OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: OFF

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 8., szerda 19:23

Én a büdös életben nem mennék el fesztiválra. Miért?
Ahogy érzed, de én azt tudom, hogy amit pl. Slash-en és Rise Against-en megéltem,
azt nem igazán lehet pénzben mérni, kifejezni. :)
Szóval ha lesznek továbbra is hozzájuk hasonló fellépők, akkor én biztos ott leszek a Volton.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 8., szerda 19:10

Én a büdös életben nem mennék el fesztiválra. Miért?

Pl. Sound:

-jegy ilyen 50k nem? Legyen 50k
- napi szinten én legalább 10-20k piát elinnék (gondolom nem 250-300 Ft a csapolt, fesztiválokon amúgy is nagyon durván csalnak a rövidekkel...pl mércében hagynak egy kevés vizet, így kevesebb tömény is jut a mércébe... vagy a szívószállal felszív töményet így úgy érzed hogy több töményt rakott a piádba, illetve ha eleve 4 cl helyett jó esetben 2 cl-t kapsz).

Így kb. kijönne 70-80-ra minimum. Kinek éri ez meg?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 19:04

Szerintem a vihar mögött a bkk áll. A késések, lerobbanások már megszokottak, viszont lehet szépen visszavinni a klimatizált járgányokat a járműparkba, és lehet szervezni a drága utazásokat a családnak.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 8., szerda 19:03

tevedtem, kelenfoldon most van a legnagyobb fesztival a vonatkesesek miatt. itt szobrozik par ember, nehanyan mar satrat is vernek lassan.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 18:54

Kerlon írta:
nmate írta:szar az osszes, vp utcazene a kiraly. :mrgreen:
valamelyik évben az is egy nagy szar volt :(
Évről-évre szarabb. Viszont aki a legtöbb egy négyzetméterre eső brazilt akarja látni, annak ajánlom a disco sátrat a színháznál. :lol: :lol:
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 8., szerda 17:20

tavaly sem volt hozzájuk kegyes az idő.
kép :mrgreen:

errefele is iszonyat nagy vihar várható, piros riasztás, lehűti majd a kedélyeket...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 17:19

nmate írta:szar az osszes, vp utcazene a kiraly. :mrgreen:
valamelyik évben az is egy nagy szar volt :(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. július 8., szerda 17:16

most jut eszembe, ilyenkor soundon mit csinálnak, hova terelik a sok embert zivatar idejére? mert ugye szabadban nem szabad lenni. mikor mi voltunk eső se volt, nem hogy vihar, de ez most aktuális.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 8., szerda 16:51

szar az osszes, vp utcazene a kiraly. :mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 8., szerda 16:26

A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek..
Az otthonról hozott pár üveg házi pálesz azért nekem is sok pénzt megfogott italozás szempontjából. :mrgreen:

Más:
Engem egyébként ezek a telefonbuzerátorok idegesítettek a legjobban, leszarom ha a saját társaságába is csak azt nyomkodja, vagy, hogy két lépést nem tud tenni anélkül, hogy ne azt a xart simogatná. De amikor két gyökér beáll elém a koncerten, pl massifon, közel a színpadhoz, nem is hátul és kb. a koncert 90%-a alatt csak a telefonjukat nyomkodják akkor szétvet az ideg.
Idegesítő, hogy ott tombol mindenki, ezek meg csaak állnak és telefonoznak, miért kellett ehhez beállni a színpad elejére?. :roll:

Közben nézegettem, hogy szigetre jó lenne 1napra ellátogatni, de aztán az a 20-as a napijegyért elvette a kedvem. :x
Ehhez képest, a Voltra 28 volt a bérlet. :ike:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 16:25

Soundon gondolom a fél maffia is ott van. Siófokon komoly alvilági élet zajlik elvileg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 16:07

CS0ki írta:A Soundon kétség kívül olyan nők vannak, hogy beszarsz, viszont ott már 7 éve is 4-en akartak megverni, amikor mentem előrébb a színpad felé a tömegben. Nem tetszetős a társaság...
És gondolom olyan árak is vannak...A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek...Szerencsére a fröccs még értelmes áron volt.
Ja hát erre írtam, hogy az emberek. Sok a keményjani, sok a divatrobi, ribibarbi.. Nem igazán éri meg, ha belegondol az ember. Viszont egyszer nyáron ki lehet bírni ha jó a társaság akikkel mész, akkor élménynek frankó.

Én a Szigetet már nem bírom, már a második nap mintha a posztapokaliptikus, túlcsordulóan liberális jövőben találnám magam sok idegen köcsöggel. :mrgreen: A volt soha nem vonzott igazán, a sound meg jobban megéri, mert a szállásunk elrendezett. Mondjuk a gyerekeim nem tudom milyen fesztivállehetőségekkel szembesülnek majd, de amerre megy a világ, elengedni úgy se fogom őket. Már ameddig lesz beleszólásom az életükbe.. :lol:
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 8., szerda 15:59

A Soundon kétség kívül olyan nők vannak, hogy beszarsz, viszont ott már 7 éve is 4-en akartak megverni, amikor mentem előrébb a színpad felé a tömegben. Nem tetszetős a társaság...
És gondolom olyan árak is vannak...A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek...Szerencsére a fröccs még értelmes áron volt.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 14:27

hamesz írta:
rozsaszin bot, a vegen egy gotham matricaval :mrgreen:
a matrica megoldható. :Đ
ilyenbe kell nyomni http://www.aliexpress.com/item-img/New- ... 66362.html
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 14:26

Na nekem meg a szigettől vannak rémálmaim. Voltam korábban párszor, elég volt. Sound szimpatikus lenne alapból, voltam már, egy napra lenézek most is, de való igaz, vannak súlyosbító körülmények bőven. Annyival jobb nekünk a szitu, hogy közelben van haverék háza, szóval a szállás az ingyenes és megoldott. Igazából így már nincs is sok gond, csak az emberek... :lol:
Nem illik.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. július 8., szerda 13:44

én kétszer voltam a soundon, mind a kétszer campingben, ráadásul pont abban a 2 évben amikor a legnagyobb kánikula volt. Remélem nem kell részleteznem miért, de sátorra többet nem tudok ránézni. :mrgreen: Szállással lenne jó, de annyi pénzt meg szerintem nem ér, szállással bérlettel együtt, plusz amit megiszol cirka 5 nap alatt kb 200ba simán benne van, lehet keveset is mondtam. Annyit meg nem ér.
Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
én a helyedben nem nagyon reménykednék, esélytelen. Szerintem inkább az albit erőltessétek, a Veres Péterbe szerintem felvennének, de annál ezerszer jobb az albérlet.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 8., szerda 10:24

Sound az nekem se nyerő, egy két napra jó lenne, de utána már a sok elektrotól kifolyna az agyam a helyéről. Nálam a sziget a nyerő. igaz idén icipicit leadtak a minőségből de igy se panaszkodhatok. főleg a 40e ftos bérlet miatt. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 10:16

az elefánt az jóó
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 8., szerda 10:12

Géci írta:Az Én zenéimet ott adják :D
Ott sosem a zene számít :lol: Pár óra után elefántok is zenélhetnének senkinek sem tűnne fel

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 8., szerda 9:32

Az Én zenéimet ott adják :D

Vissza: