkább csak ne vásárolgassanak (akár még tetszetős labdarúgásra is alkalmas) holmi sztárocskákat... Pláne, hogy még egy Mátyiőből is kihozzák a maxot.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- morientes
Engem nem zavarna az sem.Sok összevásárolt aktuális sztár még nem csapat.Ezt mi tudjuk a legjobban.Az kemény lesz ha a Pogba-Verratti pakkot is megszerzik :lol:
Lehet ott bárki,sokáig még akkor is a Messi-Suarez-Neymar trio fogja hozni az eredményt.Ha az visszaesik,a csapat is.Hiába Pogba,Verratti vagy az anyámkínnya...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2424669
"Hogy lehet egy ilyen lehetőséget elszalasztani?” – fakadt ki a brazil védő."
Talán úgy, hogy köze nincs a vilá legjobbjához és ezt Braziliában is látták?
Értem én, hogy jónak tartja, Ramos-ék is nyalták Ancelotti seggét elég rendesen. De ez azért csak más szitu és elég kemény megnyílvánulás a hazájával szemben....
De hát tőle ez sem feltétlen meglepő...
"Hogy lehet egy ilyen lehetőséget elszalasztani?” – fakadt ki a brazil védő."
Talán úgy, hogy köze nincs a vilá legjobbjához és ezt Braziliában is látták?
Értem én, hogy jónak tartja, Ramos-ék is nyalták Ancelotti seggét elég rendesen. De ez azért csak más szitu és elég kemény megnyílvánulás a hazájával szemben....
De hát tőle ez sem feltétlen meglepő...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kizárt, most vettek egy Ardát. Rakitic biztos pont. Ha mégis sikerül, akkor megyek és egy méretes kő társaságában a Dunába ugrok
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az kemény lesz ha a Pogba-Verratti pakkot is megszerzikpalesz77 írta:A ser szerint Verratti ügynöke azt nyilatkozta, hogy Marco a Barcában akar játszani, csak a PSG nem engedi. Röviden, tömören a véleményem, ha ez igaz. Majd jövőre rámegyünk, és meg is van az új 6-os..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Mondjuk Benedito egy szóval nem mondta, hogy vissza is küldené, csak annyit, hogy az ideiglenes elnökség túllépett a hatáskörén. De azért a goal.com szép sztorit rittyentett köré, minőségi újságírás..KAG írta:A próféta szólt belőled
- morientes
Nem baj,majd Vidal leoltja...(már ha jön egyáltalán)Wecker írta:„Elmondhatatlan, mit érzek. Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok, a Camp Nou a legszebb stadion, ahol valaha pályára léptem. Miután megtudtam, hogy érdeklődnek irántam, nem bírtam aludni. Egészen tegnapig, amikor hivatalossá vált az átigazolásom” – mondta Arda Turan.
Már vártam
LEGIO PATRIA NOSTRA
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:remélem az új elnökség első dolga lesz, hogy visszaadja az Atletinek.
A próféta szólt belőled
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért túlságosan ne éld bele magadpalesz77 írta:A ser szerint Verratti ügynöke azt nyilatkozta, hogy Marco a Barcában akar játszani, csak a PSG nem engedi. Röviden, tömören a véleményem, ha ez igaz. Majd jövőre rámegyünk, és meg is van az új 6-os..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
R.M.C.F írta:Állítólag 7 napig nem aludt,4 napig nem evett és 2 napig nem ivott arda,amíg nem lett hivatalos.....ez afféle sztrájk lehetett
Csak Ramadan van
ZIDANE