OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Én a büdös életben nem mennék el fesztiválra. Miért?
Pl. Sound:
-jegy ilyen 50k nem? Legyen 50k
- napi szinten én legalább 10-20k piát elinnék (gondolom nem 250-300 Ft a csapolt, fesztiválokon amúgy is nagyon durván csalnak a rövidekkel...pl mércében hagynak egy kevés vizet, így kevesebb tömény is jut a mércébe... vagy a szívószállal felszív töményet így úgy érzed hogy több töményt rakott a piádba, illetve ha eleve 4 cl helyett jó esetben 2 cl-t kapsz).
Így kb. kijönne 70-80-ra minimum. Kinek éri ez meg?
Pl. Sound:
-jegy ilyen 50k nem? Legyen 50k
- napi szinten én legalább 10-20k piát elinnék (gondolom nem 250-300 Ft a csapolt, fesztiválokon amúgy is nagyon durván csalnak a rövidekkel...pl mércében hagynak egy kevés vizet, így kevesebb tömény is jut a mércébe... vagy a szívószállal felszív töményet így úgy érzed hogy több töményt rakott a piádba, illetve ha eleve 4 cl helyett jó esetben 2 cl-t kapsz).
Így kb. kijönne 70-80-ra minimum. Kinek éri ez meg?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem a vihar mögött a bkk áll. A késések, lerobbanások már megszokottak, viszont lehet szépen visszavinni a klimatizált járgányokat a járműparkba, és lehet szervezni a drága utazásokat a családnak.
Nem illik.
- ziro4vr
Évről-évre szarabb. Viszont aki a legtöbb egy négyzetméterre eső brazilt akarja látni, annak ajánlom a disco sátrat a színháznál.Kerlon írta:valamelyik évben az is egy nagy szar voltnmate írta:szar az osszes, vp utcazene a kiraly.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valamelyik évben az is egy nagy szar voltnmate írta:szar az osszes, vp utcazene a kiraly.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
most jut eszembe, ilyenkor soundon mit csinálnak, hova terelik a sok embert zivatar idejére? mert ugye szabadban nem szabad lenni. mikor mi voltunk eső se volt, nem hogy vihar, de ez most aktuális.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az otthonról hozott pár üveg házi pálesz azért nekem is sok pénzt megfogott italozás szempontjából.A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek..
Más:
Engem egyébként ezek a telefonbuzerátorok idegesítettek a legjobban, leszarom ha a saját társaságába is csak azt nyomkodja, vagy, hogy két lépést nem tud tenni anélkül, hogy ne azt a xart simogatná. De amikor két gyökér beáll elém a koncerten, pl massifon, közel a színpadhoz, nem is hátul és kb. a koncert 90%-a alatt csak a telefonjukat nyomkodják akkor szétvet az ideg.
Idegesítő, hogy ott tombol mindenki, ezek meg csaak állnak és telefonoznak, miért kellett ehhez beállni a színpad elejére?.
Közben nézegettem, hogy szigetre jó lenne 1napra ellátogatni, de aztán az a 20-as a napijegyért elvette a kedvem.
Ehhez képest, a Voltra 28 volt a bérlet.
Soundon gondolom a fél maffia is ott van. Siófokon komoly alvilági élet zajlik elvileg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Ja hát erre írtam, hogy az emberek. Sok a keményjani, sok a divatrobi, ribibarbi.. Nem igazán éri meg, ha belegondol az ember. Viszont egyszer nyáron ki lehet bírni ha jó a társaság akikkel mész, akkor élménynek frankó.CS0ki írta:A Soundon kétség kívül olyan nők vannak, hogy beszarsz, viszont ott már 7 éve is 4-en akartak megverni, amikor mentem előrébb a színpad felé a tömegben. Nem tetszetős a társaság...
És gondolom olyan árak is vannak...A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek...Szerencsére a fröccs még értelmes áron volt.
Én a Szigetet már nem bírom, már a második nap mintha a posztapokaliptikus, túlcsordulóan liberális jövőben találnám magam sok idegen köcsöggel. A volt soha nem vonzott igazán, a sound meg jobban megéri, mert a szállásunk elrendezett. Mondjuk a gyerekeim nem tudom milyen fesztivállehetőségekkel szembesülnek majd, de amerre megy a világ, elengedni úgy se fogom őket. Már ameddig lesz beleszólásom az életükbe..
Nem illik.
A Soundon kétség kívül olyan nők vannak, hogy beszarsz, viszont ott már 7 éve is 4-en akartak megverni, amikor mentem előrébb a színpad felé a tömegben. Nem tetszetős a társaság...
És gondolom olyan árak is vannak...A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek...Szerencsére a fröccs még értelmes áron volt.
ilyenbe kell nyomni http://www.aliexpress.com/item-img/New- ... 66362.htmlhamesz írta:a matrica megoldható. :Đrozsaszin bot, a vegen egy gotham matricaval
K
K
- ziro4vr
Na nekem meg a szigettől vannak rémálmaim. Voltam korábban párszor, elég volt. Sound szimpatikus lenne alapból, voltam már, egy napra lenézek most is, de való igaz, vannak súlyosbító körülmények bőven. Annyival jobb nekünk a szitu, hogy közelben van haverék háza, szóval a szállás az ingyenes és megoldott. Igazából így már nincs is sok gond, csak az emberek...
Nem illik.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
én kétszer voltam a soundon, mind a kétszer campingben, ráadásul pont abban a 2 évben amikor a legnagyobb kánikula volt. Remélem nem kell részleteznem miért, de sátorra többet nem tudok ránézni. Szállással lenne jó, de annyi pénzt meg szerintem nem ér, szállással bérlettel együtt, plusz amit megiszol cirka 5 nap alatt kb 200ba simán benne van, lehet keveset is mondtam. Annyit meg nem ér.
én a helyedben nem nagyon reménykednék, esélytelen. Szerintem inkább az albit erőltessétek, a Veres Péterbe szerintem felvennének, de annál ezerszer jobb az albérlet.Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Sound az nekem se nyerő, egy két napra jó lenne, de utána már a sok elektrotól kifolyna az agyam a helyéről. Nálam a sziget a nyerő. igaz idén icipicit leadtak a minőségből de igy se panaszkodhatok. főleg a 40e ftos bérlet miatt.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Minek? Pénzkidobás... még zenét sem adnak.Géci írta:Én egy jó Soundra mennék már el, csak kicsit össze kéne magam kapni anyagilag...
Hihetetlen baszki... reggel 8kor már késelnek... egy idős nénire támadt rá valaki itt Pécsen 1 órával ezelőtt. (1 utcára lakom az esettől. )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots