Van bőven más, akivel ezt meg kellett volna tenni. degea 10 évre megoldaná a kapusposztot, nem most kell elkezdeni spórolni.R.M.C.F írta:nem szabadna....már évekkel ezelőtt megkellett volna fogni ezt,hogy nekünk mindenki drágább 20-30% al mint bárki másnak. Azért mert tudják azt amit mi is,ha a real akar valakit,akkor ésszerűtlen összegeket is kifizet. Már régen meg kellett volna ezt állítani,semmivel sem lenne rosszabb keretünk.Szóval hiába a lejáró szerződés, 30 millióig simán elmennék én is. Talán kicsit fölé is.
Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ikernél biztosabb,hogy magasabb szinten van, fiatal, fejlődhet még,a többi nagy kapus nem elérhető. El kell hozni. Talán pont kerül Iker ügyére is, ha DDG 40 misi akkor annyi. Ne egy létkérdéses poszton fukarkodjunk, de valahogy az elmúlt években pont ez történt, a hülyéket elhozzuk két maroknyi lóvét adva, a jókra meg sajnáljuk.
Persze RMCF bá igazad van, de ha nem kezdünk el felesleges igazolásokat halmozni, és csak azokat igazoljuk le akiket kellene és akiket akarunk akkor náluk elmehetünk egy nagyobb összegig is ha muszály. De hát ameddig az elnök igazol, meg ő rakja össze a csapatot mintha csak fifázna addig nem lesz itt ésszerűség. Az elmúlt évtizedben az emberi hülyeség,pocséklás, minden ami negatív tulajdonságként felhozható egy embernél, mindet megtestesíti a klub, a Realmadrid. Ennyi pénzből amit elszórtunk.. áh elmebetegek. Profizmus? Az milyen fogalom, azt egy fiatalabb(jómagam is) Madrid szurker nem ismeri.
Mindegy, igazából elnézést kérek ha túl lehangolóak a kommentjeim, de elszomorít az egész. Az életem a labdarúgás, ugyan nem dolgozom benne, de művelem, még ha nem is profi szinten. Persze tudom,hogy ti is így vagytok vele, és mindenkinek más a véleménye.
Persze RMCF bá igazad van, de ha nem kezdünk el felesleges igazolásokat halmozni, és csak azokat igazoljuk le akiket kellene és akiket akarunk akkor náluk elmehetünk egy nagyobb összegig is ha muszály. De hát ameddig az elnök igazol, meg ő rakja össze a csapatot mintha csak fifázna addig nem lesz itt ésszerűség. Az elmúlt évtizedben az emberi hülyeség,pocséklás, minden ami negatív tulajdonságként felhozható egy embernél, mindet megtestesíti a klub, a Realmadrid. Ennyi pénzből amit elszórtunk.. áh elmebetegek. Profizmus? Az milyen fogalom, azt egy fiatalabb(jómagam is) Madrid szurker nem ismeri.
Mindegy, igazából elnézést kérek ha túl lehangolóak a kommentjeim, de elszomorít az egész. Az életem a labdarúgás, ugyan nem dolgozom benne, de művelem, még ha nem is profi szinten. Persze tudom,hogy ti is így vagytok vele, és mindenkinek más a véleménye.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mintha csak a Real dobálná a milliókat játékosokra. A PSG, a City,a Chelsea mit csinál évek óta? Vagy idén a Barca Ardaért kiadott 34 millió eurot.De tavaly is Suarezért, tavaly előtt Neymárért is egy valag pénzt adtak. Csak azért támadják a Real emiatt is, mert a RealMadridról van szó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én DDG kérdésben Csokival értek egyet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem szabadna....már évekkel ezelőtt megkellett volna fogni ezt,hogy nekünk mindenki drágább 20-30% al mint bárki másnak. Azért mert tudják azt amit mi is,ha a real akar valakit,akkor ésszerűtlen összegeket is kifizet. Már régen meg kellett volna ezt állítani,semmivel sem lenne rosszabb keretünk.Szóval hiába a lejáró szerződés, 30 millióig simán elmennék én is. Talán kicsit fölé is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Többet.Egyetlen problema h a gyerek azert kozel sincs Neuerhez vagy Courtoishoz... bar erre nem irok disszertaciot, tobbet kene latnom jatszani (es nem csak promotional videokat) :kivagyhe:
Azon a szinten van,amin a másik kettő.Sőt,idén sztm többet tett hozzá a MU BL indulásához,mint a belga a chelsea bajnoki címéhez,bármilyen furcsán hangzik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem ez ki van ám számolva. Nem csak úgy költünk, mert épp megjött a segély, aztán hónap végén meg lesz , ami lesz. Perez pont ehhez ért a legjobban. Én is soknak találom, de ha úgy látja, hogy rá tud, és rá akar szánni ennyit, akkor hozza, mert kell ő nekünk. Persze van az az eset, amikor megcsinálja ugyanezt, de semmi szükség arra a játékosra. Vagy amit dzsi is írt, ha épp sajnálja valakire a lóvét, mert nem tud elég alsógatyát eladni a nevével, pedig sportszakmailag nagyon kellene.. Ez utóbbi kettő a baj, nem degea.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez nekem kicsit olyan mint a világvége hívők dumái, mindig nyomatják,hogy egyszer majd aztán sose. Lassan 15 éve locsolja ki a klub a zsetont az ablakon és annyira megéreztük ezt... Nem itt a baj akkor van,ha nem jó helyre megy a lóvé, vagy ha nem is abba az irányba indulunk el amire szükségünk van.De Gea-ra szükségünk van így nekem 8,hogy mennyiért jön, ja jövőre lejár a szerződése, addig 15ször fordulhat meg a világ, a Mu szárnyra kap vagy annyi lóvét ad majd De Gea-nak amire már nem mond nemet stb...rashidm írta: Csak az a drága helyzet, hogy egyszer a Real-nak is elfogy a pénze...
Nekem ez kicsit olyan mint amikor valaki 198adszorra is képes meglepődni ugyanazon a dolgon.Szórjuk a pénzt és pont.Én már csak akkor vagyok ideges,ha rossz irányba megyünk, mint pl most,hogy nem igazán hallok valami atom kkp igazolásról ami szerintem létfontosságú.
Az meg,hogy Perez egy igazi barom az nem vitatéma.De engem pont nem izgat az a sok dollár csillió amit a klub költ aztán kitermel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2015. július 8., szerda 18:17-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez benne a lényeg, hogy nem annyi.dzsi91 írta:Ha a klub költségvetése mondjuk 10000 millió juró, akkor felőlem aztán annyi is lehet, pont leszarom.Hrashidm írta:
Tehát, ha jól értelek, felőled lehetne 300 milla is? Ha már minőség, akkor legyen drága... Azért okés, hogy minőséget meg kell fizetni, de azért ne legyünk már minden évben totál segghülyék...
Nem, itt az a gond, hogy Pérez megvesz bárkit, értsd akár a két-háromszorosát, aki megtetszik neki, mert dollár forog a szeme helyett. Csak az a drága helyzet, hogy egyszer a Real-nak is elfogy a pénze...dzsi91 írta:a perez ugydöntene,hogy egy nyáron akarja megvenni CR-t Messi-t és Chuck Norris-t úgyis előkerítené rá a pénzt és úgyse érezné meg a klub. Itt a baj akkor van ha perez nem akar minden áron valakit(jelen esetben egy minőségi kkp-t...)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ha a klub költségvetése mondjuk 10000 millió juró, akkor felőlem aztán annyi is lehet, pont leszarom.Ha perez ugydöntene,hogy egy nyáron akarja megvenni CR-t Messi-t és Chuck Norris-t úgyis előkerítené rá a pénzt és úgyse érezné meg a klub. Itt a baj akkor van ha perez nem akar minden áron valakit(jelen esetben egy minőségi kkp-t...)rashidm írta:
Tehát, ha jól értelek, felőled lehetne 300 milla is? Ha már minőség, akkor legyen drága... Azért okés, hogy minőséget meg kell fizetni, de azért ne legyünk már minden évben totál segghülyék...
Évek óta megy a rinyálás ,hogy úristen mennyi pénzt költünk, mintha a ti zsebetekből vennék ki a pénzt.Mert azt hiszitek,hogy Ezért nem marad majd másra.. a nagy l.f.szt, ha perez akarná megvenne bárkit, itt a probléma,hogy vanakiket nem akar minden áron akikre szükségünk lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
40 milla...
perez te baromarcú, pezsgőt bontok mikor eltakarodsz végleg a Real Madrditól.
perez te baromarcú, pezsgőt bontok mikor eltakarodsz végleg a Real Madrditól.
-
De értelmes keretek között. Mi veszünkCS0ki írta:Az összes nagycsapat pénget, nem kevés pénzeket.ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam ) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
- egy Bale-t 91 milláért, aki max 40-50-nek kellett volna lennie sportszakmai szempontból
- egy lejáró szerződésű kapust 40 milláért.
Senki sem ér plusz 40-50 millát, én DDG-ért max 20-at adtam volna. És most ne gyertek azzal, hogy "a minőséget meg kell fizetni" vagy "mindenki annyit ér, amennyit fizetnek érte".
Az összes nagycsapat pénget, nem kevés pénzeket. Nézzük már meg, hogy kikre mennyit fizettek nemhogy a legnagyobb csapatok, hanem még a másodvonalasok is.ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam ) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
És egyébként én már sokszor mondtam, hogy nem feltétlenül a piac a hülye. Nem biztos, hogy most lettek túl drágák a játékosok, lehet hogy korábban votlak túl olcsóak. (nem egy-egy, hanem általánosságban)
DDG most pőláne speciális eset, mert talán mindkét csapatnak többet ér a jelenlegi helyzetében, mint egyébként. Az MU-ra tényleg rászakadt a kincstár, egyáltalán nincsenek pénz szűkében, viszont pótolni nehezen tudnák. Talán LLoris az, akivel lehetne, de ő meg nagyon drága. Megéri kockáztatniuk azt, hogy kapnak még egy évet, hogy meggyőzzék DDG-t, akivel bármi történhet, valami csinos bevándorlót talál ott a spanyol csaj helyett, és egyből nem lesz oplyan sürgős visszatérnie spanyolországba. Ha nem tudja komoly szinten pótolni az MU, az címekbe, helyezésekbe kerülhet nekik, és az angol ligában a rohadt sok pénz miatt 1-2 hellyel feljebb végezni nagyon komoly összegeket jelent, a BL-ről nem is beszélve.
És itt vagyunk mi is, akikre szintén nagyon ráfér most már egy igazán jó kapus, mert bár BL-t tudtunk nyerni egy éve, nem a kapusteljesítményünk miatt, az már jóideje nem húzza a csapatot felfelé. És ezen a poszton kívül nem nagyon maradt olyan, ahol érdemi javulást lehet elérni. És persze ott van barca szezonja, amire kell a válasz a szurkolóknak, és DDG minden szempőontból megfelel, a spanyolok első számú kapusát hoznánk el.
Szóval hiába a lejáró szerződés, 30 millióig simán elmennék én is. Talán kicsit fölé is.
-
Ez itt a lényeg.R.M.C.F írta:egy évvel a szerződése vége előtti kapus max 15 milla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Többet nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Tehát, ha jól értelek, felőled lehetne 300 milla is? Ha már minőség, akkor legyen drága... Azért okés, hogy minőséget meg kell fizetni, de azért ne legyünk már minden évben totál segghülyék...dzsi91 írta:A világ egyik legjobb kapusáért 40 milla hogy lenne vicc? Amikor egy Özil 50 milla... Engem nem érdekel mennyit költünk amíg minőségért verjük el a pénzt, De Gea pedig minőség.sonic írta: Az rengeteg. Ha tenyleg 40et fogunk fizetni az egy vicc.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dannen írta:tegnap is ez volt, hogy órákon belülmohaola írta:A Marca szerint megszületett a megállapodás a felek között és a következő órákban hivatalos lehet Casillas távozása,
búcsúztatása pénteken lehet.
Ott más az időzóna
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
DdG>
1. Ez a Real Madrid, ingyen nem veszunk kezdo jatekosokat, van penzunk, koltunk is, mindig visszajon mindenki ara
2. Honnan tudod hogy nem hosszabbit kovetkezo evben
3. Honnan tudod hogy valaki mas nem veszi meg elolunk (City, PSG, stb)
Itt a lehetoseg, van penz, hadd jojjon
Egyetlen problema h a gyerek azert kozel sincs Neuerhez vagy Courtoishoz... bar erre nem irok disszertaciot, tobbet kene latnom jatszani (es nem csak promotional videokat)
Raadasul amikor a MU megvette DeGeat akkor CR azt mondta hogy egy kolbaszt vettek
1. Ez a Real Madrid, ingyen nem veszunk kezdo jatekosokat, van penzunk, koltunk is, mindig visszajon mindenki ara
2. Honnan tudod hogy nem hosszabbit kovetkezo evben
3. Honnan tudod hogy valaki mas nem veszi meg elolunk (City, PSG, stb)
Itt a lehetoseg, van penz, hadd jojjon
Egyetlen problema h a gyerek azert kozel sincs Neuerhez vagy Courtoishoz... bar erre nem irok disszertaciot, tobbet kene latnom jatszani (es nem csak promotional videokat)
Raadasul amikor a MU megvette DeGeat akkor CR azt mondta hogy egy kolbaszt vettek
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
Kerlon írta:Nem tartom bődületes baromságnak még a tények tükrében sem. Elég Kroost nézni, ő is rengeteget adott, DDG is rengeteget adhat.
ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam ) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
ezért volt pl bale 91 milla is,mert tisztában vannak vele europa klubjai,hogy baszottul le lehet a realt rántani,állítom egy palmolive tusfürdőt is 2360 ft ért vesz meg a klub holott a tescoban 2 utcával arrébb 870 ft.........nevetséges,és az felettébb érdekelne hogy a junta ezt hogy eszi meg,mert perez akarja és pont? oké hogy vétó joga van,de a klub nem az övé.
Senki sem ér 40 millát egy évért.....itt nem egy egyént kell nézni,hanem egy elvrendszert kell,ezt mással nem tudták volna megcsinálni,mert más ésszel bír....mi meg észnélkül. Ha mi nem megyük bele évente ilyen anyagilag bőven eltúlzott,lehúzós vételekbe,akkor már évek alatt tisztában lenne vele a többi klub hogy egy egy évvel a szerződése vége előtti kapus max 15 milla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Többet nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó ddg,és az is hogy iker elmegy,így tényleg szakmailag megújjul a kapu és az öltöző is rendben lesz,de anyagilag ez a csere bere egy iszonyatosan nagy trágya volt.
- dzsi91
A világ egyik legjobb kapusáért 40 milla hogy lenne vicc? Amikor egy Özil 50 milla... Engem nem érdekel mennyit költünk amíg minőségért verjük el a pénzt, De Gea pedig minőség.sonic írta: Az rengeteg. Ha tenyleg 40et fogunk fizetni az egy vicc.
-
A Marca szerint megszületett a megállapodás a felek között és a következő órákban hivatalos lehet Casillas távozása,
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.